Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου 2015

Φωτιά στο Δαφνί: «Ήταν δεμένοι στα κρεβάτια τους και κλειδωμένοι στο θάλαμο»

40 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ  ΠΑ.ΣΟ.Κ-ΝΔ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΙ ΑΥΤΟ.
ΟΙ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΚΑΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΤΡΕΙΣ ΨΥΧΙΚΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ 
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ
ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ 16 ΜΕΡΕΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ 

Συγκλονίζει η μαρτυρία γυναίκας που βρισκόταν στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο - Υποστηρίζει πως η φωτιά είναι εμπρησμός που ξεκίνησε όταν ένας βαριά άρρωστος και «επικίνδυνος» ασθενής πήρε στα χέρια του έναν αναπτήρα...Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία μιας γυναίκας η οποία το απόγευμα της Παρασκευής βρέθηκε στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Δαφνίου, προκειμένου να επισκεφτεί συγγενικό της πρόσωπο και τελικά βρέθηκε αντιμέτωπη με μια απίστευτη τραγωδία.

Η γυναίκα έφτασε στο Δαφνί λίγη ώρα αφότου είχε ξεσπάσει σε θάλαμο του Ιδρύματος η φωτιά που άφησε πίσω της τρεις νεκρούς και τρεις σοβαρά τραυματίες.

Σε δηλώσεις της στο protothema.gr η γυναίκα ανέφερε πως οι περισσότεροι από τους ασθενείς οι οποίοι βρίσκονταν στην αίθουσα από την οποία ξέσπασε η πυρκαγιά, καθώς και τα τρία θύματα, ήταν δεμένοι στα κρεβάτια τους και κλειδωμένοι στον θάλαμο, καθώς επρόκειτο για βαριά ψυχιατρικά περιστατικά.

Στη συγκλονιστική της μαρτυρία, η γυναίκα αποκάλυψε πως η φωτιά ξεκίνησε από έναν βαριά άρρωστο ασθενή. Όπως υποστήριξε, ο άντρας αυτός, τον οποίο χαρακτήρισε «επικίνδυνο», ήταν συνήθως δεμένος, ωστόσο, σήμερα τον είχε επισκεφτεί η μητέρα του και όπως κατήγγειλε, για λίγη ώρα βρέθηκε ελεύθερος εκτός του δωματίου του.

Τότε, σύμφωνα πάντα με τη γυναίκα η οποία γνώριζε τα τρία θύματα, ο ασθενής βρήκε έναν αναπτήρα και έβαλε φωτιά στον θάλαμο.

Μάλιστα, περιγράφοντας την κατάσταση που επικρατούσε, η γυναίκα είπε πως ήταν αδύνατο να απεγκλωβιστούν τα τρία άτομα από τα δωμάτιά τους καθώς όλες οι πόρτες ήταν κλειδωμένες και εκείνοι ήταν δεμένοι, ενώ τόνισε πως οι άντρες της Πυροσβεστικής έσπασαν πολλά παράθυρα προκειμένου να καταφέρουν να τους προσεγγίσουν και να διασώσουν τους υπόλοιπους ασθενείς.

Όπως είπε, επίσης, οι νοσηλεύτριες αδυνατούσαν να βοηθήσουν, καθώς οι Πυροσβέστες τις είχαν βγάλει έξω λόγω της αποπνικτικής ατμόσφαιρας και των αναθυμιάσεων.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: