Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2015

Συνεχίζουν οι δημοσκόποι τα δικά τους παιχνίδια δυο μέρες πριν μιλήσουν οι πολίτες

Δημοσκόπηση – Εκλογές 2015: Προβάδισμα 0,3 για τον ΣΥΡΙΖΑ στο γκάλοπ της Alco για το Newsit.gr

Δεν ξέρω τι νόημα έχει να λένε ακόμη και σήμερα πως τα δυο κόμματα ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ είναι στο ίδιο ακριβώς σημείο. Δεν  τους πιστεύει πλέον κανείς αφού στους πολίτες είναι ΔΙΑΧΥΤΗ πλέον όχι η αίσθηση αλλά η πεποίθηση πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώτο κόμμα και με διαφορά άνω των 2 ποσοστιαίων μονάδων. Τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή και όλοι αναρωτιούνται εάν μπορεί μέσα σε αυτό το αρρωστημένο πολιτικό κλίμα να καταγράψει ακόμα και διψήφιο ποσοστό!! Κατά τα άλλα ο Λεβέντης για ακόμη μια φορά θα παραμείνει εκτός , μαζί με τους ΑΝ.ΕΛ και κάπως νωθρά αλλά σίγουρα ο Λαφαζάνης ελέω Ζωής Κωνσταντοπούλου θα μπει στη Βουλή με ποσοστό που δεν θα κάνει αίσθηση. Τι φταίει και οι μαλάκες οι Έλληνες ψήφιαν έτσι;


Ας αναρωτηθούν αυτή που συγκυβέρνησαν με το ΠΑ.ΣΟ.Κ , ας αναρωτηθούν επίσης τι έκαναν τόσα χρόνια για να θωρακίσουν την αστική μας δημοκρατία , και ας καταλάβουν επιτέλους πως ο κόσμος πεινάει. Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να μην έχει καμιά ΛΥΣΗ στα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας όμως ΝΔ και ΠΑ.ΣΟ.Κ μας τελείωσαν με την συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου. Εάν η ΝΔ μετά την ήττα της στις εκλογές διατηρήσει τα ίδια στελέχη , στις επόμενες θα πάει ακόμα χειρότερα.

Γι ' αυτό μην παραμυθιάζεστε οι εκλογές αυτές έχουν χαθεί για όλους όσους σιχαινόμαστε οτιδήποτε αριστερό. Αλλά η μάχη δεν τελειώνει στις 20 , συνεχίζεται μετά μέχρι την ολοκληρωτική επικράτηση της δεξιάς ιδεολογίας στην ελληνική κοινωνία.

Και αυτό φυσικά δεν θα το πετύχει η ΝΔ που πούλησε την Ιδεολογία της , τους οπαδούς της αλλά και όλους τους αρχηγούς της με τους δελφίνους και τα πολιτικά της τζάκια. Ή νέο δεξιό κόμμα ή Χρυσή Αυγή αξιωματική αντιπολίτευση διαλέγετε και παίρνετε λοιπόν.

Ο Θεός τελικά δεν λυπήθηκε την Πατρίδα και έτσι πάλι ο ανίκανος, ψευταράς και δοσίλογος Αλέξης θα είναι Πρωθυπουργός.  Φαίνεται πως οι "μαγκιές" του Βαγγέλα δεν έπεισαν για άλλη εναλλακτική λύση και έτσι το βράδυ των εκλογών όσο οι Συριζαίοι θα πανηγυρίζουν και πάλι την νέα νίκη τους , στη Ρηγίλλης θα βγούνε εκ νέου  "μαχαίρια" για την δεύτερη συνεχόμενη ΗΤΤΑ μέσα σε 8 μήνες!!

Τρεις εάν προσθέσουμε και το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα που κακώς η ΝΔ μη γνωρίζοντας ούτε τους οπαδούς της το σήκωσε τόσο ψηλά.

Αυτά και καλό βόλι συναγωνιστές. Μην βάζετε το κεφάλι κάτω ,απλώς σας πούλησαν αυτοί που τάχα μου νοιάζονται για την δεξιά παράταξη, ενώ στην ουσία εδώ και χρόνια υπερασπίζονται μια χούφτα εγχώριων κεφαλαιοκρατών που δεν υπήρξαν ποτέ πατριώτες ούτε φυσικά δεξιοί.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: