Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2015

Τα λάθη της δεξιάς που οδήγησαν τους μπαχαλάκηδες στην Εξουσία

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΝΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΣΑΦΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΖΕΙ ΦΡΕΝΟ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τώρα που τελείωσαν οι εκλογές και αφού δικαιωθήκαμε εν μέρη για την πρόβλεψή μας για ΝΙΚΗ του ΣΥΡΙΖΑ (γράψαμε για τρεις ποσοστιαίες μονάδες τελικά κέρδισε με 7,5!!!) μπορούμε να κάνουμε και μια ανάλυση του εκλογικού αποτελέσματος.
Γράφαμε καιρό πως αυτή η ΝΔ δεν εκφράζει τους νοικοκυραίους πλέον και ούτε εκπροσωπεί τα συμφέροντα της μεσαίας τάξης. Επικοινωνιακά η λογική της συναίνεσης που κάποιοι ανεγκέφαλοι της Λ.Συγγρού πρότειναν στο Μεϊμαράκη οδήγησαν σε ακόμη μια ΗΤΤΑ. Η λογική της καλής Ε.Ε που έχουν ορισμένα στελέχη της Συγγρού δεν περνάει πλέον στον δεξιό ψηφοφόρο που βλέπει πως η Ε.Ε είναι η κύρια αιτία για τα δεινά που τραβάει τα τελευταία πέντε χρόνια.

Και στο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης οι εταίροι μας στην Ε.Ε δεν κάνουν ΤΙΠΟΤΑ ουσιαστικό και στο θέμα τώρα των προσφύγων από την Συρία βλέπετε πως το αντιμετωπίζει διαιρεμένη η Ε.Ε και το κάθε κράτος-μέλος κάνει τα πάντα για να φιλοξενήσει όσο το δυνατόν μικρότερο αριθμό προσφύγων με αποτέλεσμα να έχει βουλιάξει η Πατρίδα μας. Καμία προοπτική δεν έχει η παρούσα Ε.Ε και κακώς ο Πρόεδρος της ΝΔ είχε κάνει σημαία προεκλογική πως τάχα η ΝΔ εγγυάται την Ευρωπαϊκή μας πορεία. Την ίδια ώρα ο ΣΥΡΙΖΑ και βρίζει την Ε.Ε και παίρνει τα ΕΣΠΑ και ισχυρίζεται πως θα την αλλάξει!!!

 Βέβαια μέχρι να καταφέρει να αλλάξει την Ε.Ε ο ΣΥΡΙΖΑ(πράγμα που δεν μπορεί) χιλιάδες Έλληνες θα έχουν καταστραφεί από τα παράλογα μέτρα που μας επιβάλλει. Τι σημαίνει δηλαδή ευρωαπϊκή πορεία; Να είμαστε όπως οι άλλοι βαλκάνιοι γείτονές μας και να ζούμε με μισθούς πείνας και με ανεργία 40%;

Μήπως σημαίνει να πληρώνουμε ΕΝΦΙΑ για τα επόμενα 20 χρόνια; Μήπως σημαίνει να ξεπουλήσουμε κάθε πλουτοπαραγωγική πηγή της χώρας για ένα πιάτο φαγητό; Η προσήλωση της ΝΔ σε μια Ε.Ε που αηδιάζει με τις επιλογές της όλους τους Ευρωπαίκούς λαούς είναι κάτι που θα το συναντά συνεχώς μπροστά της.

Ο ΣΥΡΙΖΑ σε λίγους μήνες θα έχει τέτοια φθορά που θα χάνει 1000 ψηφοφόρους του την εβδομάδα. Το κακό είναι πως αυτοί θα στρέφονται σε κόμματα με σαφέστατη αντιευρωπαϊκή θέση και δεν θα πηγαίνουν σε όσους συνεργάζονται με μια Ε.Ε που απαξιώνει τον άνθρωπο στο βωμό του κέρδους μια χούφτας Τραπεζιτών-Τοκογλύφων που θησαυρίζουν από την δυστυχία μας.

Το μοντέλο διακυβέρνησης της Ε.Ε εκτός από αντιδημοκρατικό είναι και η αιτία της κατάρρευσης των οικονομιών των αδυνάτων κρατών που αποτελούν την Ε.Ε. Κράτη -μέλη όπως η Ελλάδα ,η Βουλγαρία , η Ρουμανία είναι απλώς οι φτωχοί συγγενείς μιας Ε.Ε που δεν έχει κανένα κοινό μέλλον για τους λαούς της.

Οι πλούσιοι του Βορρά δεν θα αντιληφθούν ποτέ την δική μας φτώχεια την οποία προσπαθούν να εκμεταλευθούν για να διατηρήσουν την δική τους ευημερία. Η Ε.Ε είναι στην ουσία διασπασμένη και η Γερμανία που κάνει κουμάντο με την πολιτική της λιτότητας οδηγεί στην διάλυσή της.


Η ανάγκη δημιουργίας ενός πατριωτικού κόμματος στον κεντροδεξιό χώρο είναι πιο αναγκαία από ποτέ. Εκτός και εάν κάποιοι θέλουν να δουν τους Χρυσαυγίτες αξιωματική αντιπολίτευση πολύ σύντομα/

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: