Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2015

Κατεβαίνει και ο Μεϊμαράκης για Πρόεδρος άσχημα παιχνίδια παίζουν τα τζάκια του κόμματοςΌπως όλα δείχνουν η μάχη διαδοχής στη ΝΔ θα εξελιχθεί σε ακόμη μια φάρσα για την κεντροδεξιά στην Πατρίδα μας.
Ο υπηρεσιακός Αρχηγός κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης θα κατέβει τελικά υποψήφιος στηριζόμενος από καραμανλικούς βουλευτές, από την Ντόρα που δεν θέλει Κυριάκο και από κάποιους βουλευτές που εάν και έγλειφαν τον Σαμαρά πριν λίγους μήνες τώρα θέλουν Βαγγέλα για Πρόεδρο.
Το χρίσμα πήρε ο Μεϊμαράκης από τον Καραμανλή; - Media
Δηλαδή θα εκλεγεί για "νέος" Πρόεδρος αυτός που έχασε  μόλις πριν λίγες μέρες με 7,5 μονάδες διαφορά από τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ που κατέβαινε σε αυτές τις εκλογές στα δυο χωρισμένος μετά την αποχώρηση της Αριστερής Πλατφόρμας και πολλών ακόμα στελεχών.

Βέβαια ό,τι ψηφίσει για εμάς η κομματική βάση της ΝΔ θα είναι σεβαστό από την στιγμή που θα έχει εξασφαλίσει κάποιες χιλιάδες ψήφους.

Βλέπουμε όμως πως πολλές Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες δεν θα πάνε να εκλέξουν νέο αρχηγό αφού θέλουν άλλη πολιτική , άλλο διακύβευμα και όχι μόνο ένα αναπαλαιωμένο πρόσωπο.

Για εμάς εδώ θα είναι εύκολο να προβλέψουμε τον νικητή όπως κάναμε άλλωστε με ακρίβεια και το 2009.

Γνωρίζουμε αρκετά καλά την βάση της ΝΔ και θεωρούμε πως δεν θα έχουμε καμιά έκπληξη όπως το 2009.

Αλλά ας περιμένουμε τους υποψηφίους γιατί μπορεί να μας προκύψει κανένας που να τα λέει τσεκουράτα και να αλλάξουμε γνώμη.

Άλλωστε οι μηχανισμοί του κόμματος δεν λειτουργούν και πολύ καλά. Εάν κάποιος επιχειρηματίας επιχειρήσει να ελέγξει το κόμμα τότε ΟΛΑ θα αλλάξουν.

Βλέπετε η ΝΔ  είναι ακόμα δεύτερο κόμμα και υπάρχει πάντα ενδιαφέρον ώστε ο Αρχηγός της να είναι ελεγχόμενος.


Εάν δεν είναι τότε αρχίζουμε και έχουμε εμείς αμυδρές ελπίδες για μια τελική λύση του Ελληνικού Δράματος.

Γιατί εάν δεν ψήφιζε η ΝΔ τρίτο μνημόνιο σήμερα δεν θα είχαμε. Γι' αυτό μάλλον όσοι πάνε να πολιτευτούν ως ακραιφνείς Ευρωπαίοι θα υποστούν αρκετή φθορά.

Υποψηφιότητες όπως αυτή του Τζιτζικώστα ο οποίος δεν ήταν βουλευτής και δεν ψήφισε μνημόνια ίσως κάνουν την έκπληξη εφόσον βέβαια καταφέρουν να μπουν στο δεύτερο γύρο.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: