Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου 2015

Φωτογραφίες: Δείτε τις αντιδράσεις για το τρίχρονο αγγελούδι που χάθηκε στο Αιγαίο


Η εικόνα ενός τρίχρονου παιδιού που κείτεται νεκρό στοιχειώνει εδώ και μία μέρα την παγκόσμια κοινή γνώμη η οποία προσπαθεί να συνέλθει εξορκίζοντας με εικόνες και ζωγραφιές το σοκ και την φρίκηΗ φωτογραφία του τρίχρονου αγοριού από την Συρία είναι σίγουρα η πιο επιδραστική και αναμφίβολα η πιο εμβληματική μέχρι στιγμής για όλα όσα συμβαίνουν στην Μεσόγειο τους τελευταίους μήνες. Μία εικόνα που πραγματικά συγκλόνισε ολόκληρο τον πλανήτη και έβαλε το θέμα στο επίκεντρο των συζητήσεων στα social media παγκοσμίως.

Οι άνθρωποι αντέδρασαν με ιδιαίτερα φορτισμένο τρόπο απέναντι στο θέαμα ενός άψυχου κορμιού τριών χρόνων, ξαπλωμένο μπρούμυτα στην ακροθαλασσιά. 


Και οδήγησε δεκάδες χρήστες του Διαδικτύου να πάρουν θέση, εκδηλώνοντας ο καθένας με τον δικό του τρόπο την τραυματική εμπειρία που έζησαν αντικρύζοντας αυτή την εικόνα. Δείτε μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές που καταφέραμε να αλιεύσουμε από τον παγκόσμιο ιστό, αρκετά εκ των οποίων πραγματικά είναι ιδιαίτερα ευρηματικές και σίγουρα πολύ συγκινητικές.
Δεν υπάρχουν σχόλια: