Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2015

Γιατί είναι έξαλλοι οι ΠΑΟΚτζήδες με τη ντίβα-γυναίκα του Μπερμπάτοφ;


Για να πείσει ο ΠΑΟΚ τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ να μετακομίσει στην Ελλάδα, έπρεπε να ξεπεράσει πολλά εμπόδια. Το μεγαλύτερο ήταν η σύζυγος του ποδοσφαιριστή Ελένα Στιλιάνοβα η οποία δεν θα έρθει μόνιμα στην Ελλάδα.

Η πανέμορφη σύντροφος του Βούλγαρου ποδοσφαιριστή, η οποία είχε για χρόνια μεγάλη καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ, αρνήθηκε να έρθει μαζί με τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ να μείνει στην Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, λέγεται ότι αν ολοκληρωνόταν η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό ή την ΑΕΚ δεν θα είχε αντίρρηση για να ερχόντουσαν να μείνουν σε Πειραιά ή Αθήνα.

Σύμφωνα δε με δημοσιεύματα της σκανδαλοθηρικής ιστοσελίδας «blitz.bg», η Έλενα φέρεται να έχει χαρακτηρίσει ειδικά την Θεσσαλονίκη «χωριό» και υποστηρίζει ότι «θα την πιάσει κατάθλιψη» αν έρθει να μείνει στη συμπρωτεύουσα!

Το ρεπορτάζ συνεχίζει υποστηρίζοντας ότι, ο Μπερμπάτοφ τελικά θα μείνει μόνος του στη συμπρωτεύουσα, ενώ η σύζυγός του μαζί με την κόρη τους, Ντέα, θα πηγαινοέρχονται από την Σόφια όπου κατοικούν, όπως και εκείνος θα πρέπει να κάνει συχνά – πυκνά το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Σόφια και το αντίστροφο… Κάτι που έχει «χαλάσει» τους ΠΑΟΚ, καθώς -εκτός των άλλων- ενδέχεται να επηρεάσει αρνητικά τον Βούλγαρο σούπερ-αστέρα, ο οποίος όμως ήδη βρίσκεται σε προχωρημένη ποδοσφαιρική ηλικία…

Δεν υπάρχουν σχόλια: