Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2015

Ανατροπή - σοκ: Ο πατέρας του τρίχρονου Αϊλάν ήταν ο διακινητής μεταναστών


Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την τραγωδία στα τουρκικά παράλια με τη φωτογραφία του 3χρονου Αιλάν να στοιχειώνει όλο τον πλανήτη. Αν επιβεβαιωθούν οι καταγγελίες τότε θα πρόκειται για μια φρικιαστική ανατροπή καθώς μάρτυρες λένε τώρα ότι ο πατέρας του μικρού παιδιού που πνίγηκε ήταν και ο διακινητής!

«Εκείνος ήταν ο διακινητής. Εκείνος οδηγούσε το πλοιάριο", δήλωσε η Ζαινάμπ Αμπάς, η οποία έχασε δύο από τα παιδιά της στο τραγικό ναυάγιο.

Η Αμπάς με σπασμένη φωνή εξήγησε στο Channel Ten πως ο Κουρντί είχε επιταχύνει παρά την παράκλησή της να ελαττώσει ταχύτητα γιατί φοβόταν.

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι τη στιγμή που όλοι οι επιβαίνοντες βρέθηκαν στο νερό ο Κουρντί την παρακάλεσε να μην τον καταγγείλει.

Οι καταγγελίες αναπαράγονται από έγκυρες διεθνείς ενημερωτικές ιστοσελίδες.
Ο πατέρας του Αϊλάν αρνήθηκε τις κατηγορίες σε βάρος του μιλώντας στη Wall Street Journal, «έχασα την οικογένειά μου, έχασα τη ζωή μου, έχασα τα πάντα, οπότε ας λένε ό, τι θέλουν», είπε.

Νωρίτερα ο Κουρντί ισχυρίστηκε ότι βρέθηκε στο τιμόνι της βάρκας, αλλά μόνο αφού ο καπετάνιος φέρεται να πανικοβλήθηκε από τη φουρτούνα και πήδηξε στη θάλασσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: