ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Μετά την απομάκρυνση από την κάλπη ουδέν λάθος αναγνωρίζεται

Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2015

Μετά την απομάκρυνση από την κάλπη ουδέν λάθος αναγνωρίζεται


Όσο πλησιάζει η ώρα της κάλπης τόσο μεγαλύτερος  τρόμος, θα πιάνει τα συστημικά ΜΜΕ που προσπαθούν επί είκοσι μέρες τώρα να τρελάνουν τον κόσμο με τις απίστευτες δημοσκοπήσεις που παρουσιάζουν.Θεωρούν πως ο λαός έχει ξεχάσει τα σκληρά οικονομικά μέτρα του τρίτου μνημονίου και πως θα κάνει και πάλι το λάθος να δώσει ισχυρά ποσοστά στα κόμματα που το ψήφισαν στη Βουλή.

Στην προσπάθεια τους αυτή έχουν μοιράσει εκατομμύρια ευρώ σε ιστοσελίδες και ιστολόγια σε μια απέλπιδα προσπάθεια να οδηγήσουν τους ψηφοφόρους σε επιλογές αδιέξοδες για την χώρα μας.

Ανεβάζουν την Χρυσή Αυγή σε υψηλά ποσοστά για να δείξουν πως είναι τάχα μου αντικειμενικά και παράλληλα εμφανίζουν τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ να δίνουν μάχη στήθος με στήθος για την πρωτιά.

Επειδή είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τι έρευνες πραγματοποιούν μεγάλες πρεσβείες στη χώρα μας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ δυστυχώς έχει κλειδώσει.

Και λέμε δυστυχώς γιατί λόγο εθνικιστικής ιδεολογίας βρισκόμαστε πολύ μακριά από τους ανήθικους ,μπαχαλάκηδες της αριστεράς που ρήμαξαν τον τόπο επί 8 μήνες τώρα.

Η δική μας ελπίδα είναι πως οι Ελληνίδες και οι Έλληνες έστω την τελευταία στιγμή θα μικρύνουν όσους μας μίκρυναν και θα ανατρέψουν μια για πάντα ένα άθλιο πολιτικό προσωπικό που μας παρέδωσε δούλους στα χέρια των δανειστών μας.

Θα μπορούσαμε και εμείς να σας γράφουμε "παπάδες" πως δήθεν το 61% του ΟΧΙ οδηγείται σε αντιμνημονιακά κόμματα και πως ΟΛΑ θα αλλάξουν σε δυο μέρες.

Όμως η αλήθεια είναι πως ο νέος δικομματισμός ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ θα βγει ενισχυμένος και από αυτές τις κάλπες.

Όχι όμως όπως στις εκλογές του Ιανουαρίου αλλά κατά 4-5 μονάδες πιο χαμηλός. Με τόσα δεινά που έχει φέρει μόνο η ένδια εναλλακτικής βιώσιμης πρότασης τον κρατάει ακόμα τόσο ψηλά.

Και για να θυμίσουμε τότε είχαμε 36+27 = 63 ενώ τώρα θα κινηθεί το άθροισμά τους γύρω στο 58%. Όμως μαζί με ΠΟΤΑΜΙ και ΠΑ.ΣΟ.Κ θα ξεπερνάνε πάλι το 68% και εάν υπολογιστούν και οι ψήφοι μικρότερων κομμάτων θα έχουν ένα καθαρό 70% που πιστεύει πως η Πατρίδα μπορεί να πορευθεί με μνημόνια.


Εμείς σας το λέμε και πάλι δεν υπάρχει ζωή στη μνημονιακή Ελλάδα, δεν υπάρχει μέλλον με τις λάθος οικονομικές συνταγές που μας επιβάλλουν οι δήθεν "εταίροι" μας, που είναι πλέον φανερό πως δεν θέλουν το καλό μας αλλά απλώς τα δανεικά τους πίσω.

Θα πεθάνουμε εμείς και τα παιδιά μας και ακόμα θα χρωστάμε τα μνημόνια του Παπανδρέου , του Σαμαρά , του Βενιζέλου και του Τσίπρα.

Αυτές οι εκλογές δεν θα δώσουν λύση στο πρόβλημά μας ,αλλά άλλοθι σε όσους επεργάζονται την δυστυχία μας.

Ο Θεός των Ελλήνων ας φωτίσει τις ψυχές μας να μην παραδοθούμε αμαχητί σε εκείνους που μας καταδίκασαν σε αργό οικονομικό θάνατο.

Είμαστε οι περισσότεροι που δεν θέλουμε η Ελλάδα να μείνει για πάντα μια αποικία χρέους αλλά δυστυχώς τσακωνόμαστε μεταξύ μας και οι ξένοι γελάνε με τα παθήματά μας.

Η Ελλάδα οδηγείται σε Θάνατο και εμείς ακόμα δεν έχουμε καταλάβει πως φτάσαμε έως εδώ.

Μετά τις εκλογές θυμηθείτε πως εμείς εδώ σας τα γράψαμε , αλλά όπως πάντα προτιμάτε αυτούς που σας φλομώνουν στα ψέματα και στις κολακείες.

Είσαστε άξιοι της τύχης σας και καταστρέφετε και τα παιδιά σας.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: