Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2015

Ραντεβού Καραμανλή-Μεϊμαράκη και οι ισορροπίες με τον ΣαμαράΣυνάντηση με τον πρώην πρόεδρο της ΝΔ Κώστα Καραμανλή θα έχει, σύμφωνα με πληροφορίες, αργά το απόγευμα, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Mετά τη συνάντηση με τον Κώστα Καραμανλή, ο κ. Μεϊμαράκης θα έχει επικοινωνία και με τον Αντώνη ΣαμαράΗ συνάντηση των δύο ανδρών κρίνεται ως καθοριστική για την απόφαση που θα πάρει ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ως προς την υποψηφιότητά του για την αρχηγία του κόμματος. 

Στην περίπτωση που θα μπει στην κούρσα της διαδοχής, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα είναι και ο και ο μόνος υποψήφιος του λεγόμενου καραμανλικού μεσαίου χώρου.

Τηρώντας τις ισορροπίες ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα έχει προσωπική ή τηλεφωνική επαφή και με τον Αντώνη Σαμαρά, τα επόμενα 24ωρα.

Το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί και η πρώτη συνεδρίαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής του κόμματος υπό την προεδρία του Ανδρέα Παπαμιμίκου, οπότε θα ανοίξει και επισήμως η προεκλογική διαδικασία. Θα οριστούν τα χρονοδιαγράμματα κατάθεσης των υποψηφιοτήτων και να συζητηθούν τα διαδικαστικά.

Βασική προϋπόθεση για να οριστικοποιηθεί η υποψηφιότητα κάθε ενδιαφερόμενου για τη διεκδίκηση της προεδρίας στελέχους είναι η συγκέντρωση 50 υπογραφών από μέλη της Πολιτικής Επιτροπής ή του 1/10 των μελών του προηγούμενου τακτικού Συνεδρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: