Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2015

Μας ψέγουν επειδή τους γράφουμε την αλήθεια

ΠΡΩΤΟΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ 3 ΠΟΣΟΣΤΙΑΙΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ 


Θα ήταν πολύ εύκολο για εμάς να σας γράφουμε ό,τι μας κατέβει και δεν έχει καμιά σχέση με την αλήθεια. Μας κατηγορούν "φίλοι" πως παίζουμε το παιχνίδι του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλλον πλάκα μας κάνουν!!
Εμείς με επιχειρήματα και συγκεκριμένες καταγγελίες για το "ΗΘΟΣ" και την "ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ" αυτών που μας κυβερνούν έχουμε γίνει ο κακός τους δαίμονας. Εμάς τα όποια θετικά σχόλια είχαμε για την απελθούσα Κυβέρνηση τα γράψαμε πριν την ψήφιση του Τρίτου και καταστροφικότερου μνημονίου.

Μετά την κωλοτούμπα και ΜΟΝΟ εμείς και ελάχιστα ιστολόγια άρχισαν την σκληρή κριτική σε μια καταστροφική για την Ελλάδα και τους Έλληνες Κυβέρνηση που δεν θα έπρεπε σε καμιά περίπτωση να ψηφιστεί από τον Ελληνικό Λαό εκ νέου. Όμως εμείς δεν μπορούμε να σας κρύβουμε την πληροφόρηση που έχουμε από τις κρυφές δημοσκοπήσεις αλλά και από την επαφή μας με την κοινωνία.

Γι' αυτό δεν μπορούμε να σας κρύψουμε πως σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μπροστά από την ΝΔ και όσο περνάνε οι μέρες αυξάνει την διαφορά. Εάν δεν αλλάξει κάτι δραματικά την κατάσταση θα καταφέρει να νικήσει με 3-5 ποσοστιαίες μονάδες τη ΝΔ που κατεβαίνει με υπηρεσιακό Αρχηγό σε αυτές τις εκλογές.

Η δική μας ΘΕΛΗΣΗ να τερματιστεί η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ δεν μας καταντά ανίκανους στο να αντιληφθούμε τι συμβαίνει γύρω μας.

Τι μας ζητάτε δηλαδή να μην σας γράφουμε την ΑΛΗΘΕΙΑ; Μακάρι να πέσουμε έξω ,όμως μέχρι σήμερα σε έχουμε πέσει ΠΟΤΕ έξω σε καμιά εκλογική αναμέτρηση.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: