Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2015

Εμείς δεν σας είπαμε ποτέ ψέματα


Από το 2007 που ξεκινήσαμε τις διαδικτυακές μας αναζητήσεις έχουμε μείνει στην συνείδηση των πολιτών ως ένα ιστολόγιο που σας στεναχωρούσε πάντα.Σας είπαμε από το 2008 πως η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει και ήμασταν οι πρώτοι που βλέπαμε πως η διακυβέρνηση Καραμανλή οδηγεί την χώρα στα βράχια. Εμείς σας είπαμε και πάλι πως λεφτά δεν υπάρχουν και ήμασταν οι πρώτοι που σας λέγαμε πως το μνημόνιο δεν βγαίνει επειδή το χρέος της Πατρίδας δεν είναι βιώσιμο.

Έχουμε κατηγορηθεί πως είμαστε ο μοναδικός σας διαδικτυακός "εφιάλτης" αφού δεν βλέπει τίποτα θετικό να γίνεται τα τελευταία χρόνια στην Πατρίδα μας. Και οι εμμονές μας αυτές έχουν να κάνουν με μια πραγματικότητα που βιώνουμε όλοι μας.

Μαγαζιά κλείνουν , ανεργία στα ύψη, παιδιά που δεν έχουν να φάνε και όλα αυτά για να αποπληρωθεί ένα χρέος που δημιούργησαν κατά 99% οι οικονομικά ισχυροί και καλούμαστε να πληρώσουμε αδίκως όλοι εμείς που μένουμε στην Πατρίδα. Δις ευρώ έφυγαν στο Εξωτερικό και τότε πάλι εμείς φωνάζαμε πως έπρεπε να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι.

Εμείς σας είπαμε πως ο Τσίπρας είναι ένας ακόμη δοσίλογος πινόκιο που δεν έχει λύσεις για τον λαό αλλά για το μεγάλο κεφάλαιο το οποίο πιστά εξυπηρετεί. Έβαλε για Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον πιο άχρηστο υπουργό της κυβέρνησης Καραμανλή, συνεργάστηκε με τον Πάνο Καμμένο και υπέγραψε το πιο σκληρό μνημόνιο.

Εσείς ακόμα περιμένετε πως υπάρχει ζωή εντός μνημονίου όταν με δεκάδες αναρτήσεις μας σας έχουμε πει πως οι μέρες που έρχονται θα είναι πιο δύσκολες και τα χειρότερα έρχονται. Το δικό μας κόστος στα πέντε τελευταία χρόνια ήταν τεράστιο.

Χάσαμε όσο κανείς άλλος συμπολίτης μας αλλά ποτέ δεν μπήκαμε στον πειρασμό να σας πουλήσουμε φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Όταν όλοι σχεδόν πήραν διαφήμιση από τις Τράπεζες εμείς τις βρίζαμε μπας και ξυπνήσετε ως λαός , ως υπεύθυνοι Έλληνες ψηφοφόροι.

Το αποτέλεσμα στις τελευταίες εκλογές βάλατε τον Λεβέντη στη Βουλή που με τις γνωριμίες του στην Ευρώπη ισχυρίζεται πως θα μας λύσει το πρόβλημα του χρέους σε δύο μήνες!! Ειλικρινά δεν έχουμε καμιά θέση στο διαδικτυακό μπουρδέλο που βλέπουμε γύρω μας. Φαίνεται αυτό και από τις λίγες επισκέψεις που κάνουμε τα μνημονιακά χρόνια.

Βλέπετε εμείς δεν σας πετάμε θέματα για τις συνωμοσίες , για τους καβαλάρηδες που θα μας σώσουν , για την "μεγάλη" Ρωσία που θα μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε τα δεινά μας. Αγαπάτε τον Τσίπρα και το δείξατε και σε αυτές τις εκλογές , πιστεύετε τα ψέματά του και κυρίως αγαπάτε το παλιό που μας έφτασε έως εδώ. Κοιτάξτε τους Υπουργούς του Τσίπρα και θυμηθείτε το κραταιό ΠΑ.ΣΟ.Κ που κυβέρνησε όσο και η ΝΔ από την μεταπολίτευση και μετά και μας φόρτωσε ένα σωρό χρέη. Βλέπουμε πως οι εναλλακτικές σας δεν είναι και πολλές.

Είναι θεμιτό που δεν σας πείθουν οι Χρυσαυγίτες με τις φιλοχουντικές τους απόψεις, ο Λαφαζάνης με τις θεωρίες του περί δραχμής και κυρίως οι κομμουνιστές που πιστεύουν ακόμα σε ανατολικούς "παραδείσους". Δυστυχώς έχουμε την ατυχία μετά την δολοφονία του Αρχιεπισκόπου της καρδιάς μας Χριστόδουλου να μην έχουμε ούτε πνευματική καθοδήγηση από την Εκκλησία. Διαλύουν τα πάντα οι μπαχαλάκηδες του ΣΥΡΙΖΑ και η εκκλησία ΣΙΩΠΑ.

Για την ΝΔ τα έχουμε γράψει και πει πολλές φορές. Έπεσε στην παγίδα και έγινε ίδια με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. Κλέφτες πολλοί και στους κόλπους της. Για τόσα σκάνδαλα και τιμωρήθηκε ένας Τσοχατζόπουλος και η συζυγός του!!

Ναι βάλανε φυλακή μια μητέρα με ανήλικο τέκνο επειδή το σάπιο πολιτικό μας σύστημα ήθελε να τιμωρήσει κάποιους. Όμως ακόμα κυκλοφορούν ελεύθεροι δεκάδες επιχειρηματίες , πολιτικοί και δημοσιογράφοι που κατέκλεψαν το Κράτος δηλαδή όλους εμάς.

Ουδείς τιμωρήθηκε για το Χρηματιστήριο , για τους κουμπάρους , για την Siemens , για το ξεπούλημα της Πατρίδας στους δανειστές μας. Ουδείς αναρωτήθηκε πως γίνεται από την ισχυρή Ελλάδα του 2004 να είμαστε διαλυμένοι πέντε χρόνια μετά. Ουδείς αναρωτιέται για το τι θα γίνει η Πατρίδα με τόσους πρόσφυγες και λαθρομετανάστες τα επόμενα χρόνια.

Και όμως όλοι αναρωτιούνται πόσο θα κρατήσει ακόμα αυτός ο εφιάλτης που ζούμε καθημερινά όσοι δεν κλέψαμε για να έχουμε πλεόνασμα!!!

Αγαπητές και αγαπητοί αναγνώστες του ιστολογίου μας. Εμείς βαρεθήκαμε να σας τα λέμε καθημερινά και εσείς να κοιτάτε κώλους και βιζιτομοντέλα. Θα βάζουμε και εμείς άθλιες αναρτήσεις για να τον παίζετε και να έχουμε και εμείς τα κλικ που θέλει κάθε φυσιολογικός άνθρωπος για να συνεχίσει να ασχολείται με το ιστολόγιό του.

Βλέπουμε άλλωστε τι ακριβώς σας αρέσει και τι διαβάζετε. Και λέμε να σας αφήσουμε να μαλακιστείτε και να μην σας προβληματίζουμε.

Άλλωστε σαν ζώα που είσαστε ψηφίσατε και τον Λεβέντη. Και το είχε πει ο άνθρωπος ακόμα και τα ζώα θα με ψηφίσουν και τελικά δικαιώθηκε με την δική σας μαλακία. Σας αφιερώνουμε λοιπόν το βίντεο το οποίο σας καλούμε να δείτε. Δείτε το και όσοι τον ψηφίσατε γελάστε με τα χάλια σας.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: