Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2015

Από Οκτώβριο αρχίζουν οι κατασχέσεις


Λυσσαλέα επίθεση σε όσους χρωστάνε στο Ελληνικό Δημόσιο ξεκινάει η Κυβέρνηση από την 1η Οκτωβρίου.Σύμφωνα με έγκυρες πηγές μας από το Υπουργείο Οικονομικών όσοι έχουν χρήματα σε λογαριασμούς και δεν πληρώνουν τα χρέη τους σύντομα θα δουν να έχουν κατασχέσεις και στους λογαριασμούς τους αλλά και σε ακίνητα που έχουν στο όνομά τους. Μπορεί πλέον να βγει κάποιο ακίνητό σας σε πλειστηριασμό για χρέος  3000-4000 ευρώ και μάλιστα χωρίς καν να μπορείτε να σταματήσετε τον πλειστηριασμό!!!

Οι διαδικασίες θα είναι τόσο γρήγορες που μέσα στο 2015 θα βγουν στο σφυρί πάνω από 12.000 ακίνητα. Για το 2016 υπολογίζονται σε πάνω από 60.000 τα ακίνητα που θα χαθούν από τους φυσικούς τους ιδιοκτήτες και θα καταλήξουν σε άλλους στην κυριολεξία για μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Ήδη πολλοί ιδιοκτήτες πουλάνε τα ακίνητά τους για να γλιτώσουν τους πλειστηριασμούς που θα είναι και το σημείο ρήξης της κυβέρνησης με τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες που την ψήφισαν στις δυο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις.


 Η υπόσχεση του ΣΥΡΙΖΑ πως κανένα σπίτι δεν θα βγει σε πλειστηριασμό ήταν ακόμα ένα ψέμα από τα δεκάδες που χρησιμοποίησαν την τελευταία πενταετία για να φτιάξουν τον κομματικό τους στρατό.

Ήδη πολλά στελέχη που πάλευαν χρόνια τώρα για να δουν μια αριστερή κυβέρνηση στην χώρα μας δεν μπορούν να πιστέψουν την μετάλλαξη αυτή του ΣΥΡΙΖΑ από ένα "επαναστατικό" σχεδόν κόμμα σε ένα νεοφιλελεύθερο με σαφείς καπιταλιστικές αναφορές στο δυτικό τρόπο ζωής και στις ΗΠΑ. Πάντως καλό θα είναι όσοι έχετε χρέη και μπορείτε να τα ρυθμίσετε να το κάνετε πριν σας πάρουν το σπίτι για ένα κομμάτι ψωμί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: