Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2015

Πύργος: Εργοδότης έλουσε με καυτό καφέ Βουλγάρα εργαζόμενη και το εγγόνι της


Ημέρες... Μανωλάδας θυμίζει η επίθεση που καταγγέλλει μια 60χρονη γυναίκα από την Βουλγαρία στον Πύργο της Ηλείας από τον άνθρωπο στον οποίο εργαζόταν τα τελευταία χρόνια: όταν του ζήτησε το ποσό των 120 ευρώ που της χρωστούσε, εκείνος έλουσε την ίδια αλλά και το 2χρονο εγγονάκι της, που κρατούσε στην αγκαλιά της, με καυτό καφέ.
Όπως η ίδια λέει στην εφ. «ΠΑΤΡΙΣ» και αναμεταδίδει το Patrisnews, η άτυχη Γεωργία Ράτκα Γεωργίεβα πήγε την περασμένη εβδομάδα, μαζί με το δύο ετών εγγόνι της και τον ανιψιό της, να ζητήσει τα χρήματα –120 ευρώ– που της χρωστούσε ο πρώην εργοδότης της σε χωριό του δήμου Πύργου, όπου αυτός διαμένει.

Όμως, η μια κουβέντα έφερε την άλλη και η ηλικιωμένη δέχθηκε επίθεση, από τον άνδρα, ο οποίος φανερά εκνευρισμένος φέρεται να πέταξε προς το μέρος της, μπρίκι με καυτό καφέ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, το υγρό να πετύχει την ίδια στο στέρνο αλλά ακόμα πιο πολύ το άτυχο αγοράκι – μόλις δύο ετών – που εκείνη την ώρα η γυναίκα κρατούσε στην αγκαλιά της.

Όπως κατήγγειλε η κ. Ράτκα, ο πρώην εργοδότης της, προσπάθησε να της επιτεθεί ξανά ωστόσο ο ανιψιός της που ήταν μαζί της, την προστάτευσε και την πήρε μακριά από το σπίτι.

Το δύο ετών αγοράκι, έπρεπε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο Νοσοκομείο του Πύργου, όπου εκεί οι ιατροί, όπως αναφέρει η ηλικιωμένη γυναίκα, έκριναν αναγκαία τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο της Πάτρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: