Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2015

Χάνει την πρωτιά η ΝΔ εξαιτίας της Χρυσής Αυγής και του ξεφουσκώματος της Λαϊκής Ενότητας

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΑΛΒΑΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ - ΚΑΚΑΒΙΑ 2- ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΜΕ Roberto Chaidi
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ 
Ελάχιστες μέρες πριν τις εκλογές και σύμφωνα με έγκυρες πηγές του ιστολογίου μας ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει και πάλι κεφάλι στην προτίμηση των Ελλήνων ψηφοφόρων.
Το ξεφούσκωμα της Λαϊκής Ενότητας του Παναγιώτη Λαφαζάνη σε συνδυασμό με την ραγδαία άνοδο της άκρας δεξιάς που καρπώνεται η Χρυσή Αυγή , οδηγούν τον ΣΥΡΙΖΑ να κόβει και πάλι πρώτος το νήμα στην εκλογική μάχη της 20ης Σεπτεμβρίου.

Το γεγονός πως δεν κατέβηκε ο ΛΑ.Ο.Σ στις εκλογές οδηγεί πολλούς "πατριώτες" στην αγκαλιά της άκρας δεξιάς αφού η ΝΔ με την στροφή της προς το κέντρο τους απωθεί.

Πολλοί επίσης πρώην ψηφοφόροι των ΑΝ.ΕΛ που γυρίζουν στη ΝΔ ωθούν εκατοντάδες άλλους Νεοδημοκράτες προς την Χρυσή Αυγή αφού τους είναι πλέον πολύ δύσκολο να συνυπάρξουν με τους μέχρι χθες υβριστές τους στο ίδιο κόμμα.

Μέσα στη ΝΔ άρχισε και πάλι εμφύλιος ανάμεσα σε Μητσοτακικούς και Σαμαρικούς βουλευτές με τους τελευταίους να μην βοηθάνε όσο οφείλουν την προεκλογική εκστρατεία του κόμματος.

Σίγουρα αναμένουν την ήττα του Βαγγέλη Μεϊμεράκη για να διεκδικήσουν ίσως και τον σχηματισμό ενός πιο δεξιού κόμματος ανάμεσα σε ΝΔ και Χρυσή Αυγή.

Ενδεικτικό είναι επίσης το γεγονός πως πολλοί ακραίοι σχηματισμοί στο χώρο της δεξιάς που κατέβαιναν σε προηγούμενες εκλογές σε αυτές δεν κατεβαίνουν και έτσι η πριμοδότση της Χρυσής Αυγής θα φανεί σε λίγες μέρες όταν και θα αγγίζει το διψήφιο το ποσοστό που θα πάρει.

Εάν η ΝΔ δεν κάνει κινήσεις προς τα άκρα της είναι βέβαιο πως θα χάσει και αυτή την εκλογική αναμέτρηση και θα οδηγηθεί σε διάλυση όπως το ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Ένα κόμμα που θα έχει έντονη αμφισβήτηση στις σημερινές επιλογές της Ε.Ε θα ήταν με το καλημέρα εντός Βουλής και ανάλογα και με το ποιοι θα το στελέχωναν θα μπορούσε άνετα στις παρούσες συγκυρίες να έρθει τρίτο κόμμα.

Αφού δεν δημιουργήθηκε θα δούμε δυστυχώς τη Χρυσή Αυγή τρίτο κόμμα και εάν συγκυβερνήσουν ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ τότε η Χρυσή Αυγή θα είναι Αξιωματική Αντιπολίτευση!!!!!

Μέχρι τις εκλογές δεν νομίζουμε πως μπορούν να αλλάξουν πολλά στη ΝΔ που και στο σημερινό ντιμπέϊτ των πολιτικών αρχηγών θα χάσει πόντους έναντι του ΣΥΡΙΖΑ.

Τελευταία ελπίδα της ΝΔ είναι η δεξιά στροφή της έστω και την ύστατη ώρα.

Η Ελπίδα της Ελλάδας δεν μπορεί να είναι οι ΨΕΥΤΕΣ του ΣΥΡΙΖΑ και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει ένα δεξιό κόμμα να συνεργαστεί μαζί τους.

Η Ελλάδα θα σωθεί ΜΟΝΟ εάν ο Ελληνικός Λαός αποτρέψει με την ψήφο του αυτή την ανίερη συμμαχία.

Σ.Μ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΑΡΑΚΟ.
ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΝΕ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΩΣ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ.