Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2015

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει τέλεια οπίσθια (ΦΩΤΟ)


Είναι μια από τις πιο ταλαντούχα και όμορφες από την νέα γενιά Ελλήνων ηθοποιών, που ποτέ δεν έχει απασχολήσει τα media.. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν έχει το τέλειο κορμί.Αθηνά Οικονομάκου: Τι θα άλλαζε στην εμφάνισή της

Η Αθηνά Οικονομάκου εξομολογήθηκε αν υπάρχει κάτι που θα άλλαζε στην εμφάνισή της! «Πολλές φορές κοιτάζομαι και λέω "δεν μου αρέσει το ένα δεν μου αρέσει το άλλο", αλλά δεν μπαίνω σε διαδικασία να το αλλάξω. 
Αν είχα πρόβλημα με κάτι πάνω μου θα το άλλαζα. Θα έβρισκα ένα τρόπο αν με ενοχλούσε κάτι για να το βελτιώσω. Μέχρι στιγμής δεν έχω κάνει κάτι. Φοβάμαι λίγο πρέπει να σου πω, γιατί βλέπω αποτελέσματα σε γνωστούς μου και τρομάζω, αφού μία μικρή "παραμόρφωση" εγώ τη βλέπω. 

11

13
14
15
16
17
18
19
20
21
22


25
26
27
28
29
30

Αν έβρισκα κάποιον που να του είχα απόλυτη εμπιστοσύνη και να ήξερα ότι δεν θα φανεί κάτι, παρά μόνο η ελάχιστη διαφορά, μπορεί και να το έκανα. Γενικά είμαι ανοιχτή στη φροντίδα, αλλά με τρομάζει και το δραστικό» είπε."Οι paparazzi δεν μου δίνουν σημασία, δεν "πουλάει" πια το θέμα"

Eγώ έχω φτάσει στο σηµείο να χαιρετιόµαστε µε τους φωτογράφους πια. Περνάω από δίπλα τους και δεν µου δίνουν καµία σηµασία, ακριβώς γιατί ως θέµα δεν «πουλάει» πια.Και έχουν σεβαστεί ότι είµαι ένας άνθρωπος που δεν τον ενδιαφέρει να προβάλλει την προσωπική του ζωή. ∆εν θα ντυθώ και δεν θα βαφτώ επειδή θα κατέβω στη Χώρα. Θα πάω µε τη φόρµα, τα αθλητικά και τα µαλλιά κότσο, οπότε κι αυτοί θα πουν: «Άσ' τη, µωρέ, ήσυχη να πιει το ποτό της».


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: