Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2015

Προσπάθεια να μην αλλάξει τίποτα στο κόμμα από τους Καραμανλικούς

Lars Løkke Rasmussen (2009).jpg
Ο εικονιζόμενος είναι ο Πρωθυπουργός της Δανίας  Λαρς Λόκε Ράσμουσεν που κυβερνάει με  κυβέρνηση μειοψηφίας!!! Το κόμμα του βγήκε ΤΡΙΤΟ στις εκλογές και κυβερνάει με την ΑΝΟΧΗ των σοσιαλδημοκρατών που βγήκαν πρώτοι με δεύτερους τους "ακροδεξιούς" του Δανικού Λαϊκού Κόμματος. Και αναρωτιέμαι στη Δανία δεξιός είναι ο εικονιζόμενος Φιλελεύθερος πολιτικός ή μήπως ο αρχηγός του "ακροδεξιού" κόμματος;
ΤΙ ΔΕΞΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ; ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ 
Ο Κώστας Καραμανλής ενώ δεν εξήγησε ποτέ στον ελληνικό λαό πως φτάσαμε σε αυτό το τεράστιο εξωτερικό χρέος και επί χρόνια μετά την ήττα του στις εκλογές του 2009 δεν ομιλούσε τώρα διαρρέει μέσω κύκλων πως θα στηρίξει για Πρόεδρο τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη.
Μίλησε και στο δημοψήφισμα και τελικά δεν έπεισε και πολλούς όπως φαίνεται από το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος και το 62% ΟΧΙ. Τώρα και ενώ ο ίδιος δεν κατεβαίνει για υποψήφιος κάτι που ζητάει μια μεγάλη μερίδα ψηφοφόρων της ΝΔ , κινείται παρασκηνιακά και θέλει να εκλέξει Πρόεδρο της αρεσκείας του. Από την άλλη πλευρά ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς δεν παίρνει σαφή θέση ποιον θέλει για την επόμενη δύσκολη περίοδο αρχηγό της ΝΔ.

Αποτέλεσμα άλλοι να διαρρέουν πως στηρίζει Βορίδη και άλλοι πως επιθυμεί την παραμονή του Ευάγγελου Μεϊμαράκη στην ηγεσία του κόμματος. Ο κόσμος της ΝΔ που έχει υποστεί έξι διαδοχικές εκλογικές ήττες από τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ δεν βλέπουμε να κινητοποιείται και θα γελάσει κάθε πικραμένος εάν ο νέος Πρόεδρος εκλεγεί από μερικές χιλιάδες Νεοδημοκρατών.

Το πρόβλημα της ΝΔ είναι κατά βάση ιδεολογικό αφού ο μεσαίος χώρος έχει καταληφθεί πλήρως σχεδόν από τον μεταλλαγμένο ΣΥΡΙΖΑ που παίζει πλέον ως "αξιόπιστη" ευρωπαϊκή επιλογή ακόμη και με τις ευλογίες της Μέρκελ!!

Δεν μας αφορά ιδιαίτερα ποιον αρχηγό θα αναδείξει σε ένα μήνα η ΝΔ , αλλά αυτό που μας αφορά είναι ποια ιδεολογική κατεύθυνση θα πέρει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Εάν δηλαδή υψώσει διαφορετική φωνή στην κεντροαριστερή ιδεολογία του Τσίπρα που είναι ο μόνος πρώην κομμουνιστής που είναι Πρωθυπουργός σε κράτος που πιστεύει στον δυτικό πολιτισμό!!

Είναι τραγικό που η Ελλάδα η οποία γλίτωσε χάρη στους αγώνες των Ελλήνων Εθνικιστών να ζήσει την λαίλαπα του κομμουνισμού να βγάζει για Πρωθυπουργό έναν πρώην Μποσλεβίκο!!

 Εμείς θα σας ενημερώνουμε για όλες τις εξελίξεις στο θέμα της εκλογής νέου Προέδρου στη ΝΔ γιατί μας ενδιαφέρει να απαλλαγούμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα από την αριστερή κυβέρνηση και εάν δεν μπορεί να το κάνει αυτό η ΝΔ θα πρέπει άμεσα να βρεθεί κάποιος άλλος πολιτικός σχηματισμός με καθαρή κεντροδεξιά ιδεολογία.

Και μιλάμε για κεντροδεξιά και όχι μόνο κεντρώα όπως οραματίζονται κάποιοι το μέλλον του κόμματος.

Η συγκυβέρνηση με το ΠΑ.ΣΟ.Κ δεν έβαλε σε κάποιους μυαλό και θέλουν να  μετατρέψουν τη ΝΔ  σε ένα άγευστο και άοσμο ιδεολογικά κόμμα που θα βασιλεύουν τα τζάκια .οι κλίκες και η διαφθορά!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: