Κυριακή, 9 Αυγούστου 2015

Δυστυχώς μας "πουλήσατε" .........................


Σε ένα ακόμα άσχημο καλοκαίρι (τα τελευταία χρόνια μας έγινε συνήθεια) φανταζόμασταν αφελώς, πως η δική σας στήριξη στο ιστολόγιό μας, θα ήταν μια μικρή "γλύκα" στις άπειρες πίκρες που γευόμαστε.
Τελικά αυτό το καλοκαίρι επιλέξατε να μας γυρίσετε την πλάτη σε τέτοιο βαθμό που ένα καινούργιο δικό μας ιστολόγιο ( το ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ που φτιάχθηκε το 2013) να βρίσκεται σε πολύ υψηλότερη θέση στο alexa από το ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ!!!!

Δεν γράψαμε εδώ και 3-4 μέρες καμιά ανάρτηση αφού δεν σας λείπουμε και δεν μας διαβάζετε. Άλλωστε έχετε τόσα προβλήματα να λύσετε που δεν θέλετε να προβληματιστείτε και άλλο με όσες ΑΛΗΘΕΙΕΣ διαβάζετε εδώ και σας πονάνε όπως πονάνε και εμάς αφού δεν είμαστε ούτε προνομιούχοι αλλά ούτε και ευρωλιγούρηδες.

Φαντάζομαι πως όταν θα λήψει αυτό το ιστολόγιο από το διαδίκτυο αρκετοί που τώρα δεν μπαίνουν να το διαβάσουν θα το αναζητήσουν.

Είναι όλοι αυτοί που το 2008 δεν μας πίστευαν όταν σας γράφαμε πως η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει και οι συμπολίτες μας θα πεινάσουν!!

Όταν σας λέγαμε για την αποικία χρέους ουδείς πολιτικός ΑΝΕΦΕΡΕ ούτε λέξη για το ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΟΣ που έρχεται στα εργασιακά και στην λεηλασία των περιουσιών των Ελλήνων.

Σε λίγες μέρες και αφού εμείς δεν έχουμε λεφτά για ολιγοήμερες διακοπές θα σας δώσουμε ένα-ένα και πάλι τα κείμενα εκείνα που οδήγησαν εμάς σε πλήρη διαδικτυακή απομόνωση.

Μια ιδιότυπη απομόνωση που ταιριάζει γάντι με εμάς που τα βάλαμε με Ρέστηδες , Λαυρεντιάδηδες και όλους τους διαδικτυακούς χώρους που σας πούλαγαν φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

Οι δικές μας περιγραφές για ό,τι συμβαίνει σήμερα ήταν απόλυτα ακριβείς σε αντίθεση με τους "παραδείσους" που σας έταζαν μέσα από τα lifestyle ιστολόγια τους όλοι οι άλλοι.

Εμείς για να τραβήξουμε το ενδιαφέρον σας για κάποιο διάστημα σας βάζαμε ωραία γυναικεία κορμιά και ένα σωρό άλλες άχρηστες ειδήσεις για να τραβήξουμε την προσοχή σας.

Θα το κάναμε και πάλι εάν μας ενδιέφερε να βγάλουμε λεφτά από αυτό το ιστολόγιο. Αλλά ευτυχώς για εμάς η ενασχόλησή μας είναι το χόμπι μας.

Όταν έχουμε χρόνο γράφουμε , όταν έχουμε οικονομική άνεση μπορούμε να είμαστε 24ωρα πάνω από έναν υπολογιστή χωρίς άλλες έγνοιες.

Όμως αυτό δεν συμβαίνει πλέον και έτσι μαζί με τις περιορισμένες αναρτήσεις μας έχουμε να αντιμετωπίσουμε και την απόλυτη θλίψη μας για το γεγονός πως ηττηθήκαμε εξαιτίας όχι της δικής μας ανεπάρκειας αλλά εξαιτίας της οικονομικής μας δεινής θέσης που δεν μας επιτρέπει να αφιερώσουμε τίποτα παραπάνω από λίγες λέξεις σε μια χούφτα αναγνωστών που μας απέμειναν.

Δεν θα το παίξουμε πως δεν μας ενοχλεί το γεγονός πως δεν μας διαβάζετε αλλά δεν θα πεθάνουμε κιόλας αφού δεν μας είχατε ποτέ βάλει πραγματικά στην καρδιά σας.

Άλλωστε η αιρετική δική μας γραφή δεν είναι δυνατόν να εκτιμηθεί από όσους ψηφίζουν για Πρωθυπουργούς τους Τσίπρες και όσους θεωρούν πως όλα θα τα λύσουν οι άλλοι για εμάς!!

Με την ελπίδα να είναι το τελευταίο καλοκαίρι που γράφουμε κάτι εδώ για εσάς , σας αφήνουμε να κάνετε τα μπάνια σας(όσοι ακόμα μπορείτε)  , να πληρώσετε τις εφορίες σας , αλλά κυρίως ελπίζουμε να αντιδράσετε σε ό,τι σας κατατάσει σε ρόλο σκλάβου, στο μεγαλύτερο σκλαβοπάζαρο των Βαλκανίων στη μνημονιακή μας Ελλάδα!!!!

Σ.Μ 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πίκρα.

Ανώνυμος είπε...

Αν βρίσκεσαι στο 4238 και σε διαβάζει μια χούφτα τι να πουν χιλιάδες άλλοι που βρίσκονται αγκαλιά με NO DATA.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑΥΡΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΚΤΕΘΗΚΕΣ.
ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΧΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΟΧΙ ΚΚΕΔΩΝ, ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΓΡΑΦΙΚΩΝ.

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΕΠΟΝΟΦΛΟΥΔΑ ΤΩΝ ΨΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΩΝ ΔΙΛΗΜΑΤΩΝ ΦΙΛΑΡΑΚΟ.

ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.