Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2015

Εκλογές λοιπόν για να αναδειχθεί μια "καινούργια" "Χρυσή" Αυγή για τον Ελληνισμό


ΦΕΡΝΟΥΝ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ 
ΔΙΨΗΦΙΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ 
Τελικά ο ελληνικός λαός θα δώσει πάλι την λύση στα προβλήματά του. Αυτός που με την ψήφο του δημιούργησε τα προβλήματα που τώρα βιώνει θα κληθεί να διορθώσει τα λάθη του. Εάν θα το κάνει αυτή την φορά δεν ξέρουμε , θεωρούμε όμως σίγουρο πως το 62% του ΟΧΙ στα μνημόνια όσο και εάν ροκανιστεί από την διαπλοκή θα βρει την θέση του στα κοινοβουλευτικά έδρανα.
Με λιγότερες ψήφους θα βρεθούν (ΠΟΤΑΜΙ-ΝΔ-ΠΑ.ΣΟ.Κ-ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ) δεν είναι δυνατόν να διατηρήσουν τις δυνάμεις τους αφού θα μοιραστούν ένα 39% συμπολιτών μας που θέλουν να ζούμε υπό κατοχή.

 Όλοι οι άλλοι (που είναι περισσότεροι) και δεν θέλουν τα μνημόνια της υποτέλειας και της εξαθλίωσης έχουν πολλές επιλογές για να δώσουν την ψήφο τους.

Το παραμύθι πως το μνημόνιο -αντιμνημόνιο τελείωσε το διακινούν όσοι είναι βολεμένοι στο υπάρχον σαθρό πολιτικό σύστημα. Οι οπαδοί της Αριστεράς έχουν πολλές επιλογές αντιμνημονιακές. 

ΔΙΨΗΦΙΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Το νέο κόμμα Λαφαζάνη , την ΑΝΤΑΡΣΥΑ , το ΚΚΕ και άλλα μικρότερα κόμματα. Οι οπαδοί της δεξιάς έχουν επίσης την ναζιστική επιλογή της Χρυσής Αυγής και αναζητούμε εδώ και μέρες ποιος άλλος αντιμνημονιακός σχηματισμός θα κατέβει. Ρίζες , Εθνικό  Μέτωπο ίσως και άλλα. Το βέβαιο είναι πως κανένα πλην της Χρυσής Αυγής δεν έχει πολλές πιθανότητες κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης.

Διερωτάται εύκολα κανείς πως είναι δυνατόν να αφήνεται ένας ολόκληρως πατριωτικός χώρος που αποτελεί πάνω από το 30% του ελληνικού λαού να εκπτροσωπείται από Λαγούς και Κασιδιάρηδες. Πως δηλαδή στελέχη της δεξιάς παράταξης όπως π.χ  ο Μάκης Βορίδης δέχονται να γίνονται "ευρωπαϊστές" και οπαδοί μιας Ε.Ε που δεν έχει καμιά κοινωνική πολιτική για την μεσαία τάξη και οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην εξαφάνισή της!!!

 Μια Ε.Ε που επιβάλλει παράλογα υφεσιακά μέτρα στην Πατρίδα μας και που οδηγεί τον λαό μας σε πλήρη εξαθλίωση. Πως ο αρχηγός και ηγέτης του Ελληνικού Μετώπου Μάκης Βορίδης δέχεται να συνυπάρχει με τους καραμανλικούς ολετήρες του Ελληνικού Έθνους.

Αυτούς που έλεγαν πως η Κύπρος είναι μακριά το 1974 και που οδήγησαν την Πατρίδα σιδεροδέσμια στην Ευρωπαϊκή "Οικογένεια"(ΕΟΚ)  που προωθεί από τότε την Παγκοσμιοποίηση και την υποταγή όλων των ευρωπαϊκών λαών στις απαιτήσεις μια χούφτας Τραπεζιτών και Τοκογλύφων.

Θα έπρεπε να είχε τουλάχιστον τύψεις που άφησε το κόμμα του για να μετατραπεί σε κουβαλητή Ιδεών που τότε χλεύαζε.

Το 2005 διέλυσε το κόμμα του και προσχώρησε στο ΛΑ.ΟΣ για να μεταπηδήσει αργότερα στη ΝΔ.

Σήμερα ενώ βλέπει πως οι Ιδέες του δικαιώνονται έχει την ατυχία να βλέπει κόμματα όπως την Χρυσή Αυγή να γιγαντώνονται και αυτός να παραμένει στη ΝΔ των Ρουσόπουλων , των Βουλγαράκηδων και των Μητσοτάκηδων.

Μια ΝΔ που έχει χάσει προ πολού την επαφή της με την βάση της και αναζητεί νέους ψηφοφόρους στα θολά νερά του μεσαίου χώρου μαζί με ΠΑ.ΣΟ.Κ και ΠΟΤΑΜΙ.

Και φυσικά οι μαχητές της παράταξης δεν θα κάτσουν να ανεχθούν μετά την καταστροφική συγκυβέρνηση με τους κλέφτες του ΠΑ.ΣΟ.Κ τις αγκαλιές με την ευρωπαϊκή αριστερά του Αλέξη Τσίπρα.

Το σενάριο της συγκυβέρνησης με τους μπαχαλάκηδες του ΣΥΡΙΖΑ αφού και οι ΑΝ.ΕΛ συγκυβέρνησαν μαζί τους φαντάζει ΠΙΘΑΝΟ και εξοργίζει πιο πολύ όσους δεξιούς απέμειναν στο πρώην κόμμα των κοτσαμπάσηδων και των τωρινών  "ευρωπαϊστών" τύπου Κυριάκου Μητσοτάκη.


Το ξεπούλημα της Πατρίδας συνεχίζεται και επί ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ και ο μόνος που μπορεί να αλλάξει την ΤΥΧΗ του είναι ο ίδιος ο Ελληνικός Λαός στις προσεχείς εκλογές.

Εάν και πάλι ψηφίσουμε τους λάτρεις των μνημονίων και όσους το προσκύνησαν πολύ δύσκολα θα επιβιώσουμε ως λαός.

Η αλλοίωση του ελληνικού πληθυσμού μέσω των λαθρομεταναστών διαλύει την Πατρίδα καθώς ουδείς πλέον πιστεύει πως αυτή η Ε.Ε έχει σχέδιο για την αντιμετώπιση ενός τόσο σοβαρού προβλήματος.

Τις επόμενες μέρες και όσο θα αρχίσουν να μας την πέφτουν οι πρώην συναγωνιιστές μας για την ΚΑΘΑΡΗ και ΞΑΣΤΕΡΗ θέση μας εναντίον όλων όσων στήριξαν το αριστερό μνημόνιο Τσίπρα, εμείς θα αποτελούμε πλέον τον κύριο εκφραστή όλων των δεξιών που δεν θέλουν να ψηφίσουν τη ΝΔ αλλά και δεν θέλουν να στηρίξουν με την ΨΗΦΟ τους ή την ΑΝΟΧΗ τους την επικίνδυνη για την αστική μας δημοκρατία Χρυσή Αυγή.

Μήνες φωνάζαμε πως η ΝΔ έπρεπε να αλλάξει αλλιώς θα βούλιαζε. Δεν άλλαξε και στις προσεχείς εκλογές θα πάρει το μάθημα της και το μαύρισμά της από τους αγανακτισμένους δεξιούς που πρόδωσε.

Εμείς δεν έχουμε καμία δυνατότητα πλέον να συγκροτήσουμε στο μήνα που απομένει μια λίστα με ανθρώπους που θα μπορούσαν να μας εκπροσωπήσουν επάξια στη Βουλή.

Επομένως και εμείς δεν ξέρουμε εάν θα πρέπει να πάμε στα άκρα ή να απέχουμε από την πιο σημαντική εκλογική αναμέτρηση από την μεταπολίτευση έως σήμερα.

Εμείς θα πάρουμε θέση και θα στηρίξουμε ΦΑΝΕΡΑ και ΚΑΘΑΡΑ κάποιον αντιμνημονιακό πολιτικό σχηματισμό.

Για εμάς ο όρος Αντιμνημονιακός θα πάψει να υπάρχει μόνο όταν πάψουν να υπάρχουν και τα μνημόνια.

Την κατοχή της χώρας για άλλα τρία χρόνια που υπέγραψαν δοσίλογοι πολιτικοί εμείς δεν την εγκρίνουμε.

Όπως δεν εγκρίνουμε και το ΓΕΓΟΝΟΣ πως τα επόμενα 32 χρόνια η Πατρίδα θα αποπληρώνει ακόμα χρέη που δημιούρησαν ιδιώτες που μέχρι σήμερα δεν τιμωρήθηκαν.

Δεν θα γίνουμε ουρά της μνημονιακής ΝΔ και ούτε ουρά των ναζιστών της Χρυσής Αυγής. Η στήριξη τους θα σημαίνει και την δική μας απόγνωση για όσα τραγικά συμβαίνουν στον Τόπο.

Είμαστε αρκετά λογικοί για να πιστεύουμε πως θα μας λύσουν τα προβλήματά μας ο Μιχαλολιάκος και τα παιδιά του.

Όμως δεν ανεχόμαστε να μας περνάνε και για μ@λ@κες όσοι οδήγησαν την χώρα ως εδώ.

Εμείς θέλουμε ΤΙΜΩΡΙΑ των ενόχων και εάν δεν μπορούν κάτι τόσο απλό να πετύχουν τα αστικά κόμματα είμαστε έτοιμοι να δώσουμε δύναμη και φωνή σε όσους θα το πράξουν.

Όχι εμάς δεν μας συγκινεί πλέον το λεγόμενο δημοκρατικό τόξο της διαπλοκής και της ρεμούλας.

Θέλουμε ΚΑΘΑΡΟΥΣ Έλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές στα έδρανα της Βουλής και θα δώσουμε αγώνα στο δρόμο για να το πετύχουμε.

Το ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ ήρθε στο διαδίκτυο για να πολεμήσει την ΔΙΑΦΘΟΡΑ. Έχει διωχθεί ποινικά από επιχειρηματίες που τους χάλασε το ψεύτικο προφίλ που πρόβαλλαν και δεν θα φοβηθούμε τις μηνύσεις πολιτικών πρώην συναγωνιστών μας που τα ξέχασαν όλα μόλις έγιναν βουλευτές.

Η Ελλάδα έχει την μεγάλη ευκαιρία στις εκλογές του Σεπτέμβρη να διώξει από την Εξουσία ΟΛΟΥΣ τους κλέφτες και ψεύτες πολιτικούς.

Ο αγώνας δεν σταματάει ποτέ γιατί στο τέλος η ΑΛΗΘΕΙΑ θα νικήσει. Μπορεί εμείς να μη ζούμε αλλά ..........

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: