Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2015

Διαλύουν τον κοινωνικό ιστό της χώρας και ζητάνε και την ψήφο σου

ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑ 

Την ώρα που κόβουν μισθούς και συντάξεις , την ώρα που ψηφίζουν βαρύτερα μνημόνια καταστροφής την ίδια ώρα σου ζητάνε να τους ψηφίσεις και πάλι για να υπογράψεις ο ίδιος την θανατική σου καταδίκη.
Ο δοσίλογος Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αφού βούλιαξε επί έξι μήνες την ελληνική οικονομία με την διαπραγμάτευσή του , ψήφισε το τρίτο μνημόνιο σε συνεργασία με τα μνημονιακά κόμματα και ετοιμάζεται (έτσι νομίζει ο αφελής) να υφαρπάξει εκ νέου την ψήφο του ελληνικού λαού για να τον οδηγήσει στην πλήρη θανάτωσή του.

Ορδές μεταναστών από τα διαλυμένα κράτη της Μέσης Ανατολής μπαίνουν στα νησιά μας και η Κυβέρνηση ετοιμάζεται πάλι για εκλογές για να τυπωθούν φάκελοι και ψηφοδέλτια ώστε ο ειρωνικά αποκαλούμενος κυρίαρχος λαός να αποφασίσει γιατί άραγε;

Δεν αποφάσισε μήπως ο λαός τον Ιανουάριο του 2015 να καταργηθούν όλα τα μνημόνια. Δεν αποφάσισε στο δημοψήφισμα ένα τεράστιο ΟΧΙ του 62% που το έκανε ο Τσίπρας ΝΑΙ σε όλες της παράλογες απαιτήσεις της Τρόϊκα; Σε λίγες μέρες ΟΛΟΙ εμείς που ψηφίσαμε ΟΧΙ στο δημοψήφισμα καλούμαστε να δώσουμε την μάχη για να μην ολοκληρωθεί το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ της χώρας έναντι ενός πινακίου φακής.

Εμείς οι καταστρεμένοι των μνημονίων , που επί πέντε χρόνια μας επέβαλαν δοσίλογοι πολιτικοί θα επαναστατήσουμε εκ νέου και θα στείλουμε στον κάλαθο των αχρήστων όλους τους βουλευτές που ψήφισαν το καταστροφικότερο τρίτο αριστερό μνημόνιο. Δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ δικαιολογία για κανέναν Εθνικιστή και Πατριώτη ψηφοφόρο να ψηφίσει το πολιτικό πτώμα της νεοφιλελεύθερης ΝΔ των διεφθαρμένων πολιτικάντηδων.

Η Πατρίδα θέλει καθαρά χέρια στο τιμόνι της και μόνο εμείς μπορούμε να "σκοτώσουμε" μια για πάντα ό,τι σάπιο κυκλοφορεί στα περιστύλια της Βουλής. Οι Χαϊκάληδες με τις εξωχώριες εταιρίες που έγιναν και Υπουργοί δεν έχουν θέση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Κανείς που υπέγραψε την καταστροφή μας δεν έχει θέση.

Μας έκοψαν το ρεύμα στα σπίτια , μας κατέστησαν άνεργους , μας έκαναν να πουλήσουμε τα σπίτια μας για να πληρώσουμε τον ΕΝΦΙΑ και τώρα ήρθε η δική μας ώρα για να τους εκδικηθούμε με την ψήφο μας. Δεν θα φθάνουν ούτε τέσσερα κόμματα για να σχηματίσουν Κυβέρνηση τάχα εθνικού σκοπού για να "σώσουν" την χώρα.

Είναι δυνατόν να ψηφίσεις και πάλι όσους έστειλαν τα παιδιά σου μετανάστες στη Γερμανία για να βολέψουν τα δικά τους στο Δημόσιο; Είναι δυνατόν εσύ ο αξιοπρεπής δεξιός ψηφοφόρος να ψηφίσεις και πάλι ΝΔ για να συγκυβερνήσει με τον ΣΥΡΙΖΑ; Μετά το φιάσκο της συγκυβέρνησης με το ΠΑ.ΣΟ.Κ αντέχεις να το δεις και αυτό; Εάν όχι ψήφισε ένα κόμμα αντιμνημονιακό που δεν θα χρειαστεί να ντραπείς για αυτά που θα συμβούν από τις 21 Σεπτεμβρίου και μετά.

Όχι το δίλημμα μνημόνιο-αντιμνημόνιο δεν είναι ψεύτικο. Ψεύτες είναι όσοι σου λένε πως δεν υπάρχει άλλος δρόμος για την δύσμοιρη Πατρίδα. Ψεύτες είναι ο πρώην Πρωθυπουργός κ. Τσίπρας και οι συνεργάτες του που μας έριξαν στα βράχια. Συνένοχοι ΟΛΟΙ όσοι τον στήριξαν στη Βουλή να περάσει το ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ. Η Ελλάδα θα επιβιώσει , η Δημοκρατία θα επανέλθει στον Τόπο μας , οι δοσίλογοι θα τιμωρηθούν από τον Ελληνικό λαό.

Ήρθε η ώρα σου μην σπαταλάς την ψήφο σου στα μνημονιακά κόμματα. Στείλε στην αφάνεια τους βιαστές της ελληνικής οικογένειας , είσαι ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ να επιλέξεις εσύ για την τύχη σου και ό,τι και να κάνουν τα συστημικά ΜΜΕ πρέπει να βρεις το Θάρρος και να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων. Εάν τώρα φερθείς ως ραγιάς θα το πληρώσουν πανάκριβα και εσύ και τα παιδιά σου.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: