Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2015

Σε θέλουν δούλο να τους υπηρετείς θα συνεχίσεις ;

ΨΥΧΑΡΗΣ-ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ-ΔΙΑΓΡΑΦΗ-ΧΡΕΩΝ
Τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ προσπαθούν μέσω συστηματικής αποδόμησης του δεξιού-πατριωτικού χώρου να οδηγήσουν και τη ΝΔ σε μια στροφή προς το κέντρο της υποτέλειας και της διαπλοκής.
Μετά το "εφεύρημα" του Ποταμιού που δεν τους έπιασε δρομολογούν τώρα εξελίξεις και προσπαθούν να βάλουν ακόμα και τον γραφικό Β. Λεβέντη στη Βουλή ώστε οι καναλάρχες να συνεχίσουν να μένουν στο απυρόβλητο. Δεν θέλουν αυτοδύναμο ΣΥΡΙΖΑ και μισούν τα κόμματα εκείνα που θα τους οδηγούσαν στο φυσικό τους χώρο , δηλαδή στις φυλακές για τα τεράστια χρέη τους. Εμπόδιο στα σχεδιά τους είναι το κόμμα της Χρυσής Αυγής και το δεξιό κομμάτι της ΝΔ που κατά παράδοση είναι εναντίον της διαπλοκής αφού αυτή έχει μεσαίο πρόσημο.

Γνωστοί κεντρώοι στις απόψεις τους όλοι οι μεγαλοκαρχαρίες αφού με τους λεγόμενους "μεσαίους" βουλευτές έκανα χρυσές δουλειές και επί ΠΑ.ΣΟ.Κ και επί ΝΔ αλλά και επί συγκυβερνήσεων!! Η οικουμενική Κυβέρνηση είναι για αυτούς ο μεγάλος στόχος. Να μην μπορεί δηλαδή το πρώτο κόμμα να κάνει μόνο του ξεκαθάρισμα στο σάπιο ραδιοτηλεοπτικό μας τοπίο που μυρίζει έντονα διαπλοκή. Είναι γνωστό πως οι όποιες προσπάθειες Σαμαρά να δώσει στη ΝΔ μια πατριωτική κατεύθυνση βρήκαν όλους αυτούς απέναντί του. Μπόμπολας , Ψυχάρης , Βαρδινογιάννηδες και όλοι όσοι έχουν ΜΜΕ προτιμούσαν τον Βενιζέλο που τους έκανε τις δουλειές και απέφευγαν συστηματικά να ζητήσουν κάτι από το Σαμαρά που ήταν το μαύρο πρόβατο για αυτούς για δεκαετίες.


Στην δική του αδυναμία να τους τσακίσει του έβαλαν φυτευτούς γύρω του και τον βρώμισαν στα δυόμιση χρόνια που κυβέρνησε. Η Χώρα δεν μπορεί να προχωρήσει άλλο με αυτούς τους ιδιοκτήτες στα ΜΜΕ, και η κωλοτούμπα του Τσίπρα και σε αυτό το θέμα δείχνει το πόσο ισχυροί νιώθουν.

Μιλάμε για πέντε οικογένειες που ελέγχουν τον πλούτο της χώρας από την δικτατορία μέχρι σήμερα. Μιλάμε για το μεγαλύτερο σκάνδαλο για το οποίο δεν θα βρείτε ούτε λέξη στα καθωσπρέπει ιστολόγια και ιστοσελίδες που σας λένε συνέχεια τις ίδιες μπούρδες για το πολιτικό μας σύστημα. Μαριονέτες είναι οι περισσότεροι βουλευτές μιας χούφτας ανθρώπων που μας έχουν κάτσει στο σβέρκο εδώ και δεκαετίες.


Όσο εμείς τσακωνόμαστε για το ποιος είναι καλύτερος διαχειριστής των μνημονίων αυτοί όλοι πλουτίζουν ακόμη περισσότερο και ετοιμάζονται καλύτερα για την εποχή της δραχμής που έρχεται όλο και πιο κοντά. Άλλωστε και με δραχμή αυτοί επιβίωσαν αλλά εκεί που έβγαλαν τα πολύ παραπάνω ήταν από την είσοδο της Ελλάδας στην Ευρωζώνη έως και σήμερα. Στα χρόνια της κρίσης ήταν οι μόνοι που δεν πλήρωσαν απλώς απέλυσαν το άχρηστο προσωπικό τους που επί δεκαετίες σας παραμύθιαζε με την ισχυρή Ελλάδα!!


Η ισχυρή Ελλάδα που κατέρρευσε και που έκανε πλούσιους τους ολίγους εις βάρος των πολλών που πληρώνουν τα χρέη όσων σήμερα μας κουνάνε και το δάχτυλο. Γιατί λοιπόν εσύ να ψηφίσεις ό,τι θα ψηφίσουν και αυτοί; Γιατί πρέπει μονίμως να παρασύρεσαι και να τους κάνεις το χατήρι να είσαι ένα πιόνι τους;

Ποιον πραγματικά φοβούνται όλοι αυτοί με τις πισίνες και τα κότερα; Γιατί για ακόμη μια φορά τους αφήνεις να σε πούνε στο τέλος και μαλάκα; Πριν ψηφίσεις σκέψου πολύ καλά ποιον αυτοί δεν θέλουν για Πρωθυπουργό και επέλεξε.


Άμα και αυτή την φορά τους δωσεις λευκή επιταγή να σε αγνοήσουν τότε περίμενε τα χειρότερα. Γιατί τα χειρότερα δεν ήρθανε ό,τι και εάν σου γράφουν τα παπαγαλάκια της διαπλοκής. Τα χειρότερα είναι μπροστά και εσύ μπορείς να ξεσηκώσεις τους γύρω σου για να τα αποφύγεις.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: