Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2015

Αδιέξοδο που δεν θα λύσουν οι επερχόμενες εκλογές

Δημοσκόπηση στη Bild: 28% ο Τσίπρας, 25% η ΝΔ, 8% ο Λαφαζάνης
Δεν μας έφταναν τα πέντε μνημονιακά χρόνια μας , ο ΣΥΡΙΖΑ που πρόσθεσε άλλα τρία φανερά και 32,5 ακόμα  μέχρι να αποπληρώσει η Ελλάδα το επαχθές χρέος της, έχουμε τώρα και διεθνή οικονομική κρίση.Η Κινέζικη Οικονομία η δεύτερη στον κόσμο κλυδωνίζετε από τα κερδοσκοπικά παιχνίδα μιας χούφτας ανθρώπων που πλουτίζουν εις βάρος δισεκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

Τα διεθνή Χρηματιστήρια οι ναοί αυτοί του τζόγου παρασύρουν τα πάντα και οι λαοί υποφέρουν από τις επονομαζόμενες αγορές.

Οι αγορές αποφασίζουν για την δυστυχία μας και εμείς ως αποκοιμισμένοι πιστεύουμε ακόμα πως ο καπιταλισμός έχει λύσεις στα προβλήματά μας!!

Δυστυχώς η δυτική μας δημοκρατία καταρρέει ως χάρτινος πύργος και εμείς εδώ πάμε σε εκλογές για να επιλέξουμε άραγε ποιους;

Η ικανότητα των πολιτικών έχει ήδη διαφανεί τα προηγούμενα χρόνια, και το "νέο" φαντάζει το ίδιο ανίκανο με το παλιό που φεύγει.

Δηλαδή η είσοδος του Λεβέντη στη Βουλή θα μας σώσει; Ή μήπως πιστεύει κάποιος πως μπορεί ο Τσίπρας να οδηγήσει την χώρα με ασφάλεια σε τόσο κρίσιμες στιγμές;

Έρχονται και οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής που ευνοούνται από τις τραγικές οικονομικές συγκυρίες και φυσικά οι Λαφαζάνηδες που προτείνουν εθνικό νόμισμα και έξοδο από την Ε.Ε στην ουσία.

Το ΚΚΕ περιμένει ακόμα να αναστήσει τα ζόμπι του Σταλινισμού και το ΠΟΤΑΜΙ περιμένει ο Μπόμπολας να πάρει ό,τι έργο θα γίνει στην δύσμοιρη  ετούτη χώρα και για τα επόμενα 50 χρόνια!!

Η αποδόμηση του πολιτικού συστήματος που ξεκίνησε το 2010 συνεχίζεται και το μόνο που έχει να επιδείξει είναι νέα κόμματα σαν τους ΑΝ.ΕΛ που καιροσκοπικά δαπανούν τις τελεταίες ευκαιρίες της Χώρας να ανασάνει .

7 μήνες και η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ διέλυσε ό,τι είχε απομείνει και οδήγησε την χώρα σε τρίτο μνημόνιο.

Ο λαός θα σκεφτεί και πάλι την ΤΙΜΩΡΙΑ και θα στείλει στη Βουλή μια ισχυρή "εγκληματική" οργάνωση για να βρίζει χυδαία όσους διαφωνούν με τις απόψεις της.

Όμως η ενίσχυση των ναζιστών της Χρυσής Αυγής θα αποτελέσει και την απαρχή μιας περιπέτειας για την αστική μας δημοκρατία που θα ολοκληρωθεί πολύ πιθανό από μια χούντα που θα οδηγήσει την χώρα στην πλήρη καταστροφή.

Όσοι δεν καταλαβαίνουν πως η χώρα είναι έτοιμη να "πεθάνει" δεν αντιλαμβάνονται τι συμβαίνει γύρω τους.

Η Ελλάδα με 5000 χρόνια Ιστορία και τόσους αγώνες για ανεξαρτησία πουλήθηκε από κλέφτες και ξενόδουλους πολιτικούς στους δανειστές της.

Παραδόθηκε αμαχητί και τα παιδιά της πουλήθηκαν στο όνομα των αγορών.

Το έγκλημα αυτό δεν θα τιμωρηθεί ΠΟΤΕ με δημοκρατικές διαδικασίες και οι εκλογές είναι τόσο μάταιες όσο η δική μας επιβίωση μέσα σε αυτές τις φρικτές συνθήκες.

Η Ιστορία θα γράψει με χρυσά γράμματα όσους μας απαλλάξουν από αυτούς τους ξενόδουλους πολιτκαι τα δεινά που μας έφεραν αρκεί βέβαια να βρεθούν!!!!!


Γεώργιος Παπαδόπουλος 

Δεν υπάρχουν σχόλια: