Κυριακή, 23 Αυγούστου 2015

Μέσα στα μνημόνια δεν υπάρχει ζωή .....


Καθώς θα πλησιάζουμε στις εκλογές η σελίδα μας θα συνεχίσει τον αγώνα που άρχισε για να καταλάβει και ο τελευταίος χρήστης του διαδικτύου το ανώφελο των μνημονιακών πολιτικών.

Η Πατρίδα θα σταθεί και πάλι στα πόδια της μόνο όταν αποκτήσει δικό της εθνικό νόμισμα και είναι αδιανόητο να πιστεύει κανείς ακόμα και σήμερα (μετά από πέντε χρόνια σε μνημόνια) πως μπορούμε να ορθοποδήσουμε και πάλι ακολουθώντας λάθος συνταγές. Όταν κάποιοι σαν καλούν στην "λογικότητα" των μνημονίων εμείς από εδώ θα σας δώσουμε άπειρα στοιχεία για να τους αποστομώνετε κατευθείαν.

Άλλωστε το χρέος της χώρας έχει μεγαλώσει παρά τις θυσίες και έχει συρρικνωθεί επικίνδυνα το ΑΕΠ μας. Ο παρανομαστής όλων στην οικονομία είναι φυσικά η ανάπτυξη που δεν θα έρθει με τα υφεσιακά μνημονιακά μέτρα που μας προτείνουν.

Στην ουσία μας δανείζουν για να μας έχουν ως μόνιμη αποικία χρέους αφού δεν είναι δυνατόν με τις πολιτικές τους η Πατρίδα να παράξει πλούτο. Τα ποσά που μας έχουν δανείσει είναι αδύνατον να αποπληρωθούν τα επόμενα 50 χρόνια και έτσι μια σκλαβιά μόνιμη περιμένει τις επόμενες γενιές μετά την δική μας.

Όλοι οι πολίτες έχουν υποχρέωσει να ακούνε πλέον τις φωνές εκείνες που μιλάνε για την μόνη αληθινή διέξοδος από το τέλμα που έχουμε περιέλθει. Και αυτή η οδυνηρή λύση είναι η άτακτη χρεοκοπία ή η συντεταγμένη αλλά με βασική προϋπόθεση πως το χρέος μας θα κουρευθεί σε ποσοστό 80%!!!!

Εάν οι εταίροι μας δεν το δέχονται στην ουσία μας εξωθούν στα άκρα και στην εγκατάλειψη της Ε.Ε. Σε μερικά χρόνια άλλωστε αυτή η Ε.Ε και η Ευρωζώνη δεν θα υπάρχουν αφού κάποιος από τους μεγάλους παίχτες θα την εγκαταλείψει. Γάλλοι , Εγγλέζοι , Ιταλοί ή ακόμα και οι ίδιοι οι Γερμανοί όταν δουν πως πλέον δεν μπορούν να την σώσουν από την απόλυτη χρεοκοπία της.


 Οι Ευρωπαίοι πολίτες στα περισσότερα κράτη-μέλη δεν επιθυμούν αυτή την Ε.Ε που δεν τους επιλύνει τα βασικά τους προβλήματα αντίθετα τους δημιουργεί περισσότερα με τις ανεύθυνες πολιτικές της σε ένα σωρό τομείς. Το μεταναστευτικό είναι ένα από τα προβλήματα που αδυνατεί να επιλύσει η Ε.Ε εις βάρος των κρατών του Νότου που δέχονται χιλιάδες λαθρομετανάστες κάθε εξάμηνο.


Εμείς από την δική μας πλευρά και με όσες δυνάμεις μας έχουν απομείνει θα συνεχίσουμε να γράφουμε την αλήθεια σε πείσμα των ίδιων των καιρών. Τα ψέματα τους μας πεισμώνουν περισσότερο και είμαστε σίγουροι πως σε 1-2 χρόνια όλοι θα παραδέχεστε πως εμείς σας τα γράφαμε και εσείς εξαλολουθούσατε και πιστεύατε τους ψεύτες.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ θα νικήσει έστω και εάν χρειαστεί να πεθάνουμε εμείς που σας ενοχλούμε φωνάζοντας με ΟΛΗ μας την ΔΥΝΑΜΗ πως μέσα στα μνημόνια δεν υπάρχει ΖΩΗ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: