Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2015

Πούλησαν τα αεροδρόμια στους γερμανούς οι "πατριώτες" των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ

Πούλησαν νύχτα (με ευτελές τίμημα) τα 14 αεροδρόμια στους ΓερμανούςΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ 
Πούλησαν 14 !!!! περιφερειακά αεροδρόμια στους κακούς Γερμανούς οι αριστεροί που αποκαλούσαν την κυβέρνηση των Σαμαρά-Βενιζέλου κατοχική και τους ίδιους Γερμανοτσολιάδες!! Ναι αυτή είναι η "ηθική" της αριστεράς στην Πατρίδα μας δεκαετίες τώρα. Τα αεροδρόμια πήρε η γερμανική εταιρεία Fraport στο ευτελέστατο τίμημα του 1,23 δις ευρώ!!!14 αυτά περιφερειακά αεροδρόμια είναι της Θεσσαλονίκης, της Kέρκυρας, των Xανίων, της Kεφαλλονιάς, της Zακύνθου, του Aκτίου, της Kαβάλας, της Pόδου, της Kω, της Σάμου, της Mυτιλήνης, της Mυκόνου, της Σαντορίνης και της Σκιάθου.
 
Στην Κεφαλονιά (όπου είναι ο τόπος καταγωγής μου) πάγωσαν ακόμα και οι οπαδοί τους με αυτή την απόφαση της Κυβέρνησης. Η Πρώτη Φορά Αριστερά του Τσίπρα διαλύει τον κοινωνικό ιστό της Χώρας και ξεπουλάει όσο-όσο τα πάντα προκειμένου να παραμείνει μερικούς μήνες ακόμα στην Εξουσία. 

Η Αριστερή Παρένθεση θα κλείσει οριστικά τον σύντομο κυβερνητικό της βίο όταν προκηρυχθούν οι εκλογές. 

Μια νέα δεξιά απαλλαγμένη από τα νεοφιλελεύθερα βαρίδια της θα ανατείλει νομοτελειακά και στην Πατρίδα μας. 

Η πατριωτική δεξιά στις προσεχείς εκλογές θα είναι η μεγάλη νικήτρια και όσο κάποιοι καθυστερούν να θέσουν τις βάσεις ενός νέου δεξιού και υγιούς κόμματος η Χρυσή Αυγή θα ετοιμάζεται να διπλασιάσει ή και να τριπλασιάσει τα εκλογικά της ποσοστά!

Η ευθύνη όλων των Ελλήνων Εθνικιστών είναι να μην χάσουν και αυτή την ευκαιρία και να βγουν μπροστά στους αγώνες για μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ και ΠΕΡΗΦΑΝΗ πατρίδα σε μια Ευρώπη των κρατών-εθνών και όχι των Τραπεζιτών-Τοκογλύφων. 

Τα παραμύθια της Αριστεράς τελείωσαν και έρχονται αυτοί που θα απαλλάξουν την Πατρίδα από τις μνημονιακές αλυσίδες της. 

Το κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών είναι ήδη ΕΤΟΙΜΟ και οι προσεχείς μήνες θα αναδείξουν και νέα πολιτική δύναμη στην Ελληνική Βουλή. 

Οι Έλληνες θα νικήσουν , η Δημοκρατία θα αποκατασταθεί , οι δανειστές μας θα ΗΤΤΗΘΟΥΝ.

Για μια Ελεύθερη Πατρίδα χωρίς εκατομμύρια λαθρομετανάστες να την κατακλύζουν , χωρίς την αριστερά της ανηθικότητας να κυβερνάει ανελεύθερους πολίτες. 

Οι Έλληνες επιστρέφουν και πάλι στις αιώνιες ρίζες τους.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: