Δευτέρα, 17 Αυγούστου 2015

Το τσογλάνι του Μαξίμου πήγε διακοπές και εμείς εδώ πεθαίνουμε

Με ιδιωτική θαλαμηγό πήγε μάθαμε το κωλόπαιδο της αριστεράς στη Μήλο για τις διακοπές του. Μαζί του φυσικά θα είχε και την κνίτισα σύντροφό του και ήταν ιδιαίτερα κεφάτος αφού το μνημόνιο τρία ψηφίστηκε με την συμβολή των ΑΝ.ΕΛ. ΝΔ , ΠΑ.ΣΟ.Κ ΠΟΤΑΜΙ.Τώρα πλέον και αυτοί οι λίγοι αριστεροί φίλοι που είχα μου λένε πως δεν θα ξαναψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ. Όμως πλέον με ευθύνη όλων των μνημονιακών κομμάτων η θηλιά μπήκε στο λαιμό μας και θα μας σφίγγει για 32 χρόνια!!

Εάν θα μας πνίξει ή θα μας αφήσει να αργοπεθαίνουμε θα κριθεί από την δική μας ωριμότητα στις επερχόμενες εκλογές που μπορεί και να αργήσουν.

Και επειδή δεν βλέπουμε τους Γερμανούς "ψημένους" για φθινοπωρινές εκλογές στην Ελλάδα φανταζόμαστε πως το γαϊτανάκι με τις ψήφους ανοχής της ΝΔ , του ΠΑ.ΣΟ.Κ και του ΠΟΤΑΜΙΟΥ θα συνεχιστεί και τους επόμενους μήνες.

Πολύ σωστά το antinews.gr το μόνο site που εκφράζει το υγιές κομμάτι της ΝΔ αναρωτιέται γιατί αυτή η ανοχή της ΝΔ στους εγκληματίες της αριστεράς;

Γιατί δηλαδή ψήφισαν το τρίτο αριστερό μνημόνιο και γιατί ακόμα και σήμερα ο Μεϊμαράκης (τι γραφικός Θεέ μου) εξακολουθεί και δεν ασκεί σκληρή αντιπολίτευση σε ένα κόμμα που διαλύεται.

Με τέτοιους χειρισμούς και με τόσα φθαρμένα πρόσωπα που επιστρέφουν στη ΝΔ το μονοψήφιο ποσοστό είναι πολύ κοντά.

Γιατί ο λαός δεν θέλει το ΣΥΡΙΖΑ αλλά ούτε και την τωρινή ΝΔ. Ψάχνουν όλοι οι δεξιοί ψηφοφόροι ένα νέο κόμμα που θα τους αγκαλιάσει για να μην αναγκαστούν και δώσουν την ψήφο τους στους νεοναζί της Χρυσής Αυγής.

Και όσο το κόμμα Μπαλτάκου οι Ρίζες δεν τσουλάνε αφού έχουν εξαφανιστεί , πολλοί ψηφοφόροι της ΝΔ αναρωτιούνται εάν ο Αντώνης Σαμαράς είναι διατεθειμένος να προχωρήσει στην ίδρυση ενός νέου κόμματος.

Η δική μας πληροφόρηση λέει πως εάν και είναι βαθύτατα χολωμένος από Ντορικούς και Καραμανλικούς δεν έχει τα κότσια να διασπάσει ξανά το κόμμα που τον έκανε Πρωθυπουργό.

Θα παραμείνει έτσι στην Ιστορία ως ο τελευταίος Πρωθυπουργός με το κόμμα της ΝΔ αφού άλλον δεν θα βγάλει πριν την οριστική διάλυσή της.

Και βέβαια προκαλεί μεγάλη εντύπωση το γεγονός πως τόσοι βουλευτές (76 αριθμεί στη Βουλή η ΝΔ) δεν αντιλαμβάνονται πως στην επόμενη Βουλή θα μείνουν οι περισσσότεροι εκτός.

Γιατί τι θα έρθουν να μας που τώρα που ψήφισαν το τρίτο μνημόνιο; Ποια τα επιχειρήματά τους για να υποκλέψουν εκ νέου την ψήφο όσων αφελώς τους ψήφισαν;

Τι θα πούνε στους αγρότες , στους άνεργους , στους μικρομεσαίους που τους διαλύει το τρίτο μνημόνιο;

Επειδή δεν θέλουμε να είμαστε απαισιόδοξοι πάντα στην πολιτική τα κενά που δημιουργούνται καλύπτονται.

Επομένως σίγουρα θα δούμε και κάποιο νέο δεξιό κόμμα στις επερχόμενες εκλογές όποτε και εάν γίνουν αυτές.

Το Σεπτέμβριο πάντως εάν τελικά γίνουν θα είναι εξαιρετικά δύσκολο το νέο κόμμα να καταφέρει να μπει στη Βουλή αφού ακόμα ο κόσμος δεν θα έχει μάθει ούτε τους υποψηφίους του.

Επομένως είναι η κατάλληλη στιγμή για κάποιο προβεβλημένο στέλεχος της ΝΔ να κάνει κόμμα και να πάρει και καμιά δεκαριά βουλευτές μαζί του.

Το θέμα είναι πως τώρα που ψήφισαν το τρίτο μνημόνιο ο λαός δεν θα τους ψηφίσει και άρα η προσπάθεια τους θα πέσει στο κενό.

Ωφελημένοι από τις εκλογές θα είναι Χρυσή Αυγή και η Αριστερή Πλατφόρμα και θα το δείτε.

Εδώ δεν σας γράφουμε ικασίες αλλά τι συμβαίνει στην κοινωνία. Και επειδή κάποιοι ακόμα πιστεύουν πως ο Τσίπρας θα σαρώσει στις εκλογές να κρατάνε μικρό καλάθι.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα που ήδη έχει ημερομηνία λήξης. Δεν θα καταφέρει να πιάσει τα ποσοστά του Ιανουαρίου του 2015, και εάν υπήρχει αξιόπιστη αξιωματική αντιπολίτευση θα ήταν ήδη δεύτερο κόμμα.

Η φθορά του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ραγδαία και σίγουρα στα τέλη του 2016 δεν θα είναι πρώτο κόμμα .

Επομένως εάν δεν γίνουν εκλογές μέχρι τότε , η αριστερή παρένθεση θα λήξει άδοξα για τους οπαδούς της αριστεράς.

Ουδείς θα θυμάται τον ΣΥΡΙΖΑ σε δυο χρόνια και περισσότεροι που τον ψήφισαν θα τον απαρνηθούν!!

Τα μονοψήφια ποσοστά του θα επανέλθουν ,και ο Τσίπρας θα χάσει την ηγεσία του κόμματος που μπορεί ο ίδιος να το έφτασε στην Εξουσία, αλλά εκεί και πέρα τα έκανε όλα μαντάρα και διέλυσε τον Τόπο.

Εξακολουθούμε να αγωνιζόμαστε (έστω και μόνοι μας) για να πέσει αυτή η καταστροφική για τον Τόπο κυβέρνηση από την Εξουσία.

Τα δήθεν αντιμνημονιακά Χωνιά της διαπλοκής του Κοντομηνά , καθώς και όσοι αποκαλούν τον Τσίπρα μεγάλο ηγέτη εμάς μας προκαλούν θυμηδία.

Η πρώτη φορά αριστερά αφού διέλυσε τον Τόπο θα μπει σύντομα στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας.

Από τα κόμματα της αντιπολίτευσης θα εξαρτηθεί εάν θα δούμε από αυτούς την εναλλακτική διακυβέρνηση, από τα λεγόμενα κόμματα του δημοκρατικού τόξου ή θα πάμε κατευθείαν σε ακροδεξιές επιλογές.

Γιατί πλέον ο εφιάλτης να δούμε με διψήφια ποσοστά τους Χρυσαυγίτες είναι πλέον πολύ κοντά μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: