Πέμπτη, 6 Αυγούστου 2015

Η ανηθικότητα της ελληνικής αριστεράς


Είναι εμφανές πλέον και στον τελευταίο κλακαδόρο του Τσίπρα πως όσα υποσχέθηκε προεκλογικά ήταν όλα ψέματα. Οι μεγαλοστομίες για κατάργηση των μνημονίων , για βασικό μισθό 750 ευρώ και για κατάργηση του ΕΝΦΙΑ ήταν κάποια από αυτά.Το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης με μέτρα 12 δις ευρώ το οποίο θα έσωζε τους Έλληνες από την ανθρωπιστική κρίση έγινε μνημόνιο νούμερο τρία με υφεσιακά μέτρα που θα ξεπερνάνε τα 15 δις ευρώ!!!

Το δημοψήφισμα ξεβράκωσε ιδεολογικά την ελληνική αριστερά και έδειξε το αντιδημοκρατικό της πρόσωπο. Δηλαδή άλλα θέλει ο λαός άλλα εφαρμόζουν αυτοί με την ΑΝΟΧΗ και ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ των κομμάτων της σήψης και της διαπλοκής (ΠΑ.ΣΟ.Κ-ΝΔ-ΠΟΤΑΜΙ) που στηρίζουν τον Τσίπρα για να μας αφανίσει ως Έθνος.

Από την άλλη αντίθετη στη νέα συμφωνία με κοινοβουλευτική παρουσία είναι οι κομμουνιστές του ΚΚΕ και οι φασίστες της Χρυσής Αυγής.

Ελπίδα πλέον για την δύσμοιρη χώρα δεν υπάρχει παρά μόνο η πρόωρη προσφυγή στις κάλπες και η ανάδειξη στην πολιτική σκηνή του Τόπου νέων κομμάτων που θα θέλουν να καταργήσουν στην πράξη και όχι στα λόγια τα μνημόνια της υποταγής και της οικονομικής καταστροφής της χώρας.


Εμείς με την λιγοστή πλέον δύναμη που έχουμε στο διαδίκτυο θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις (όχι να σώσουμε την χώρα γιατί δεν μπορούμε) αλλά να σας γράφουμε όσα οδυνηρά θα ακολουθήσουν τα τις επόμενες εβδομάδες , τους επόμενους μήνες , τα επόμενα χρόνια.

Προσπαθούμε παράλληλα να ενώσουμε όλες εκείνες τις υγιείς δυνάμεις που βλέπουν το αδιέξοδο των μνημονίων της καταστροφής και πολεμούν για το πλάνο b .

Γιατί υπάρχει λύση , οδυνηρή αλλά υπάρχει. Η επιστροφή στο εθνικό μας νόμισμα και η άτακτη χρεοκοπία είναι πλέον ο δικός μας μονόδρομος σωτηρίας.

Όσο μας πολεμάνε τόσο διαπιστώνουμε το όφελος όλων αυτών που θησαυρίζουν με την δική σας δυστυχία.

Φάνηκε εν μια νυχτί πως οι μικρομεσαίοι της διαπλοκής και της φοροδιαφυγής επιθυμούν την καταστροφή της χώρας για να εξακολουθήσουν να έχουν επιχειρήσεις χωρίς να καταβάλουν τους οφειλόμενους φόρους.

Ο "πατριωτισμός" των εφοπλιστών φάνηκε τώρα που αλλάζουν σημαία στα πλοία τους , και ο "πατριωτισμός" των πολιτικών φάνηκε με την πλήρη τους υποταγή τους στην Ε.Ε που διαλύει με τις λάθος συνταγές της τον κοινωνικό ιστό της χώρας.

Η αστική μας δημοκρατία έχει καταλυθεί αφού ούτε Δικαιοσύνη υπάρχει αλλά ούτε ισονομία. Οι πλούσιοι εξακολουθούν και πληρώνουν ελάχιστους φόρους ενώ οι μικρομεσαίοι και οι φτωχοί δίνουν όσα δεν έχουν για να σωθούν οι ιδιωτικές ελληνικές τράπεζες!!

Η ξεφτίλα και η ανηθικότητα της ελληνικής αριστεράς σε όλο της το μεγαλείο σε μόλις 7 μήνες διακυβέρνησης από τους μαθητευόμενους μάγους του Αλέξη Τσίπρα.

Ο πινόκιο Πρωθυπουργός εξακολουθεί και στηρίζει την ντόπια ολιγαρχία και έχει γυρίσει την πλάτη σε όσους πίστεψαν όσα προεκλογικά έλεγε.


Στην αντίπερα όχθη η άλωση της ελληνικής δεξιάς από τους νεοφιλελεύθερους λακέδες είναι εμφανής στην ηγεσία της ΝΔ.

Ο κόσμος που πίστεψε στην πατριωτική δεξιά θα καταλήξει να ψηφίσει τους νεοφασίστες της Χρυσής Αυγής αφού ενναλακτική με προοπτική εισόδου στην Βουλή προς το παρόν δεν υπάρχει.

Τα λαμόγια της "δεξιάς" θα καταλήξουν στους ΑΝ.ΕΛ (κάποιοι θα παραμείνουν στη ΝΔ προσδοκώντας συγκυβερνήσεις "εθνικής σωτηρίας" ) ή θα πάνε μαζικά στη Χρυσή Αυγή για να την κάνουν Αξιωματική Αντιπολίτευση!!!

Για  ακόμη μια φορά η Ιστορία επαναλαμβάνεται , αρκούσαν μόνο 7 μήνες για να φανεί πόσο προδοτικά και ανεύθυνα δρα η ελληνική αριστερά.

Η διαπλεκόμενοι Σταθάκης και Δραγασάκης "σημαίες" της αριστεράς της υποτέλειας και της παράδοσης στους εχθρούς της Πατρίδας.

Οι γερμανοτσολιάδες της από εδώ πλευράς χέρι-χέρι με τους αριστερούς θιασώτες του ευρώ οδηγούν την χώρα στην πλήρη καταστροφή.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: