Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2015

Ο πανικός τους είναι έκδηλος μετά την διαδικτυακή ψηφοφορία της zougla.gr


Πανικός επικρατεί στις τάξεις των πολιτικών κομμάτων που υποστηρίζουν το "Ναι" στο δημοψήφισμα της Κυριακής , μετά την δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων της διαδικτυακής δημοσκόπησης του zougla.gr.Η καθαρή επικράτηση του "Όχι" με ποσοστό που 51% έναντι μόλις 42% του "Ναι" έχει φέρει σε απόγνωση τα κομματικά τους επιτελεία.

Ακόμα και η παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου αλλά και του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου υπέρ του ναι , δεν δείχνει να συγκινεί τους Έλληνες πολίτες.

Παρά την συστηματική προπαγάνδα από τα περισσότερα ΜΜΕ , τους εκβιασμούς των Ευρωπαίων δανειστών , αλλά και τις κλειστές Τράπεζες ο λαός δείχνει μέχρι και σήμερα (τρεις μέρες πριν το μεγάλο δημοψήφισμα) αποφασισμένος να ψηφίσει υπέρ του ΟΧΙ που θεωρεί πως θα τον οδηγήσει εκτός μνημονίων.

Είναι φανερό πως η ξένη και ντόπια ολιγαρχία είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένη με αυτή την εξέλιξη σε σημείο που σε πολλά ΜΜΕ απειλούν τους δημοσιογράφους να μην εκδηλώνονται στα social media υπέρ του "όχι" γιατί θα χάσουν την δουλειά τους!!!

Είναι λυπηρό πως η χώρα βουλιάζει και εμείς πλακωνόμαστε μεταξύ μας. Αλλά δεν πιστεύει πλέον κανείς πως υπάρχει ζωή μέσα στα μνημόνια και τώρα όπως φαίνεται είναι πολύ αργά για να υπάρχει αξιοπρεπής ζωή και έξω από αυτά.

Το ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ πιστό στις Ιδέες που υπηρετεί σας γράφει την ΑΛΗΘΕΙΑ.

Ιδεολογικά είμαστε υπέρ του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα γιατί δεν δεχόμαστε να απειλεί τους Έλληνες κανείς.

Σας λέμε όμως πως το ΟΧΙ οδηγεί σε ΡΗΞΗ με την σημερινή Ε.Ε και επιστροφή σε  εθνικό νόμισμα.

Οι ώρες είναι κρίσιμες αλλά η Ελλάδα θα επιβιώσει . Εμείς ίσως όχι όλοι. Άλλωστε για να είμαστε σήμερα εμείς "ελεύθεροι" κάποιοι επαναστάτησαν και σκοτώθηκαν.

Η ανθρωπιστική κρίση θα συνεχιστεί και με "ναι" και με "όχι" στο δημοψήφισμα και αυτό που κρίνεται τελικά είναι εάν είμαστε ξενόδουλοι ή θέλουμε να παραμείνουμε Έλληνες.

Όσοι καιρό τώρα μας προτρέπουν δήθεν να μείνουμε "Ευρώπη" ας μας πουν την αλήθεια. Θέλουν να είμαστε οι δούλοι της σημερινής Ε.Ε , οι φτωχοί συγγενείς , οι σερβιτόροι της Ε.Ε.

Όχι παλεύουμε για την ισοτιμία μας με τα άλλα ισχυρά κράτη. Εάν αυτό δεν γίνεται θα επιζήσουμε και χωρίς αυτούς όσοι τουλάχιστον επιζήσουν!!!!!!

Σ.Μ 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΑΥΡΑΡΑ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΕ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

Δημοσκόπηση διενήργησε η GPO για λογαριασμό της BNP Paribas για το δημοψήφισμα της Κυριακής.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της εν λόγω έρευνας, το ποσοστό όσων θα ψήφιζαν «ναι»/«μάλλον ναι» φτάνει το 47,1%. Αντιθέτως, οι πιθανοί και σίγουροι ψηφοφόροι του «όχι» αντιστοιχούν σε 43,2%.

Το στατιστικό λάθος είναι 3,1%, κάτι που σημαίνει ότι το αποτέλεσμα κρίνεται στατιστικά σημαντικό, σημειώνει η BNP Paribas.

Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 30 Ιουνίου 2015, σε δείγμα 1.000 ατόμων.

Ανώνυμος είπε...

«Ελληνίδες, Έλληνες,

Έρχονται κάποιες στιγμές στις οποίες διακυβεύονται πάρα πολλά, μέσα σε λίγες μέρες. Όποτε τέτοιες ιστορικές προκλήσεις τις αντιμετωπίσαμε με ομοψυχία και ψυχραιμία, επιτύχαμε ως Έθνος. Αντίθετα, όποτε πρυτάνευσε η απερισκεψία και ο διχασμός υποστήκαμε συμφορές. Η πρόσφατη ιστορία μας του 20ου αιώνα περιέχει επαρκή παραδείγματα και των δύο εκδοχών.

Μία τέτοια ιστορική πρόκληση αντιμετωπίζουμε σήμερα. Και η έκβαση της θα εξαρτηθεί από την δική μας επιλογή.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση, αναμφίβολα, έχει πολλές αδυναμίες στη λειτουργία της. Και, προφανώς, οι εταίροι μας έκαναν σφάλματα σοβαρά στην αντιμετώπιση της κρίσης. Βεβαίως, λάθη κάναμε και εμείς. Και οι οδυνηρές συνέπειες αυτών των λαθών έχουν επιβαρύνει πολλούς συμπολίτες μας. Όμως, η πραγματικότητα αυτή δεν μεταβάλλει τη ζωτική ανάγκη της συμμετοχής της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Και, ακόμη περισσότερο, στο σκληρό πυρήνα της Ευρώπης.

Η παραμονή μας στην ευρωπαϊκή οικογένεια δεν επιβάλλεται μόνο για οικονομικούς και κοινωνικούς λόγους, αφού τυχόν έξοδός μας από αυτήν θα συνεπαγόταν αδιανόητα μεγαλύτερο κόστος και θυσίες, πρωτίστως από τους πιο αδύναμους. Επιβάλλεται, πάνω από όλα, για λόγους εθνικούς.

Όποιος έχει γεννηθεί και μεγαλώσει σε αυτή τη δύσκολη και ασταθή γειτονιά του κόσμου, όπως όλοι εμείς οι Έλληνες, ξέρει από μικρό παιδί ότι η εθνική ασφάλεια πρέπει να είναι το υπέρτατο κριτήριο των αποφάσεών μας.

Μοιράζομαι αυτές τις σκέψεις μαζί σας, όχι γιατί έχω οποιαδήποτε προσωπική επιδίωξη. Το τελευταίο που επιθυμώ είναι να εμπλακώ σε κομματικούς ανταγωνισμούς και διαμάχες. Αισθάνομαι όμως την υποχρέωση να σας πω, όπως πάντα, την αλήθεια.

Εξωθώντας την Ελλάδα εκτός ευρωπαϊκού πλαισίου εκθέτουμε τη χώρα μας σε κινδύνους. Και αυτό δεν πρέπει να γίνει με κανέναν τρόπο. Όσοι, καλοπροαίρετα, νομίζουν ότι ψηφίζοντας ‘'όχι'' την Κυριακή ενισχύουν τη διαπραγματευτική θέση της χώρας, σφάλλουν. Και σφάλλουν σοβαρά. Διότι η επικράτηση του ‘'όχι'' θα ερμηνευθεί από όλους, σε όλον τον κόσμο, ως επιλογή αποχώρησης από την καρδιά της Ευρώπης. Θα είναι το πρώτο βήμα προς την έξοδο.

Πιστεύω βαθειά ότι η Ευρώπη είναι το σπίτι μας. Πιστεύω ότι η Ελλάδα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της Ενωμένης Ευρώπης. Και αυτό πρέπει να το επιβεβαιώσουμε αποφασιστικά.

Την Κυριακή λέμε ΝΑΙ στην Ευρώπη. Με σύνεση, με ενότητα, με εθνικό φρόνιμα, με σεβασμό στις θυσίες των Ελλήνων.»

Κώστας Καραμανλής