Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2015

To αποτέλεσμα της δεύτερης διαδικτυακής ψηφοφορίαςΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ
ΜΑΧΗ ΣΤΗΘΟΣ ΜΕ ΣΤΗΘΟΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΧΙ 
Μέσα σε δύο εικοσιτετράωρα το ποσοστό του «ΟΧΙ» από το 51%, υποχώρησε στο 48%.

Αντίθετα φαίνεται ότι κέρδισε έδαφος το στρατόπεδο του «ΝΑΙ», εφ' όσον από το 42%, ανέβηκε στο 44%.

Έτσι με τις μέχρι στιγμής μετρήσεις της διαδικτυακής ψηφοφορίας του zougla.gr, σε σταθμισμένο δείγμα, την Κυριακή του δημοψηφίσματος υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, οι απελπισμένοι του «ΟΧΙ» με τους απελπισμένους του «ΝΑΙ» να κόψουν μαζί το νήμα του τερματισμού ή πολύ κοντά ο ένας στον άλλον.

Από τα ποιοτικά και τα ποσοτικά στοιχεία της μέτρησης, φαίνεται να επικρατεί μεγάλη σύγχυση μεταξύ των ψηφοφόρων των κομμάτων. Οι διαρροές υπάρχουν και από τις δύο πλευρές, ακόμα και από χώρους που θα πίστευε κάποιος, λόγω της κλιμακούμενης πόλωσης, ότι δε μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο.

Όσον αφορά στο ερώτημα για την πρόταση των Θεσμών, οι πολίτες την απορρίπτουν κατά 48%, ενώ το 44% ψηφίζει υπέρ του ΝΑΙ στο δημοψήφισμα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τον συγκριτικό πίνακα με τα αποτελέσματα των δύο διαδικτυακών ψηφοφοριών της «Ζούγκλας». Τα ποσοστά έχουν διαφοροποιηθεί τα τελευταία 24ωρα, μέσα σε κλίμα πόλωσης.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: