Σάββατο, 18 Ιουλίου 2015

Με γελοίες δημοσκοπήσεις (Palmos Analysis) προσπαθούν να κρατηθούν στην Εξουσία
Μόνο για να γελάς είναι η σημερινή δημοσκόπηση που δημοσιεύει η "σοβαρή" εφημερίδα των Συντακτών που μάλλον θα πρέπει να μετανομαστεί σε Εφημερίδα των Αριστερών Γερμανοτσολιάδων.Δεν έχουν περάσει ούτε 20 μέρες από το δημοψήφισμα της 5 Ιουνίου και το ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΟΧΙ  (61%) του Ελληνικού λαού ενάντια στη συμφωνία των 11 δις και ισχυρίζονται πως σήμερα ο λαός λέει ΝΑΙ σε ποσοστό 70% στη νέα χειρότερη συμφωνία των 12 δις ευρώ!!!!

Μάλιστα στην πρόθεση ψήφου δίνουν το καθεστωτικό 42,5% στο ΣΥΡΙΖΑ που είναι κομμένος στα δυο (αφού 38 βουλευτές του δεν ψήφισαν τα νέα μνημονιακά μέτρα) και βγάζουν δεύτερη τη ΝΔ με ποσοστό 21,5%

Μάλιστα βγάζουν τρίτο κόμμα το ΠΟΤΑΜΙ με ποσοστό έκπληξη 8%!! επειδή ξέρει να γλύφει καλά τους ξένους δανειστές μας.

Κοιτάξτε "σύντροφοι" με τέτοιες δημοσκοπήσεις χάνεται και την ελάχιστη αξιοπιστία που είχατε εσείς οι δήθεν αντιμνημονιακοί που τώρα γίνατε μνημονιακότεροι του "βασιλέως"!!! Μάλιστα την δημοσκόπηση έχει σε περίοπτη θέση το ξεφωνημένο και πρώην ΑΝΤΙ-ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΧΩΝΙ που από ό,τι μαθαίνουμε άρχισε να κάνει πιάτσα στη Συγγρού αφού ουδείς το αγοράζει πλέον για να καλύψει τα έξοδα εκτύπωσης του.

Βλέπετε οι Κλεφτομηνάδες δεν μπορούν να συντηρούν επ' αόριστο ένα μάτσο χαραμοφάηδες που το παίζουν "δημοσιογράφοι" . Σας φτύνει όλο το διαδίκτυο και εσάς και τον διευθυντή σας που ήταν υποψήφιος με τους ΑΝ.ΕΛ και δεν κατάφερε να μπει στη Βουλή.

Την επόμενη φορά να πάει με τον Θεοδωράκη ,αφού βλέπετε να έχει ΑΝΟΔΟ για να μείνει και πάλι εκτός . 

Δεν υπάρχουν σχόλια: