Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2015

Να και μια κανονική δημοσκόπηση όχι όπως αυτές που πληρώνονται για να μας παραπλανήσουνΗ κάρτα είναι από την μεγάλη διαδικτυακή δημοσκόπηση της zougla.gr που απεικονίζει την ΑΛΗΘΕΙΑ.Βλέπετε σε αυτή δεν θα δείτε πως ο ΣΥΡΙΖΑ που μας βούλιαξε επί πεντάμηνο έχει ποσοστά της τάξεως του 40%.

Πρέπει να είσαι πολύ ψεκασμένος για να πιστεύεις πως θα σε ψηφίσουν ΟΛΟΙ αυτοί που εσύ με τις πολιτικές σου κατέστρεψες αφού πρώτα τους είπες ψέματα πως θα καταργήσεις τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ με έναν ΝΟΜΟ!!!!

Μπείτε σήμερα στη zougla.gr και διαβάστε και τα άλλα στατιστικά . Πως δηλαδή το 46% του λαού πιστεύει πως ο Τσίπρας χειρίστηκε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΕΝΤΙΜΑ το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος.

Εάν υπήρχε Αξιωματική Αντιπολίτευση η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα είχε ήδη πέσει.

Αλλά βλέπετε εκεί ο Βαγγέλας θέλει να το παίξει αρχηγός κόμματος!!! Ήδη έπρεπε να έχει γίνει συνέδριο και να έχει εκλεγεί νέος Πρόεδρος.

Όμως όπως έχουμε κατά επανάληψη γράψει η ΝΔ αποτελεί φθαρμένο πολιτικό προϊόν και ως εκ τούτου η μόνη λύση είναι η δημιουργία ενός νέου δεξιού κόμματος.

Εάν αυτό δεν γίνει ΑΜΕΣΑ τότε πολύ σύντομα η Χρυσή Αυγή θα είναι αξιωματική αντιπολίτευση.

Είτε μας αρέσει είτε όχι δεν νοείται στην Ελλάδα να μην υπάρχει δεξιά που να μην ανήκει στα ευρωσκεπτικιστικά κόμματα.

Άμα περιμένουμε να αλλάξει αυτή η Ε.Ε, και δεν αντιδράσουμε ΑΜΕΣΑ τότε θα δούμε και εδώ μια Λεπέν ή μια Λέγκα του Βορρά να μπαίνει στη Βουλή και να σαρώνει όσους ακόμα και ΤΩΡΑ προσπαθούν να μας πείσουν πως πρέπει να πεθάνουμε για να παραμείνουμε στην Ευρωζώνη.

Σε μια Ευρωζώνη που μπήκαμε με πλαστά στοιχεία επί Σημίτη και που δεν αντέχουμε ως οικονομία να υπερασπιστούμε ένα τόσο ισχυρό νόμισμα.

Τα ψέματα τελειώνουν και όσοι δεν βλέπουν τα χειρότερα που έρχονται απλώς εθελοτυφλούν!!!!

Σ.Μ 
Δεν υπάρχουν σχόλια: