Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2015

Αποφυλάκισαν τον Παπαγεωργόπουλο και θέλουν να βάλουν φυλακή τον Βαρουφάκη επειδή δεν έκλεψε !!!

Στο εδώλιο ξανά ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος - Media
Αποφυλάκισαν τον Βασίλη Παπαγεωργόπουλο πρώην Δήμαρχο Θεσσαλονίκης που είχε καταδικαστεί σε 12 ετή κάθειρξη για υπεξαίρεση δημόσιου χρήματος.
Η αποφυλάκιση έγινε με βούλευμε σύμφωνα με τις ευεργετικές διατάξεις του νέου νόμο του νυν Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Παρασκευόπουλου. Ο νόμος προβλέπει να αποφυλακίζονται όσοι έχουν ποσοστό αναπηρίας πάνω από 65% και ω του θαύματος ο κ. Βασίλης Παπαγεωργόπουλος είναι ένας από αυτούς!!!

Μάλιστα η "αναπηρία" του έχει αίτια ψυχολογικά και καρδιολογικά. Βλέπετε τελείως τρελός δεν είναι η καρδιά του χτυπάει ακόμα επομένως η χρυσή μίξη και ένα σάπιο πολιτικό κατεστημένο τον έβγαλε εκτός φυλακής. Η είδηση έπαιξε σε πολλά ΜΜΕ και την ίδια ώρα τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ άρχισαν έναν ομολογουμένως βρώμικο πόλεμο εναντίον του πρώην Υπουργού Οικονομικών κ. Γιάνη Βαρουφάκη.

Και όσο ο καινούργιος Υπουργός ο κ. Τσακαλώτος που δεν ξέρει ούτε να μιλήσει σωστά ελληνικά περικόπτει μισθούς και συντάξεις τόσο τα ΜΜΕ τον συμπαθούν περισσότερο. Βλέπετε οι ίδιοι αρνούνται να καταβάλουν τα 24.000.000 ευρώ που οφείλουν για μια τριετία (2011-2014) και θαυμάζουν όλους εμάς τους άνεργους , τους μισθωτούς , τους συνταξιούχους και τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες που θα πληρώσουμε τα δικά τους "σπασμένα".

Είναι τόσο πρόστυχοι πολλοί δημοσιογράφοι που δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα. Έφαγαν δεκάδες χιλιάδες "μαύρα" εκατομμύρια ευρώ μέσα από τα πλυντήρια διαφθοράς που είναι τα κανάλια τους και τώρα μας νουθετούν και πως να είμαστε σωστοί φορολογούμενοι.

Οι Βαρδινογιάννηδες , οι Αλαφούζοι , οι Κυριακού και όλοι αυτοί που ζούσαν με δουλειές του δημοσίου μας λένε τώρα πως δεν μπορούμε ΟΛΟΙ εμείς οι υπόλοιποι να ζήσουμε αλλά πρέπει να πεθάνουμε για να σώσουμε την Πατρίδα!!

Από την άλλη πλευρά οι "πατριώτες" εφοπλιστές απειλούν πως θα αλλάξουν σημαία στα πλοία τους για να εξακολουθήσουν να μένουν αφορολόγητοι.

Και βέβαια ο Τσίπρας το μόνο που τον νοιάζει είναι να "καθαρίσει" με συνέδριο τους πρώην συντρόφους του αφού τους πούλησε πρώτα και έγινε νεοφιλελεύθερος και φιλοευρωπαϊστής!!!

Η "μετάλλαξή" του μας στοίχισε πάνω από 12 δις υφεσιακά μέτρα καθώς και οι δήθεν τσαμπουκάδες του με την Ε.Ε μας οδήγησαν σε πλήρη απομόνωση.

Πλέον αφού δεν μας έσωσαν Ρώσοι και Κινέζοι αλλά ούτε και οι "αδελφοί" από Αργεντινή και Βενεζουέλα είμαστε τώρα υποχρεωμένοι να δεχόμαστε τους εξευτελισμούς των Τροϊκανών που μπαίνουν στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και ελέγχουν και το τελευταίο μας ευρώ.

Η υποτέλεια σε όλο της το μεγαλείο και μάλιστα από αυτούς που δήθεν θα καταργούσαν τα μνημόνια με ένα Νόμο και θα έδιωχναν τους Τροϊκανούς από την Πατρίδα μας.

Τώρα διώχνουν τους πρώην συντρόφους τους , και με τα φιλικά σε αυτούς ΜΜΕ προσπαθούν να τους εξευτελίσουν επειδή δεν είναι σαν και αυτούς αργυρώνητοι να ξεπουλιούνται για μια χούφτα ευρώ!!!!

Σε 1,5 χρόνο από σήμερα η αριστερή παρένθεση θα έχει κλείσει ΟΡΙΣΤΙΚΑ και αμετάκλητα και θα έχει αφήσει πίσω της μια Χώρα κατεστραμένη και στη δραχμή που δήθεν τώρα ΟΛΟΙ απεύχονται στο να γυρίσουν.

Γιατί πόσα μνημόνια ακόμα θα υπογράψουμε για να παραμείνουμε στην Ε.Ε; Πόσα ακόμα δανεικά θα μας δώσουν οι εταίροι μας; Πόσο ακόμα θα βλέπουμε ανθρώπους να ψάχνουν για τρόφιμα στα σκουπίδια και να αναζητούμε με υφεσιακά μέτρα μια ανάπτυξη που ποτέ δεν θα έρθει;

Ό,τι και εάν σας λένε και γνωστά παπαγαλάκια του Τσίπρα μην τους ακούτε. Κοιτάξτε πόσα ακόμα χρήματα σας έκοψαν από μισθούς και συντάξεις, κοιτάξτε τα παιδιά σας που είναι άνεργα και απογοητευμένα από την ζωή τους.

Όχι δεν θα παρατήσουμε τον πόλεμο εναντίον του πιο ψεύτη πολιτικού αρχηγού που γέννησε αυτός ο Τόπος.

Όπως δεν σταμάτησαν και κάποιοι συνάδελφοί μας όταν ο Ανδρέας Παπανδρέου κατέστρεφε την χώρα από το 1981 έως και το 1989.

Μας γέμισαν χρέη που τώρα πληρώνουμε. Το νέο ΠΑ.ΣΟ.Κ (ΣΥΡΙΖΑ) δεν έχει την δυνατότητα να δανειστεί τόσα πολλά και έτσι ο βίος της αριστερής του Κυβέρνησης θα είναι σύντομος!!!


Όλοι μαζί να δώσουμε τον αγώνα για να τελειώσουν επιτέλους τα μνημόνια της υποταγής για την χώρα μας.

Να πάμε επιτέλους στο εθνικό μας νόμισμα να αρχίσουμε να δημιουργούμε και πάλι. Το σχέδιο Σοϊμπλε με τα 25 δις ανθρωπιστική βοήθεια και πενταετή έξοδο από την ευρωζώνη ήταν η καλύτερη επιλογή για την χώρα μας.

Όσο και να στεναχωριούνται κάποιοι η έξοδος από την ευρωζώνη είναι απλώς θέμα χρόνου.

Όλοι μαζί να ανατρέψουμε τους ανήθικους αριστερούς από την Κυβέρνηση και να οδηγήσουμε την χώρα σε εκλογές που θα μας βγάλει επιτέλους από τον μνημονιακό εφιάλτη που όλοι μας ζούμε.

Είμαστε περισσότεροι , είμαστε Έλληνες , είμαστε αποφασισμένοι και θα νικήσουμε.

Όσοι μας έφτασαν σε αυτά τα χάλια θα σαπίσουν στις φυλακές . Όσοι έκλεψαν θα τιμωρηθούν . Η Δικαιοσύνη δεν θα είναι ανεξέλεκτη δώστε την δύναμη σε αυτούς που μπορούν να αλλάξουν τα πάντα στη χώρα μας.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: