Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2015

Ζητάνε από τον Τσίπρα να υπογράψει την οριστική μας ΚΑΤΑΔΙΚΗ

Αποτέλεσμα εικόνας για οχι
Βλέπω σύσσωμος σχεδόν ο ηλεκτρονικός και ημερήσιος τύπος να ζητάει από την Κυβέρνηση και τον Τσίπρα να υπογράψει ένα νέο μνημόνια ανεξαρτήτως του ύψους των μέτρων που θα χρειαστεί να πάρει η χώρα μας.Μας λέει λοιπόν ο Θέμος Αναστασιάδης πως πρέπει να φορτωθούμε μέτρα ύψους 18 δις π.χ για να σωθεί ο ίδιος, αφού όλοι εμείς οι υπόλοιποι με ένα τέτοιο πακέτο μέτρων δεν σωζόμαστε.

Εδώ με τα μέτρα που πήρε ο Σαμαράς γίναμε όπως γίναμε .

100.000 και πλέον λουκέτα σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις πάνω από 1.500.000 ανέργους , 125.000 αστέγους , πάνω από 3.000.000 συμπολίτες μας που ζούνε κάτω από τα όρια της φτώχειας.

Όλα αυτά είναι η "ευλογία" των μνημονίων κατά Άδωνι. Μάλιστα ακόμα και σήμερα πέντε χρόνια μετά επιμένουν πως είχαν μια επιτυχημένη κυβέρνηση και πως η χρεοκοπία είναι ακόμα χειρότερη!!!

Δεν ξέρω εάν τελικά ο καλός θεούλης της Ελλάδας θα αφήσει να ζήσουμε την χρεοκοπία μας.

Το σίγουρο είναι πως σπουδαίοι οικονομολόγοι μας καλούν να αφήσουμε την ευρωζώνη αφού οι δανειστές μας δεν μας κάνουν κούρεμα σε ένα χρέος που δεν ήταν ΠΟΤΕ βιώσιμο.

Σύμφωνα με την έκθεση του διεθνούς νομισματικού ταμείου το χρέος μας σε σχέση με το ΑΕΠ μας θα είναι στην καλύτερη περίπτωση στο 120% το 2020!!!

Δηλαδή μετά από 10 ολόκληρα χρόνια μνημόνια θα είμαστε στο σημείο ακριβώς που μπήκαμε.

Με χρέος στην ουσία μεγαλύτερο αφού η ελάχιστη απομίωση του θα έχει διαλύσει ΠΛΗΡΩΣ τον κοινωνικό ιστό της Χώρας.

Τις επόμενες μέρες και μέχρι την Κυριακή η αγωνία όλων μας είναι επικεντρωμένη στο εάν ο Τσίπρας υπογράψει την οριστική καταδίκη της Πατρίδας μας.

Άλλωστε πλέον όλοι έχουν καταλάβει πως το μεγάλο κεφάλαιο όχι μόνο δεν θέλει δραχμή όπως σας παραμυθιάζουν τα συστημικά ΜΜΕ , αλλά ψηφίζει και με τα δυο χέρια ευρώ.

Το ευρώ είναι ισχυρό και άμα κλέβεις τον ιδρώτα των πολιτών κάνεις περιουσίες εις βάρος του.

Ενώ με δραχμή θα πρέπει οι Έλληνες επιχειρηματίες με δανεικά και αγύριστα από τις Τράπεζες να κατακτήσουν αγορές άλλες.

Να παράγουν καλά και φθηνά προϊόντα και όχι να μας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

Ποιος θα σας πούλαγε έναν φραπέ 1000 δραχμές παλιότερα; Θυμάστε πόσο έκανε το 2008 σε ευρώ;

Όχι δεν είμαστε οι λομπίστες της δραχμής , είμαστε αυτοί που θέλουμε την πατρίδα μας επιτέλους να στηριχθεί και πάλι στις δικές της απεριόριστες δυνάμεις.

Είμαστε όλοι εμείς που χάσαμε τις δουλειές μας επειδή οι ιδιώτες ήθελαν να βγάζουν μόνο υψηλά κέρδη και να μοιράζουν ψίχουλα.

Δεν είμαστε δημόσιοι υπάλληλοι δουλέψαμε σκληρά 10ωρα και 12ωρα με έξι μέρες την εβδομάδα εργασία στον ιδιωτικό τομέα.

Δεν λέμε πως δεν είχαμε υψηλές αμοιβές, λέμε απλά πως τα αφεντικά μας κατέκλεψαν τον τόπο για να μας πληρώνουν.

Το λέγαμε και τότε , λέγαμε για τους Κλεφτομηνάδες , για τους Λαυρεντιάδηδες και για τους Ρέστηδες που μας άφησαν ρέστους.

Αλλά δεν πειράζει όσο λάσπη και να ρίξουν , δεν πιάνει , γιατί απλά ο κόσμος ξέρει σε πόσο άθλια οικονομική κατάσταση ζούμε όλοι εμείς που δεν σας κοροϊδέψαμε ποτέ και σας γράφαμε αλήθειες.

Τις επόμενες ώρες και όσο η συμφωνία είναι κοντά ή μακριά εμείς εδώ θα έχουμε ένα και μόνο άγχος.

Εάν το 61% των συνελλήνων που ψήφισαν ΟΧΙ πιάστηκαν και πάλι κορόϊδα.

Σε λίγες μέρες θα δούμε εάν το κείμενο "Αλέξη τους πρόδοσες" που είχαμε γράψει πριν το δημοψήφισμα ισχύει ή εάν για ακόμη μια φορά ο Αλέξης Τσίπρας θα μας διαψεύσει.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: