Τρίτη, 21 Ιουλίου 2015

Διαλύουν τον κοινωνικό ιστό της χώρας με την ανοχή των κομμάτων της Αντιπολίτευσης


Πολύ καλά τα έγραψε το antinews.gr σήμερα όσον αφορά τον υπηρεσιακό Πρόεδρο της ΝΔ κ. Ε. Μεϊμαράκη που κοντεύει να γίνει Αντιπρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ!!!
Διαβάστε το κείμενο για να καταλάβετε πως βράζει η ΝΔ με όσα συμβαίνουν στις τάξεις του κόμματος μετά την παραίτηση του Αντώνη Σαμαρά. Μάλιστα ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης μιλάει για συνέδριο του κόμματος το Μάρτιο του 2016 και ανάδειξη νέου Προέδρου όχι από την βάση του κόμματος αλλά από τα τοπικά κομματόσκυλα που λαδώνονται και βγάζουν δοτούς Προέδρους!!

Εάν περάσει η γραμμή του ο Αντώνης Σαμαράς θα μείνει στην Ιστορία ως ο μόνος Πρόεδρος που εκλέχθηκε από τη βάση του κόμματος και σίγουρα θα είναι και ο τελευταίος Πρωθυπουργός από το κόμμα της ΝΔ!! Αφού εάν ισχύσουν όλα όσα ευαγγελίζεται ο Μεϊμαράκης ΝΔ δεν θα υπάρχει σε μερικά χρόνια!!!

Όταν από εδώ σας γράφαμε πως η ΝΔ βαδίζει προς την καταστροφή δεν μας ακούγατε και κάποιοι στείλατε και υβριστικά mail. Είσαστε τόσο κότες που δεν τα αναρτήσατε ως σχόλια για να εκτεθείτε και εσείς στον κόσμο που μας διαβάζει ακόμα σε πείσμα της απόλυτης απομόνωσης που μας έχουν επιβάλλει όλοι οι bloggers και τα περισσότερα sites της Πατρίδας μας.

Βλέπετε εμείς δεν παίζουμε πολιτικά παιχνίδια και γράφουμε αυτά που πιστεύουμε. Τις επόμενες μέρες καθώς εμείς θα σας γράφουμε για τα δεινά που έρχονται όλοι οι άλλοι θα σας μιλάνε για τον μεγάλο ηγέτη Τσίπρα που μας έβαλε στο ΤΡΙΤΟ και χειρότερο ΜΝΗΜΟΝΙΟ. Και είναι χειρότερο γιατί είναι και μακρύτερο( σε διάρκεια εννοούμε τρία χρόνια για να μην πάει ο νους σας στο πονηρό) και έχει τα περισσότερα και πιο υφεσιακά μέτρα από τα δυο προηγούμενα.

Όλοι μαζί εάν αφιερώσουμε 5-10 λεπτά την ημέρα διαβάζοντας το ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ θα έχουμε κερδίσει να ξέρουμε τι μας περιμένει και τι πρέπει να κάνουμε για να αποφύγουμε αυτή την συνεχιζόμενη δυστυχία που μας "κερνάνε" απλόχερα οι ξενόδουλες κυβερνήσεις που δυστυχώς ακόμα οι περισσότεροι επιλέγουν.


Στις επόμενες εκλογές όποτε και εάν αυτές γίνουν δεν πρέπει να πάει ΟΥΤΕ μια ψήφος σε δοσίλογους πολιτικούς. Γιατί έχουμε και εμείς τις ευθύνες μας όταν ψηφίζουμε αυτούς που κατέστρεψαν με τις πολιτικές τους τη ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΕΛΛΑΔΑ μας.

Τα μέτρα που θα ψηφιστούν ακόμα και μέσα στον Αύγουστο δεν πρέπει να περάσουν. Εάν υπογραφεί και το ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ είμαστε πλέον και με τα δυο πόδια εκτός ευρώ και θα μας φάνε και τα "ασημικά" μας.

Αγώνας για να ανατραπούν τα σχέδια όσων μας θέλουν ξένους στον Τόπο μας. Όσον μας κλέβουν όχι μόνο το μέλλον μας αλλά μας απαγορεύουν και να ονειρευόμαστε.

Όχι δεν θα γονατίσουμε στα τέσσερα όπως αυτοί .Είμαστε πολλοί , είμαστε οι περισσότεροι , είμαστε αποφασισμένοι και θα νικήσουμε!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: