ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Εφημερίδα “Δημοκρατία”: Ο Κασιδιάρης έσκιζε το Μνημόνιο και ο Γεωργιάδης χτυπιόταν...

Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2015

Εφημερίδα “Δημοκρατία”: Ο Κασιδιάρης έσκιζε το Μνημόνιο και ο Γεωργιάδης χτυπιόταν...Η εφημερίδα "Δημοκρατία" περιγράφει με εύγλωττο τρόπο την στιγμή που εκπρόσωπος Τύπου έσκισε επιδεικτικά το Μνημόνιο της καταστροφής και ο Άδωνις Γεωργιάδης θίχτηκε! 
ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ έκανε το Μνημόνιο ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, καθώς έπειτα από μία οργισμένη ομιλία το έσκισε. «Πού θα βρεθούν τα 50 δισεκατομμύρια; Θα πουλήσετε τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου; Πρόκειται για καταλήστευση του εθνικού μας πλούτου και των ενεργειακών πηγών της χώρας μας» είπε χαρακτηριστικά και ακολούθως από το έδρανο του πέταξε σκισμένη τη συμφωνία, που έχει μάλιστα διαμοιραστεί και στα αγγλικά στους βουλευτές.

Ο (λάτρης του Μνημονίου) Άδωνις Γεωργιάδης εξανέστη βλέποντας τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής να σκίζει το… ευαγγέλιο του, κάτι που προκάλεσε τα γέλια των παρισταμένων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/efhmerida-dhmokratia-o-kasidiarhs-eskize-to-mnhmonio-kai-o-gewrgiadhs-#ixzz3g4FfdRWI

Δεν υπάρχουν σχόλια: