Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2015

Όνειρο θερινής νυχτός και οι διακοπές για τους περισσότερους Έλληνες (Ήρθε η ώρα για το Μολών Λαβέ)


Ήθελα να γράψω σήμερα για τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας και τις ανοησίες Τσίπρα για τον δήθεν ηρωϊσμό του να υπογράψει το τρίτο και καταστροφικότερο για την Πατρίδα μνημόνιο.Όμως βάζοντας μια παλιά φωτογραφία στο facebook από παλιές διακοπές αναρωτήθηκα πως στη σημερινή Ελλάδα το αυτονόητο των προηγούμενων χρόνων έγινε πολυτέλεια!!

Από το καλοκαίρι του 2011 έχω να πάω διακοπές. Φέτος νιώθω πως μου χρειάζονται αλλά οικονομικής αδυναμίας θα παραμείνω εδώ το ίδιο βαρετός να σας γράφω για πράγματα που εσείς θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε σε λίγους μήνες.

Αυτό εδώ το ιστολόγιο δημιουργήθηκε τις καλές εποχές το 2008 συγκεκριμένα και σας προετοίμασε από τότε για τα δεινά που έρχονται.

Αποτέλεσμα είναι πως 7 χρόνια μετά και ενώ το παρόν ιστολόγιό έχει πέσει μέσα σε όλα όσα σας έγραψε να το αντιμετωπίζεται ακόμα με εχθρότητα επειδή σας ξεβολεύει!!

Πόσα εκατομμύρια άνεργοι , πόσα εκατομμύρια συνταξιούχοι , πόσοι δημόσιοι υπάλληλοι και εμείς εδώ να παλεύουμε σε ιδιαίτερα χαμηλές θέσεις για την προσφορά μας και εσείς να εξακολουθείτε να διαβάζετε όλους αυτούς που σας οδήγησαν έως εδώ.

Και μπορεί τα συστημικά ΜΜΕ να έχουν υποστεί σοβαρό πλήγμα όχι μόνο στην αξιοπιστία τους αλλά και στους αναγνώστες τους όμως αυτοί συνεχίζουν και πλουτίζουν ενώ εμείς κάνουμε άλλες δουλειές και στον ελεύθερο χρόνο μας (λόγω ανεργίας τις περισσότερες φορές) κρατάμε χωρίς ΚΑΝΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ όφελος αυτή την ιδιότυπη και παρεξηγημένη επικοινωνία μαζί σας.

Ενώ γνωρίζω ελάχιστους από τους καθημερινούς αναγνώστες μας αφού οι φίλοι και οι φίλες δεν με διαβάζουν συστηματικά αναρωτιέμαι πολλές φορές πως είναι δυνατόν να συμφωνούμε πως αξίζουμε καλύτερη ενημέρωση αλλά όταν την έχουμε να την αρνούμαστε.

Βλέπω π.χ πως κόμματα σταθερά στις απόψεις τους μένουν καθηλωμένα σε χαμηλά ποσοστά ενώ άλλα που άλλα τάζουν και άλλα κάνουν να εξακολουθούν να παραμένουν με πολύ υψηλά ποσοστά.

Είπα λοιπόν και εγώ να αρχίσω να σας γράφω ωραία παραμύθια με τους ανίκητους προγόνους μας, τις πανέμορφες θεότητές μας μήπως έτσι προξενήσω λιγάκι το ενδιαφέρον όσων λόγω οικονομικής στενότητας δεν έχουν χρήματα για διακοπές.

Να αρχίσω δηλαδή (παλιότερα σας έβαζα ό,τι ξεκ@λο κυκλοφορούσε στην εγχώρια ή ξένη showbiz) να σας γράφω για τις καλύτερες μέρες που θα έρθουν όταν επιτέλους θα διώξουμε ως άξιοι απόγονοι του Λεωνίδα και του Μ. Αλεξάνδρου τους κακούς Τροϊκανούς από την Χώρα μας.

Βέβαια αυτό μπορεί να γίνει μόνο εφόσον χρεοκοπήσουμε αλλά τι σημασία έχει να σας γράφω πλέον την ΑΛΗΘΕΙΑ που εσείς δεν θέλετε να ακούσετε.

Εδώ ψηφίσατε τον πρώην Κνίτη να σας σώσει από τα μνημόνια γιατί να μην πιστέψετε τις φανταστικές μου ιστορίες που θα έχουν και δράκο και φυσικά νικητές όλους εμάς τους Έλληνες που ως εκλεκτή φυλή δικαιούμαστε να έχουμε ζωή Ελβετού και ας χρωστάμε δις ευρώ.

Έχουμε βλέπετε εκτός από την φτώχεια μας και κακούς γείτονες και έτσι πολλά δις χαλάμε σε εξοπλισμούς για να παραμένουμε "ελεύθεροι" και να μην μπουν οι Τουρκαλάδες και μας "φάνε" τα νησιά μας.

Η Γεωπολιτική θέση της Ελλάδας εκτός από προνόμια μας έχει φορτώσει και με μύρια προβλήματα αφού όλοι οι γύρω μας παρακαλάνε για την ΠΛΗΡΗ καταστροφή μας.

Και αυτή η ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ συντελείται εδώ και πέντε χρόνια με τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ της ΥΠΟΤΑΓΗΣ και το πετσόκομα μισθών και συντάξεων.

Η Ανεργία μας σαπίζει όλους μας και είναι τραγικό πως η δική μου γενιά αυτή των σημερινών σαραντάρηδων έχασε για πάντα το δικαίωμά της να πάρει σύνταξη που να την συντηρεί στα δύσκολα χρόνια της τρίτης ηλικίας.

Μας κατέστρεψαν τις ζωές οι 300 της Βουλής και κυρίως όσοι ψήφισαν τα μνημόνια και όμως ακόμα υπάρχουν συμπολίτες μας που θα τους ψηφίσουν.

Γι' αυτό και εμείς θα είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι όταν το παραμύθι του ευρώ θα τελειώσει.

Και θα τελειώσει για την Ελλάδα αργά ή γρήγορα. Όπως θα τελειώσει πολύ γρήγορα και η ΑΝΟΧΗ του κόσμου στα μνημονιακά κόμματα που θέλουν να κλείσουν στις φυλακές όχι τους κλέφτες του ιδρώτα μας αλλά όσους ακόμα επιμένουν πως η Πατρίδα δεν έχει καμία θέση στην Ευρωζώνη.

Μας θέλουν ευρωλιγούρηδες για να πλουτίζουν αυτοί και να φτωχαίνουμε όλοι εμείς. Μας θέλουν ευρωλιγούρηδες για να ξεπουλήσουν έναντι ενός πινακίου φακής όλα τα υπάρχοντα της δύσμοιρης πατρίδας.

Ξενόδουλοι πολιτικοί , βολεμένοι δημόσιοι υπάλληλοι και παραπλανημένοι Έλληνες οδηγούν την χώρα στα βράχια.

Μας φορτώνουν άλλα 80 δις ευρώ για να αυξήσουν τα κέρδη τους οι Τραπεζίτες και το ντόπιο κεφάλαιο και να πληρώσουμε όλοι εμείς τα δικά τους κλεμμένα.

Η Ιστορία δεν θα έχει καμία θέση για τους νενέκους της δεξιάς ή της αριστεράς και θα γράψει με χρυσά γράμματα όσους αντιστάθηκαν , φυλακίστηκαν και πέθαναν εξαιτίας της εμμονής τους να δούνε και πάλι την χώρα οικονομικά ανεξάρτητη και ελεύθερη.

Και μέσα στο ΕΥΡΩ και την Ευρωζώνη μόνο ΔΟΥΛΟΙ μπορούμε να είμαστε. Τις επόμενες μέρες και όσο θα κάνουν τις διακοπές τους στη Μύκονο οι ελίτ εμείς εδώ θα σας κρατάμε αναμμένη την δάδα της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ εναντίον των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ που απαξιώνουν τον ίδιο τον άνθρωπο.

Οι εικόνες ντροπής στο Πεδίο του Άρεως με τους λαθρομετανάστες καταδεικνύουν πως αυτή η Ε.Ε δεν είναι ικανή να λύσει ζωτικά προβλήματα και τα αφήνει όλα στην τύχη τους.

Μωρέ αυτή η Ε.Ε δεν μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει αφού αποτελεί το ΟΝΕΙΔΟΣ της Παγκόσμιας Ιστορίας.

Ακόμα και η Ρωσία του Πούτιν φαντάζει πιο δημοκρατική από αυτή την Ε.Ε και τους θεσμούς της.

Μάλιστα ακόμα και η Ρωσία του μαφιόζου Πούτιν φαντάζει πιο δημοκρατική!! Η Ρωσική Βαρβαρότητα που όλοι μας ζήσαμε με την εισβολή της στην Ουκρανία φαντάζει να έχει πιο δημοκρατικούς θεσμούς από αυτούς που ζητάνε τον αφανισμό του Ελληνικού λαού με τα μνημονιακά τους μέτρα.

Οι ΗΠΑ έχουν απομείνει πλέον ως μοναδικός μας σύμμαχος σε σημείο που η αριστερή κυβέρνηση να τους ευχαριστεί για την παραμονή μας σε μια Ε.Ε που δεν αξίζει την παρουσία κανενός ελεύθερου και δημοκρατικού κράτους.

Περιμένουμε να σωθούμε πλέον όταν αυτή η Ε.Ε καταρρεύσει μέσα στα λάθη και στις εγκληματικές παραλείψεις της που οδήγησαν εκατομμύρια Ευρωπαίους πολίτες στη φτώχεια και την δυστυχία.

Άγγλοι και Γάλλοι απειλούν με εξόδο από την Ε.Ε και εμείς που έχουμε γίνει ως πολίτες τα πειραματόζωα της Ε.Ε παρακαλάμε για μια ακόμα δόση!!

Είναι ντροπή και να σκέφτονται κάποιοι πως έχουν το δικαίωμα να ψηφίσουν και πάλι μνημονιακά κόμματα.

Είναι ντροπή να προσπαθούμε ακόμα να σας πείσουμε πως δεν είσαστε σε θέση ούτε διακοπές να πάτε. Είναι ντροπή που ακόμα πιστεύουμε πως μπορούμε να ξυπνήσουμε μια ΦΥΛΗ που δεν μοιάζει να έχει οτιδήποτε κοινό με αυτούς που έλεγαν ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ και το εννοούσαν!!

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: