Τρίτη, 7 Ιουλίου 2015

Αφιερωμένο σε όσους πιστεύουν στην σημερινή Ε.Ε

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο Ευρωκοινοβούλιο σήμερα. Συγκεκριμένα ο Ιταλός ευρωβουλευτής της «Λέγκας του Βορρά» Τζανλούκα Μπουονάνο διέκοψε την ομιλία του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και κρατώντας στο χέρι του χαρτί υγείας, φώναξε: «Έτσι καταντήσατε το ευρώ».

«Βλέπετε εδώ άλλα παραδείγματα, το χαρτί υγείας από τη μια και το ευρώ από την άλλη, έχουν καταντήσει να είναι το ίδιο με τη δουλειά σας. Δεν πάει πουθενά αυτή η Ευρώπη, δεν κάνετε αυτό που ενδιαφέρει τον λαό. Θα πρέπει λοιπόν κάποια στιγμή να παραιτηθείτε και να ζητήσετε συγγνώμη από την Ελλάδα για όσα κάνετε. Να ζητήσετε συγγνώμη από την Ευρώπη, διότι με τις οικονομικές σας επιταγές οδηγείτε σε σύγκρουση, σε αυτοκτονίες, σε λαθρομετανάστες. Τι άλλο θέλετε;», ανέφερε ο Τζανλούκα Μπουονάνο απευθυνόμενος στον Γιούνκερ.

Στη συνέχεια έβγαλε δύο σημαίες, μία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και μία της Γερμανίας, τις τοποθέτησε τη μία δίπλα στην άλλη λέγοντας: «Ή Ευρώπη ή Γερμανία. Δεν γίνεται και τα δυο μαζί. Δεν θέλω να πεθάνω Γερμανός. Αν συνεχίσουμε έτσι η Ευρώπη μικραίνει, μικραίνει όμως και για την Γερμανία. Η Γερμανία είναι αυτή που πρέπει να μικρύνει. Δεν μπορεί να διατάζει όλη την Ευρώπη. Έχουμε ήδη δει τι έφερε στην Ευρώπη ο ναζισμός. Δεν θέλουμε, λοιπόν, τώρα, οικονομικό ναζισμό. Θα πρέπει να αλλάξουμε λιγάκι την πορεία των πραγμάτων, ειδάλλως κ. Γιούνκερ 100 δισ. επενδύσεις που θα πάνε;».

Δεν υπάρχουν σχόλια: