Τρίτη, 7 Ιουλίου 2015

Μια εικόνα χίλιες λέξεις ....και η δική μας άποψηΤο σημερινό Eurogroup είναι κρίσιμο λένε τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ. Συμφωνούμε και εμείς εάν και το έχουμε ξανακούσει εκατοντάδες φορές τα τελευταία πέντε χρόνια.Κρίνεται λένε το μέλλον της Ελλάδας. Ψέματα σας λένε αυτό έχει κριθεί από το  2010 και την χρεοκοπία της Χώρας.

Αυτό που παίζεται σήμερα εκεί είναι πως το μεγαλοπρεπέστατο ΟΧΙ του Ελληνικού λαού θα  μετατραπεί σε ΝΑΙ σε όλα και τρίτο ΜΝΗΜΟΝΙΟ.

Όλες οι κόκκινες γραμμές που θέτει ο λαός για την επιβίωση του θα ξεπουληθούν σε μερικές ώρες προς όφελος της ντόπιας και ξένης ολιγαρχίας.

Ο Αλέξης Τσίπρας πάει εκεί να υπογράψει ένα νέο μνημόνιο μέχρι το 2017 και συνεχίζει την ίδια πολιτική με την προηγούμενη Κυβέρνηση που μετέτρεψε την χώρα μας σε αποικία χρέους.

Τώρα θα βάλει και αυτός την υπογραφή του (μακάρι τελευταία στιγμή να τον φωτίσει ο Θεός αλλά είναι Άθεος!!!) στο ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ που θα φέρει λέμε μεταρρυθμίσεις (έτσι ονομάζουν τα κοπρόσκυλα των Βρυξελλών) τις περικοπές σε συντάξεις και μισθούς και τους νέους φόρους στους οικονομικά αδύναμους.

Μάλιστα το παραμύθι έχει στηθεί από το πρωί με τα ΜΜΕ να μιλάνε για την σκληρή στάση των Γερμανών κάποιων Λετονών και των Σλοβάκων!!

Εκεί κατάντησε ο Τσίπρας το περήφανο ΟΧΙ που σου ζητούσε να το χλευάζουν κράτη τα οποία δεν θα υπήρχαν χωρίς τον Ελληνικό Πολιτισμό.

Δεν έχω τίποτα με κανέναν λαό ούτε με κράτος μέλος της Ε.Ε απλώς αρνούμαι ως Έλληνας να παίξω για ακόμη μια φορά τον ρόλο του Ευρωπαίου ζητιάνου που μου επιφυλλάσουν οι θεσμοί για τα επόμενα χρόνια (άραγε θα υπερβούν τα 400 της Τουρκοκρατίας τα μνημονιακά τους χρόνια;) και θέλω ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ να πεθάνω σε αυτή την Άγια γωνιά του Πλανήτη.

Είναι δυνατόν να λέω πως είμαι απόγονος του Πλάτωνα , του Σωκράτη , του Μ. Αλεξάνδρου , του Κολοκοτρώνη, και να συνομιλώ με όσους με συμβουλεύουν πως για το καλό μου πρέπει ή να πληρώσω δυσβάστακτους φόρους ή να βγω εκτός ευρώ;

Ποιοι από εσάς που είσαστε άνεργοι και φτωχοί έχετε να χάσετε κάτι από αυτήν την δυσμενή σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Πατρίδας μας εξέλιξη;

Τι θα χάσετε τις δουλειές που δεν έχετε; Τις καταθέσεις που δεν έχετε; Την "αλληλεγγύη" και την "συμπόνια" των εταίρων μας;

Στο θέατρο του παραλόγου που παίζετε πήραμε ξεκάθαρα θέση. Όχι η καταστροφή μας δεν είναι η δραχμή.

Η καταστροφή μας είναι πως πάνω από 2.000.000 συμπολίτες μας στηρίζουν το πολιτικό σύστημα που μας έφτασε εώς εδώ.

Και μπορεί το 60% των Ελλήνων να είπε ΟΧΙ στους εκβιασμούς και ΝΑΙ στην αξιοπρέπεια αλλά ο Τσίπρας με την εντολή όλων των κομμάτων (πλην ΚΚΕ, και Χρυσής Αυγής) πάει εκεί να μετατρέψει σε ΝΑΙ σε όλα την λαϊκή εντολή.

Πρέπει να μείνουμε στο ευρώ λένε : Μητσοτάκης , Σημίτης , Παπανδρέου , Καραμανλής , Τσοχατζόπουλος , Γεννηματά , Μαρινάκης , Αλαφούζος , και σύσσωμα σχεδόν τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ.

Πιστεύεις ειλικρινά πως αυτοί αγαπάνε περισσότερο την Πατρίδα τους από όλους εμάς που επί δεκαετίες πληρώνουμε τους φόρους μας ενώ αυτοί όχι.

Τα ψέματα θα τελειώσουν όταν και με το τρίτο μνημόνιο η χώρα θα συνεχίσει είναι αποικία χρέους.

Όταν θα παραμείνουμε άνεργοι , και μόνο οι δημόσιοι υπάλληλοι θα έχουν κάποια λίγα εργασιακά δικαιώματα ΟΛΟΙ οι άλλοι θα δουλέυουν χωρίς καν ασφάλιση.

Η πολιτισμένη Ευρώπη δεν δέχεται ούτε τις ταμειακές μηχανές on line με την εφορία , ούτε το 12 % φόρο στις μεγάλες επιχειρήσεις.

Θέλει μόνο οι φτωχοί να πληρώσουν για τις μίζες του Χριστοφοράκου και για το σάπιο πολιτικό μας σύστημα.

Θέλουν πολιτικούς Γεωργιάδηδες να σου λένε πως το μνημόνιο είναι ΕΥΛΟΓΙΑ και να σε έχουν να δουλεύεις για 20 ευρώ την ημέρα.

Ξύπνα δούλε σε έβαλαν να ψηφίσεις για να σε κάνουν συνένοχο στο έγκλημά τους. Δεν τους βγήκε και τώρα προσπαθούν να εξαγοράσουν τους ευρωλιγούρηδες της αριστεράς ή να σε πετάξουν εκτός ευρωζώνης αλλά όχι Ε.Ε

Τις επόμενες ώρες θα ξέρουμε πόσο "επαναστάτης" είναι ο Αλέξης , εμείς δεν τον πιστεύουμε αλλά ελπίζουμε να φοράει παντελόνια όπως ο Βαρουφάκης που έφυγε για να μην υπογράψει υφεσιακά μέτρα που δεν πίστευε.

Όσοι βουλευτές ψηφίσουν και το ΤΡΙΤΟ μνημόνιο ας πάρουν πολλά λεφτά γιατί Βουλή δεν θα ξαναδούν ΠΟΤΕ ξανά στη ζωή τους.

Εμείς πιστοί στο χρέος μας απέναντί σας θα πάμε την κόντρα μέχρι τα άκρα.

Το κόστος δεν μας αφορά , "συντροφιά" μας οι πάνω από 10.000 συμπολίτες μας που αυτοκτόνησαν εξαιτίας των μνημονίων.

Είμαστε περισσότεροι , είμαστε Έλληνες θα νικήσουμε όσο και εάν μας πάρει.

Εμείς δεν θα παραδοθούμε ΠΟΤΕ ας το πάρουν χαμπάρι οι ευκαιριακοί αντιμνημονιακοί με τα ΧΩΝΙ (Α) της διαπλοκής και τις άρρηκτες σχέσεις με τους Κλεπτομηνάδες.

Θέμο τι έγινε ξέμπλεξες με τα 5,5 εκ ευρώ και είπες να πάρεις και άλλα;

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: