Σάββατο, 25 Ιουλίου 2015

"Ανατροπή" της Αντωνιάδου από την θέση της Προέδρου της ΕΣΗΕΑ


Η συγκατοίκηση με τους οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ και η συναλλαγή μαζί τους επί μακρό χρονικό διάστημα δεν ωφέλησαν την κ. Μαρία Αντωνιάδου και έτσι τώρα  παραιτείται από το δικαίωμά της  να διεκδικήσει το αξίωμα εκ νέου της Προέδρου της ΕΣΗΕΑ.Επί προεδρίας της η ΕΣΗΕΑ απαξιώθηκε ΠΛΗΡΩΣ στα μάτια του κόσμου , αφού έσερνε πρώτη τον μνημονιακό χορό και ακολουθούσαν όλοι οι υπόλοιποι.

Σήμερα παρόλλο που η παράταξή της ήρθε πρώτη και με μεγάλη διαφορά εκλέγοντας 4 μέλη στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ενώσεως δεν καταφέρνει να βγάλει Προεδρείο.

Ευχόμαστε στο νέο πρόεδρο προερχόμενο από τον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ να αποκαταστήσει τις αδικίες, γιατί πολλοί μάχιμοι δημοσιογράφοι απομακρύνθηκαν από την Ένωση ή δεν εισήλθαν καθόλου σε αυτή επειδή δεν είχαν τα απαιτούμενα κομματικά προσόντα.

Η απαξίωση του κλάδου θα αποκατασταθεί όταν από την Ένωση βγουν οι Κουρήδες ,και όλοι οι "συνάδελφοι" που η μόνη τους σχέση με το λειτούργημα είναι τα γραφεία Τύπου πολιτικών προσώπων.

Θεωρούμε πως αυτό δεν θα γίνει ούτε με τον καινούργιο Πρόεδρο(ευχόμαστε να μας διαψεύσει) και αναμένουμε να ωριμάσουν οι συνθήκες εκείνες που θα επιτρέψουν στο να δημιουργηθεί και άλλη Ένωση Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων ή δημοσιογράφων ηλεκτρονικών μέσων ,γιατί η συγκεκριμένη ένωση είναι τόσο διεφθαρμέννη όσο το πολιτικό μας σύστημα.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: