Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2015

Κάθε πέρισυ και καλύτερα ......................


"Πως γίνεται και κάθε πέρσι να είναι και καλύτερα;" αναρωτήθηκε φίλος μου. Γίνεται του είπα αφού ως λαός αρεσκόμαστε στο να κοιτάμε πάντα την καμπούρα του άλλου.
Τις επόμενες μέρες και όσο θα βγάζουμε ένα-ένα τα άπλυτα της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ στη φόρα θα καταλάβει και ο πλέον αδαής πολίτης πως εξαπατήθηκε από "σεσημασμένους" ψεύτες που θέλουν να παραμείνουν  στις καρέκλες τους εάν και είναι παντελώς ΑΝΙΚΑΝΟΙ.

Ο Πινόκιο Πρωθυπουργός έχει διαψεύσει όλα όσα έλεγε προεκλογικά και εφαρμόζει το ΤΡΙΤΟ και χεειρότερο ΜΝΗΜΟΝΙΟ.

Νέες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις , αυξήσεις σε όλα τα προϊόντα , και κυρίως υπέρμετρη φορολόγηση των οικονομικά αδυνάτων.

Η θανατηφόρα μνημονιακή συνταγή δίδεται σε όσους ακόμα "επιζώντες" και τα αποτελέσματα θα είναι καινούργιοι "θάνατοι" και συνεχιζόμενη ύφεση στην οικονομία.

Η κοινωνία αδυνατώντας ακόμα να καταλάβει την προδοσία του Αλέξη δίνει προβάδισμα στο κόμμα του , το οποίο σπαράσεται από εμφύλια διαμάχη.

Οι διαφωνούντες αντιλαμβάνονται πως σε δύο μήνες θα πρέπει να αναζητήσουν καινούργιο πολιτικό σχηματισμό για να μπουν και πάλι στη Βουλή και ο Τσίπρας αναζητεί νέους συμμάχους στα ΠΟΤΑΜΙΑ της διαπλοκής και στους προθύμους από ΠΑ.ΣΟ.Κ και ΝΔ.

Οι κάλπες που θα στηθούν στο φθινόπωρο θεωρεί πως θα τον σώσουν προσωρινά από την πτώση της Κυβέρνησης του που δεν έχει πλέον την απαιτούμενη κοινοβουλευτική πλειοψηφία να νομοθετεί τα μνημονιακά τερατουργήματα!!

Η μόνιμη επωδός πως θα βγει κερδισμένη η Χρυσή Αυγή από την αναμέτρηση του φθινοπώρου παγιώνεται σε περισσότερα χείλη.

Όμως η δικαστική της ομηρία δεν θα την αφήσει να πάρει ποσοστό τέτοιο που θα μπορούσε να αμφισβητήσει το πολιτικό κατεστημένο που δεν δείχνει να την φοβάται.

Εδώ ολόκληρος ΣΥΡΙΖΑ με 36% και προσκύνησε τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ τι θα πετύχει η Χρυσή Αυγή έστω και εάν διπλασιάσει τα ποσοστά της αναρωτιέται πρώην Χρυσαυγίτης με τον οποίο μιλάμε κατά καιρούς.

Δεν ξέρω εάν έχετε καταλάβει το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκονται πολλοί συμπολίτες μας. Μέχρι και τον Λεβέντη "ανέστησαν" τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ για να σώσουν την παρτίδα και να μην φορολογηθούν και να χαθεί στο τέλος η Πατρίδα.

Δεν είναι δυνατόν να ψηφίσει κάποιος Λεβέντη για να τιμωρήσει το πολιτικό σύστημα. Δηλαδή με ένα ακόμα μνημονιακό σούργελο μέσα στη Βουλή τι θα πετύχει η Ελλάδα;

Η Άτακτη Χρεοκοπία της Χώρας είναι προ των Πυλών και όσοι από εσάς νομίζουν πως η επόμενη Κυβέρνηση θα έχει να διαχειριστεί εύκολες καταστάσεις δεν πρέπει να πάτε καν να ψηφίσετε.

Η σύνθεση της νέας Βουλής μετά τις εκλογές του φθινοπώρου θα πρέπει να είναι τουλάχιστον σοβαρή!!

Εάν συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο ουδείς πρόκειται να μας σώσει από το εξωτερικό ως από μηχανής Θεός.

Η παρτίδα δεν έχει ουσιαστικά χαθεί εάν εμείς όλοι αναζητήσουμε όλους εκείνους που είναι ικανοί.

Το θέμα είναι ποιος πολιτικός σχηματισμός θα κάνει την πραγματική ΡΗΞΗ και θα αρχίσει να βάζει ικανά στελέχη στα ψηφοδέλτιά του.

Με γραφικούς βουλευτές και μια κοινωνία σε απόγνωση το σίγουρο είναι πως θα μας πάρουν όχι μόνο την Ακρόπολη αλλά και την Ιστορία μας.

Άλλωστε εάν την σεβόμασταν δεν θα είχαμε μπει ΠΟΤΕ σε μνημόνια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: