Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2015

Μην πανηγυρίζετε μνημονιακά παπαγαλάκια μπορεί οι Γερμανοί φίλοι σας να σας πουν ΟΧΙ για νέα χρηματοδότηση

Επειδή τις επόμενες ώρες ίσως συμβούν συγκλονιστικές εξελίξεις ας μην πανηγυρίζουν όσοι πιστεύουν πως η συμφωνία έκλεισε.

Άλλωστε τα μέτρα των 10 , 12 ή 15 δις δεν θα περάσουν μόνο από την Ελληνική Βουλή αλλά και από 5-6 άλλα Κοινοβούλια.

ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΦΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ 
Μαθαίνουμε λοιπόν πως το ύψος της νέας χρηματοδότησης δεν περνάει από το γερμανικό κοινοβούλιο. Μάλλον θα πέσει τσεκούρι , με αποτέλεσμα το τελικό ύψους της χρηματοδότησης να μην καλύπτει τις ανάγκες μας και σε 5-6 μήνες να ζητάμε εκ νέου δάνεια!!Άλλωστε τα έσοδα του κράτους από τα νέα και παλιά χαράτσια θα είναι σαφώς μειωμένα από την εξάντληση της φοροδοτικής ικανότητας των περισσοτέρων φορολογουμένων.

Οι πλούσιοι πάλι δεν θα πληρώσουν παρά ελάχιστα ή και καθόλου. Βλέπετε η "δίκαιη" Ε.Ε δεν θέλει να ακούσει ΤΙΠΟΤΑ για δίκαιη φορολόγηση.

Οι ανοησίες της Κυβέρνησης Τσίπρα για κοινωνική δικαιοσύνη είναι λόγια του αέρα όπως και οι προεκλογικές του δεσμεύσεις.

Ο βασικός μισθός στα 751 ευρώ , οι συλλογικές συμβάσεις εργασίας , και ένα σωρό άλλες εξαγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ πετάχθηκαν ήδη στον κάλαθο των αχρήστων από τους ευρωλιγούρηδες Υπουργούς του.

Θα θέλαμε μέσα από εδώ να πούμε ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στον πρώην Υπουργό Γιάνη Βαρουφάκη για τον αγώνα που έκανε επί πέντε μήνες να πείσει τα κοπρόσκυλα της Ε.Ε πως το χρέος μας δεν είναι βιώσιμο και πως χρειάζεται αναδιάρθωση.

Τον ευχαριστούμε επίσης για τα μέτρα που ήθελε να πάρει για πιο δίκαιη φορολόγηση και δεν τον άφησαν.

Για τις ταμειακές μηχανές online με την εφορία για να μην κλέβουν τα λαμόγια τον ΦΠΑ που εισπράττουν από εμάς και για τους τουρίστες που θα έκαναν ελέγχους σε όσους δεν κόβουν εδώ και δεκαετίες καμιά απόδειξη.

Το μέτρο λοιδορήθηκε γιατί θα ήταν αποτελεσματικό. Τώρα τους ξέρουν είναι ελάχιστοι τα κάνουν πλακάκια και ουδείς κόβει όλες τις αποδείξεις.

Άλλωστε πολλές καφετέριες δηλώνουν ετήσιο τζίρο 12.000-15.000 ευρώ , ενώ υπάρχουν ψητοπωλεία στην Αθήνα που δήλωσαν το 2013 , 2014 τζίρους της τάξεως των 8.000 !!! ετησίως.

Όλα αυτά που πρότεινε οι θεσμοί δεν τα ήθελαν. Γιατί δεν τους νοιάζει να γίνει καμιά πραγματική μεταρρύθμιση αλλά να διαλύσουν το κράτος μας για να είμαστε για πάντα αποικία χρέους.

Γιατί δηλαδή οι ξένοι να μην πληρώνουν ΠΑΝΤΟΥ με πιστωτική κάρτα ; Μα για να κλέβουν οι ξενοδόχοι τον ΦΠΑ.

Γιατί να μην πληρώνουν και στα ΤΑΧΙ ; Μα γιατί πως θα τους παίρνουν 50 ευρώ για μια μκρή απόσταση και μετά να μην το δηλώνουν πουθενά.

Ελπίζουμε πως πολλοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και το σύνολο των βουλευτών των ΑΝ.ΕΛ αλλά και βουλευτές της ΝΔ δεν θα ψηφίσουν το τρίτο και πλέον καταστροφικό μνημόνιο.

Εάν το ψηφίσουν θα πρέπει να γνωρίζουν πως δεν πρόκειται να μπουν ποτέ ΞΑΝΑ στη Βουλή με ψήφο.

Ας τους βάλουν με λίστες , γιατί όσο μαλάκας και να είναι ο Έλληνας μετά από λίγο καταλαβαίνει την μαλακία του και εξαφανίζει τους βουλευτές που τον πρόδωσαν.

Είναι πολλοί που εξαφανίστηκαν τα τελευταία πέντε χρόνια. Και θα γίνουν περισσότεροι μέχρι να βγούμε επιτέλους από τον σιδερένιο ζουρλομανδύα της λιτότητας που μας επέβαλλαν οι Γερμανοί όπως είπε χθες στο Ευρωκοινοβούλιο ο Μαρί Λεπέν.

Βέβαια ο Τσίπρας δεν την άκουσε γιατί είναι "φασίστρια" , ενώ αυτός "δημοκράτης" που ψηφίσαμε ΟΧΙ και μας πάει σαν πρόβατα στη σφαγή.

Άμα φόραγε παντελόνια θα πήγαινε σε εκλογές αλλά ξέρει πως δεν έχει την παραμικρή πιθανότητα να βγει αφού πλέον μπήκε στο ίδιο κάδρο με Σαμαρά , Παπανδρέου , Βενιζέλο.

Όσοι ακόμα πιστεύουν σε όσα έλεγε προεκλογικά ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να αναζητήσουν αλλού την τύχη τους.

Ελπίζουμε πως έως και την τελευταία στιγμή θα σκεφτεί τις ιστορικές του ευθύνες και δεν θα ψηφίσει νέο μνημόνιο που ο λαός μας σίγουρα δεν θέλει.

Δεν μπορεί να μην ακούσει το 61% του ελληνικού λαού και να ακούσει την Μέρκελ τον Ολάντ και τα εγχώρια φερέφωνά τους .


Δεν υπάρχουν σχόλια: