Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2015

Παντού παίζει η φωτογραφία της Μπέτυς Μπαζιάνα, υπεύθυνης για τους ατιμωτικούς συμβιβασμούς του Τσίπρα που οδηγούν την χώρα στην καταστροφήΗ Περιστέρα Μπαζιάνα πρώην κομμουνίστρια και μέλος της ΚΝΕ αφού οδήγησε αρχικά τον Τσίπρα στο να ασπαστεί την πιο αποτρόπαια ιδεολογία στον κόσμο τον κομμουνισμό, ακόμα τον επηρεάζει εις βάρος όλων μας!!

Δεκάδες δημοσιεύματα στον τύπο για την σύζυγο του Πρωθυπουργού και  όλα βέβαια είναι θετικά για αυτήν. Εδώ ας διαβάσει και καμιά αλήθεια η κομμουνίστρια  που ξαφνικά μας έγινε νεοφιλελεύθερη και εφαρμόζει το ΤΡΙΤΟ και πιο καταστροφικό για την χώρα μας μνημόνιο.

Όχι δεν τρελαθήκαμε και τα βάζουμε μαζί της . Γνωρίζουμε πολύ καλά πως εκείνη τελικά έπεισε τον "επαναστάτη" Αλέξη να υποχωρήσει και να ξεπουλήσει την πατρίδα στους δανειστές της.

Βλέπετε η κ. Περιστέρα δεν θα άντεχε να μην μπει ο μισθός της στο τέλος του μήνα. Βλέπετε η Περιστέρα Μπαζιάνα ήταν δασκάλα πληροφορικής σε δημοτικό σχολείο. Αλλά ω του θαύματος αποσπάστηκε στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο!!!

Η απόσπασή της έγινε επί Υπουργίας του κ. Αρβανιτόπουλου (Φεβρουάριος του 2014) την πρώτη φορά.

Για όσους δεν το θυμούνται ο κ. Αρβανιτόπουλος είναι αυτός που στήριξε Μώραλη (Μαρινάκη)
για Δήμαρχο Πειραιά όταν η επίσημη ΝΔ είχε ως υποψήφιο τον κ. Μιχαλολιάκο.

Για την επέκταση της απόσπασής της , την υπογραφή του έβαλε ο κ. Ανδρέας  Λοβέρδος. Δεν μας αφορά βέβαια η απόσπαση της Μπέτυς του Τσίπρα, όμως μας αφορά το γεγονός πως μια δημόσια υπάλληλος  είναι στο πλάϊ του , και κάνει τα πάντα για να διαλυθεί ο ιδιωτικός τομέας στην Πατρίδα μας.

Με συντελεστή φόρου 28% οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις θα συρρικνωθούν και άλλο . Με 23% ΦΠΑ θα γίνουν ακόμα πιο "κλέφτες" όσοι προσπαθούν να διατηρήσουν την μικρομεσαία επιχείρησή τους.

Βλέποντας λοιπόν μια δημόσια υπάλληλο στο πλευρό του Αλέξη εύκολα καταλαβαίνει κανείς πως εάν δεν έμπαινε ο μισθός της τέλος του μήνα θα είχαμε δράματα στο σπίτι.

Άλλωστε οι "επαναστάτες" της αριστεράς με χρήματα του δημοσίου κάνουν τις "επαναστάσεις" τους!!!

Εμείς σήμερα από εδώ καλούμε την Περιστέρα  που είναι και μητέρα δυό ανήλικων τέκνων και σύντροφος του Πρωθυπουργού (γιατί σύζυγο  χωρίς γάμο ,εμείς οι συντηριτικοί δεν την λέμε) να παραιτηθει από την θέση της για να μειωθεί έστω και κατά ένα άτομο η ΑΝΕΡΓΙΑ στη χώρα μας.

Δεν πιστεύουμε βέβαια πως θα μας ακούσει η πρώην Κνίτισα , άλλωστε δεν έχουμε τα ίδια βιώματα και φυσικά δεν ασπαζόμαστε τις ίδιες αντιλήψεις.

Γίναμε "κακοί" και θα γίνουμε και πάλι γιατί τα ΨΕΜΑΤΑ τελείωσαν για όλους. Για εμάς όσοι υπέγραψαν χθες τα προαπαιτούμενα για το τρίτο μνημόνιο δολοφόνησαν την ελληνική κοινωνία.

Όχι δεν είμαστε συνεργάτες του Σόρος κ. Άδωνι Γεωργιάδη ,είμαστε Έλληνες  Πατριώτες που δεν δεχόμαστε να δέχεται τέτοιους εξευτελισμούς η Πατρίδα μας.

Είμαστε έτοιμοι να πολεμήσουμε για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μας ,και δεν είμαστε νενέκοι σαν εσάς .

Μας κοροϊδέψατε επί πέντε χρόνια πως με το μνημόνιο θα σωθούμε. Αποτέλεσμα να φτωχύνουμε και η Πατρίδα να χρωστάει ακόμα περισσότερα πέντε χρόνια μετά.

Μας είπατε πως σύντομα θα ερχόταν η ανάπτυξη!! Ψέματα το μόνο που ήρθε ήταν οι αυτοκτονίες των συμπολιτών μας και τα χιλιάδες λουκέτα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Μας λέγατε πως οι ξένοι θα ελαφρύνουν το χρέος μας εάν τα πάμε εμείς καλά. Ψέματα τα πήγαμε καλά (σύμφωνα με το λάθος πρόγραμμά τους) βγάλαμε πλεόνασμα και μας απειλούν και με έξοδο από την Ευρωζώνη εάν δεν τους δώσουμε ΤΖΑΜΠΑ όλον τον πλούτο της Πατρίδας.

Άνθρωποι όπως ο Άδωνις και η Μπαζιάνα είναι τόσο πραγματιστές που μας προκαλούν ΑΗΔΙΑ.

Από εδώ θα σας γράφουμε ΑΛΗΘΕΙΕΣ , δεν θα υμνούμε πρώη κνίτισες που μεγαλοπιάστηκαν , ούτε βιβλιοπώλες που καθύβριζαν τον Κώστα Καραμανλή και τη ΝΔ και τώρα έγιναν θαυμαστές του.

Μαθαίνουμε μάλιστα πως η Μπέτυ ξαφνικά  έχει αρνητική άποψη για τον κ. Βαρουφάκη , πως ποτέ δεν τον συμπάθησε!!!ενώ έβαλε και το "χεράκι" της και για την απομάκρυνσή του.

Θα θέλαμε να ξέρουμε ποια άποψη έχει η κ. Μπαζιάνα για την κ.  Ζωή Κωνσταντοπούλου (ήταν δικηγόρος της παλιότερα σε υπόθεσή της) και όσα λέει για ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ.

Γιατί δυστυχώς φίλες και φίλοι έχουμε ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ αφού δοσίλογοι βουλευτές μετέτρεψαν  το ΟΧΙ του λαού σε  ΝΑΙ και μας στέλνουν μάλιστα  και τον βαρύ λογαριασμό να τον πληρώσουμε εμείς.

Όποτε και έαν γίνουν εκλογές να το ξέρουν από τώρα. Οι Έλληνες θα στείλουν σπίτια τους όσους ψήφισαν ΜΝΗΜΟΝΙΑ και θα γεμίσουν την Βουλή με  όσους είπαν ΟΧΙ σε αυτά.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ  

Δεν υπάρχουν σχόλια: