ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Μα δεν καταλαβαίνετε πως μας δουλεύουν

Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2015

Μα δεν καταλαβαίνετε πως μας δουλεύουν

ΠΡΩΗΝ ΚΝΙΤΗ ΛΑΘΟΣ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟ ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ 
ΕΑΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ "ΔΟΣΙΛΟΓΕ -ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ" ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕΣ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ 

Λένε οι υποστηρικτές του ΝΑΙ σε όλα, και βέβαια δεν θέλουν να σκέφτονται πως θα βγούμε από την ζώνη του ευρώ πως η χρεοκοπία και η δραχμή είναι καταστροφή.Δηλαδή μας λένε πως εάν το 2017 η Γαλλία ή η Μεγάλη Βρετανία αποχωρήσουν από την Ε.Ε και διαλυθεί η ζώνη του ευρώ(όλοι οι μεγάλοι οικονομολόγοι το λένε) η Πατρίδα μας θα καταστραφεί.

Λένε δηλαδή πως πρέπει να χάσουμε τα σπίτια μας , να τρώμε σε συσσίτια , να μένουμε σε σπίτια χωρίς ρεύμα για να συνεχίσουν αυτοί που τα λένε και τα γράφουν να είναι Ευρωπαίοι!!!

Μιλάνε για τα ΕΣΠΑ αλλά δεν λένε τι συνέπειες έχει στην ελληνική παραγωγή η συμμετοχή μας στην ΕΕ από το 1981 έως σήμερα.

Δεν βλέπουν πως έχει διαλυθεί όλη η παραγωγή μας εξαιτίας αυτής της συμμετοχής;

Δεν αντιλαμβάνονται οι "δημοσιογράφοι" των τηλεοπτικών καναλιών πως ο κόσμος λιμοκτονεί.

Είναι φοβερό αυτό που γίνεται . Να κάνουν τους αδιάφορους που τα αφεντικά τους δεν έχουν πληρώσει ούτε ένα ευρώ , ούτε μια δραχμή για τις τηλεοπτικές άδειες που κατέχουν.

Βέβαια δεν περιμέναμε από αυτούς να τα βάλουν με τα αφεντικά τους, για να μην χάσουν την δουλειά τους.

Όμως δεν είναι δυνατόν να μην παρουσιάζουν ισότιμα όσους είπαν και λένε ακόμα το μεγάλο ΟΧΙ .

Έχουν εξαφανίσει κόμματα από τους τηλεοπτικούς δέκτες. Όλοι ξέρετε ποια . Και βγάζουν συνέχεια τους ευρωλιγούρηδες της ΔΗΜ.ΑΡ που δεν εκπροσωπούν ούτε το 1% των Ελλήνων ψηφοφόρων.

Μιλάμε πως ακόμα και η ΕΣΗΕΑ που έβαλε πλάτη αυτά τα μνημονιακά χρόνια για να παραμείνουν αυτές οι ξενόδουλες κυβερνήσεις, έφτασε στα όριά της και κάλεσε κάποιους δημοσιογράφους για να τους κάνει ήρωες.

Λάθος πολιτική κύριοι της ΕΣΗΕΑ. Τόσα χρόνια δεν κάνατε τίποτα για την διαπλοκή και τους ιδιοκτήτες των ΜΜΕ που στο σύνολό τους είναι όλοι "μπουμπούκια" , τώρα τι καλείται τον Μαλέλη πχ. για να τον φοβήσετε που θα βγει για κάποιους μήνες από την ένωση;

Ελάχιστα τον ενδιαφέρει , όπως και εμάς ελάχιστα μας ενδιαφέρει η άποψή του. Οι αριστεροί άλλωστε με τις δεξιές τσέπες ουδέποτε μας γοήτευαν.

Αφήστε τους να εκτεθούν και στείλτε το μήνυμα στους ιδιοκτήτες. Βγάλτε ανακοίνωση πως πρέπει επιτέλους και αυτοί να πληρώσουν.

Αυτό περιμένουν όσοι είναι μέλη σας (γιατί έχετε και έντιμα μέλη λίγα αλλά υπάρχουν)  και όχι να στοχοποιείται συναδέλφους που έχουν αντίθετη άποψη με το 61% του ελληνικού λαού.

Άλλωστε αφού θα μείνουμε στην Ε.Ε αυτοί θα "δικαιωθούν" και θα βγει λάθος το 61% του λαού μας, που καλόπιστα πίστεψε σε πολιτικούς  νάνους που θα έφερναν τάχα μου κοινωνική δικαιοσύνη και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.

Πόσο αξιοπρεπής νιώθεις ψηφοφόρε του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ που σε βάζουν σε τρίτο μνημόνιο και εσύ παρακαλάς να μπεις;

Ξυπνήστε συνέλληνες ,οι κυβερνήσεις που αθετούν τις υποσχέσεις τους πέφτουν στους δρόμους. Μην περιμένεις τέσσερα ακόμα καταστροφικά χρόνια για την χώρα σου.

Απαίτησε να γίνει σεβαστό το ΟΧΙ σου. Σήκω από τον καναπέ σου αλλιώς θα σε γεμίσουν χρέη και θα υποθηκεύσουν για πάντα το μέλλον των παιδιών σου .

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: