Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2015

Κύριε Παπαμιμίκο δεν υπάρχει κέντρο στην Ελλάδα


Αφού ομόφωνα η Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ άφησε τον Ε. Μεϊμαράκη αρχηγό του κόμματος έως την Άνοιξη του 2016 τότε είναι άξιοι της κακής τους μοίρας.Μάλιστα μαθαίνουμε πως ο κ. Παπαμιμίκος ο οποίος είναι ένα από τα πολλά κομματόσκυλα που φόρτωσε στο κόμμα ο Σαμαράς για να τον θάψει αργότερα ζητά η ΝΔ να αγκαλιάσει την πλειοψηφία που σύμφωνα με αυτόν κινείται στο κέντρο!!!

Προφανώς ο κ. Παπαμιμίκος ζει σε άλλη χώρα. Και αυτό γιατί οι γιαλαντζί επαναστάτες του κέντρου είναι κάτι ΠΟΤΑΜΙΑ της διαπλοκής και η Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη!!!

Βλέπουμε πως η ΝΔ δεν έχει καταλάβει ακόμα πως το κέντρο μετά τις εκλογές του Γενάρη έχει πεθάνει.

Τι εκπροσωπεί το κέντρο σήμερα; Όλους αυτούς που δεν θέλουν να αλλάξει ΤΙΠΟΤΑ εις βάρος τους και που δεν θέλουν φυσικά να χαθεί η Ελλάδα σε δρόμους πέρα από τον μονόδρομο της Ε.Ε.

Μα ήδη κ. Παπαμιμίκο χιλιάδες τέτοιοι "κεντρώοι" που βολεύονται παντού πήγαν στο ΣΥΡΙΖΑ. Όλοι αυτοί για να γυρίσουν και πάλι πίσω πρέπει να δουν πως η ΝΔ έχει ελπίδες συγκυβέρνησης!!

Και αφού κάποιοι δοσίλογοι κεντρώοι όπως εσείς κάνατε τον Σαμαρά να συγκυβερνήσει με τους κλέφτες του ΠΑ.ΣΟ.Κ ζητάτε τώρα να κάνετε το κόμμα νέο ΠΑ.ΣΟ.Κ του 4% που θα είναι τσόντα στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν αντιλαμβάνεστε βέβαια πως με τέτοιες κινήσεις θα γιγαντώσετε την Χρυσή Αυγή αφού θα είναι κατά κάποιο τρόπο το μόνο κόμμα της Βουλής που θα υπερασπίζεται την δεξιά στην Ελλάδα.

Όχι βέβαια την δική σας δεξιά με τις νεοφιλελεύθερες αντιλήψεις και την κοινωνική αναλγησία.

Την δεξιά των αγώνων , την δεξιά που δεν τείνει το χέρι φιλίας στους αριστερούς ισοπεδωτές της Ιστορίας μας.

Φυσικά και ποτέ δεν νιώσατε δεξιός. Άλλωστε εάν η ΝΔ δεν είχε χάσει την δεξιά της φυσιογνωμία τώρα θα ήταν Κυβέρνηση με 50% και όχι αντιπολίτευση.

Εάν δηλαδή η ΝΔ εφάρμοζε τον Νόμο , δεν έκλεβε , δεν είχε μέσα στις τάξεις της Καραμανλήδες και Μητσοτάκηδες τότε η αριστερή ιδεολογία θα είχε καταπέσει όπως αυτό συμβαίνει σε όλη την Ευρώπη.

Καταφέρατε να κάνετε την ΝΔ ένα αποκούμπι της αριστεράς , διώξατε τον Αντώνη Σαμαρά αφού πρώτα καταφέρατε να "φάτε" τον Τάκη Μπαλτάκο.

Είσαστε το κέντρο της αρπακτής και της Ρεμούλας , των σκανδάλων της καραμανλικής περιόδου.

Είσαστε αυτοί που κάνατε τους Έλληνες να ψηφίσουν και με τα δυο χέρια ΣΥΡΙΖΑ αφού οι δικές σας ανοησίες για μια Ελλάδα που έχει όλο επιτυχίες δεν έπεισαν παρά τα καλά πληρωμένα κομματόσκυλά σας.

Ακόμα και τα 40 χρόνια της ΝΔ έτσι όπως τα διοργανώσατε εσείς προσωπικά θύμιζαν τα ΣΑΡΑΝΤΑ ενός κόμματος που έχει ΠΕΘΑΝΕΙ.

Όσο εσείς μένετε στη ΝΔ όλοι εμείς οι δεξιοί αγωνιστές της Παράταξης θα μένουμε ΕΚΤΟΣ ενός κόμματος που έφερε δεινά για την χώρα και την οδήγησε στα σημερινά της χάλια.

Κύριε Παπαμιμίκο όσο εσείς και τα φιλαράκια σας θα αναζητάτε το κέντρο των ψευτών και των κλεφτών εκεί στη ΝΔ, όλοι εμείς θα ετοιμάζουμε το δεξιό κόμμα που θα συγκεντρώσει όλους αυτούς που διώξατε με τις κακές πολιτικές σας.

Η ΝΔ έχει πεθάνει μαζί με όλους εσάς που ξεπουλήσατε την Χώρα στους δανειστές της.

Ραντεβού στο συνέδριο εάν αφήσετε ΦΩΝΕΣ έντιμες να σας τονίσουν πόσα λάθη κάνατε για να συρρικνώσετε τα ποσοστά του κόμματος.

Σε αυτό το Συνέδριο εάν αφήσετε την άλλη άποψη που αποτελεί το 40% της ΝΔ , τότε θα έχετε κερδίσει κάποιους ακόμα μήνες σωτηρίας για την παράταξη που εσείς διαλύσατε.

Γιατί μετά και την επόμενη εκλογική ήττα της ΝΔ ,ουδείς θα θέλει να ακούσει ποτέ κάτι για αυτήν.

Έπρεπε να ντρέπεστε για όσα κάνατε τα τελευταία χρόνια στους μηχανισμούς του κόμματος.

Σας φτύνουν οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του κόμματος αλλά και όσοι ομολογιούχοι σας πίστεψαν πως θα βρουν λύση στο δίκαιο αίτημά τους.

Είσαστε τόσο ψεύτης όσο και ο πινόκιο που μας κυβερνάει και σε περίπτωση που η ΝΔ επιβιώσει και δεν περάσει πάλι στα γνωστά τζάκια θα είσαστε και ο πρώτος που θα διαγραφεί από το κόμμα.

Βλέπετε μπορεί να κατέβει και κανένας αγωνιστής της δεξιάς για Πρόεδρος και να εκλεγεί και όχι όσοι κατέκλεψαν την Ελλάδα.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: