Σάββατο, 25 Ιουλίου 2015

Ο λόγος που η ΝΔ αποφεύγει τις εκλογές

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ 
Πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς αυτοδυναμία. Τρίτη η Χρυσή Αυγή. Εκτός Βουλής ο ΓιώργοςΜΥΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΔΙΝΕΙ 28% ΣΥΡΙΖΑ 20% ΝΔ και 13,5% ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!!! ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ 5%!!!
Η ΝΔ φοβάται τις εκλογές και αυτό το δείχνει κοινοβουλευτικά με την άκριτη στηριξή της στην καταστροφική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. Αναρωτηθήκαμε πολλές φορές γιατί η ΝΔ δεν κάνει κάτι για να ανατρέψει μια κυβέρνηση που μας έφερε ένα μνημόνιο με υφεσιακά μέτρα 12 δις την στιγμή που η ίδια ως κυβέρνηση τα είχε πάει καλύτερα ως προς τα νούμερα.Αυτό που της "ξέφυγε" ήταν οι τρομακτικοί αριθμοί της ανεργίας , τα λουκέτα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και η εμμονή της να εφαρμόζει καταστροφικές για την κοινωνία πολιτικές.

Αφού είχε πετύχει τα πρωτογενή πλεονάσματα θα έπρεπε να είχε ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ από τους εταίρους μας ΟΡΙΣΤΙΚΗ ρύθμιση του θέματος του χρέους και φυσικά ελάφρυνση των φόρων που επέβαλε κυρίως στους οικονομικά αδύνατους.

Γνωρίζοντας πολλά χρόνια τον πρώην Πρόεδρο της ΝΔ είναι εύκολο να αντιληφθώ πως έπεσε θύμα κακών συμβούλων.

Ο δυναμικός χαρακτήρας του και η ακεραιότητά του δεν θα του επέτρεπαν να συνεχίσει να εφαρμόζει πολιτικές που του ήταν ιδιαίτερα απεχθείς και που κάποιοι τον έπεισαν να τις περιγράψει στο λαό ως Success Story.

Ήδη με τα Ζάππεια είχε δείξει τις δικές του επιλογές στην οικονομική πολιτική και πολύ περισσότερο από πολύ παλιά δεν είχε δείξει δείγματα ξενοδουλείας προς καμιά πλευρά.

Είναι οξύμωρο να ρίχνεις την κυβέρνηση Μητσοτάκη για το όνομα της Μακεδονίας και να υπογράφεις μνημόνια υποταγής στο Αγγλικό Δίκαιο!!!

Και μπορεί το Μητσοτακέϊκο να λέει πως δικαιώθηκε στο όνομα της ονομασίας των Σκοπίων . Αφού πλέον ΟΛΟΙ πλην ημών το αποκαλούν ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ όμως είναι πολύ διαφορετικό να νομιμοποιείς εσύ τον κλέφτη παρά οι γύρω σου!!!

Μάθαμε λοιπόν από πολύ αξιόπιστη πηγή πως ο λόγος που η ΝΔ δεν θέλει να γίνουν εκλογές είναι πως βρίσκεται ακόμα 8 ποσοστιαίες μονάδες πίσω από τον ΣΥΡΙΖΑ και το κυριώτερο σε απόσταση αναπνοής 6,5 ποσοστιαίων μονάδων από την Χρυσή Αυγή που έχει πλέον παγιωθεί στην τρίτη θέση.

Με δεδομένο πως μόνο η δικαστική περιπέτεια κρατάει την Χρυσή Αυγή καθηλωμένη στην τρίτη θέση όλοι μπορούμε να αντιληφθούμε πως χωρίς την καταδίκη της είναι πιθανό πλέον να την δούμε μέχρι και αξιωματική αντιπολίτευση.

Στο θέμα μάλιστα της Χρυσής Αυγής ο Αντώνης Σαμαράς είχε πολύ λάθος πληροφόρηση από τους κυρίους Δένδια και Αθανασίου που του μιλούσαν για ΑΚΛΟΝΗΤΑ στοιχεία που καταδεικνύουν πως είναι εγκληματική οργάνωση.

Εάν οι δυο πρώην στενοί συνεργάτες του πρώην Πρωθυπουργού πέσουν έξω στις εκτιμήσεις τους τότε είναι βέβαιο πως η Χρυσή Αυγή θα τους κυνηγήσει δικαστικά.

Και στην υπόθεση αυτή θα μπλέξει και ο πρώην Πρωθυπουργός ο οποίος ηχογραφήθηκε από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και δόθηκε βορά στα δόντια των επικριτών του.

Σήμερα ο πρώην Πρωθυπουργός παραμένει ο πιο δημοφιλής από τα στελέχη της ΝΔ και είναι έτοιμος να μπει και πάλι στη πολιτική σκηνή από θέση Αρχηγού.

Μην σας φανεί περίεργο εάν τον δείτε και πάλι υποψήφιο για Πρόεδρο της ΝΔ ή ακόμα και να στηρίζει την δημιουργία νέου κόμματος εάν δει πως η ΝΔ υπό τις παρούσες συνθήκες δεν είναι δυνατόν να σταθεί και πάλι στα πόδια της.

Το θέμα είναι πως θα αποδομηθεί η Χρυσή Αυγή με την επιχειρηματολογία της κατά των μνημονίων και πως θα καταδειχθεί στους πολίτες πως η Χρυσή Αυγή εκμεταλλεύεται την αστική μας δημοκρατία για να την καταλύσει και να φέρει μια νέα Απριλιανή "επανάσταση".

Εάν η Χρυσή Αυγή δεν καταλάβει πως πρέπει να γίνει ένα σοβαρό κόμμα ευρωσκεπτικιστών όπως αυτό π.χ της Λεπέν στη Γαλλία γρήγορα θα δει πως θα καταλήξει ένα νέο ΚΚΕ που θα μπαίνει στη Βουλή με ένα ποσοστό γύρω στο 5% ως κόμμα αντίδρασης.

Επειδή όμως στη Χρυσή Αυγή έχουν αντιληφθεί πως ένας τέτοιος ρόλος δεν τους ταιριάζει συγκρούονται οι διάφορες τάσεις της.

Μέσα στη Χρυσή Αυγή υπάρχουν φιλοναζιστές , φιλοχουντικοί , φιλοβασιλικοί και ελάχιστοι εθνικιστές οπαδοί της θεωρίας πως πρέπει να σεβόμαστε όλα τα άλλα κυρίαρχα έθνη -κράτη και την αυτοδιάθεση των λαών!!

Αυτοί οι τελευταίοι πλέον εκφράζονται από τον πολιτικό λόγο του Ηλία Κασιδιάρη που έχει αντιληφθεί πρώτος πως οι τραμπουκισμοί δεν οδηγούν απολύτως πουθενά.

Εάν ο Νίκος Μιχαλολιάκος προσπαθήσει να απαλλάξει το κίνημά του από τους ανεύθυνους και επικίνδυνους τραμπούκους τότε πολύ γρήγορα η νέα Χρυσή Αυγή θα είναι σε θέση να παίξει κεντρικό πολιτικό ρόλο στα πράγματα της Πατρίδας μας.

Άλλωστε πλέον μετά την δημιουργία των Ριζών από τον Τάκη Μπαλτάκο δεν παίζουν μόνοι τους στο χώρο της πατριωτικής δεξιάς ή του εθνικισμού.

Άλλωστε γιατί θεωρούν πως είναι περισσότερο πατριώτες και εθνικιστές από τον πρώην Πρωθυπουργό;

Αυτοί θα μας οδηγούσαν στη δραχμή και με ποιες προϋποθέσεις επιβίωσης του λαού μας;

Το θέμα είναι πως οι δημοσκοπήσεις που έχουν στα χέρια τους στη Συγγρού τους οδηγούν σε νέα λάθη.

Γιατί άμα θέλεις να αποφύγεις κάτι πραγματικά πρέπει να προετοιμάζεσαι για αυτό. Όσο αποφεύγουν λοιπόν τις εκλογές που τις θέλει ο ελληνικός λαός θα τις βρουν μπροστά τους.

Και θα βρουν μπροστά τους και ένα λαό εξαθλιωμένο από τα μνημόνια που θα είναι έτοιμος να εγκαταλείψει την Ευρωζώνη για να βρει επιτέλους την χαμένη ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ του.

Τα στοιχεία της κρυφής δημοσκόπησης δίνουν:
28% ΣΥΡΙΖΑ 
20% ΝΔ 
13,5% ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 
6% ΠΑΣΟΚ 
6% ΠΟΤΑΜΙ
5% ΚΚΕ 
5,7% ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ 
2,5% ΑΝΤΑΡΣΥΑ 
2,5% ΑΝΕΛ 
1,5% ΤΕΛΕΙΑ , 
και 9,3% ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΥΣ . 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: