Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2015

Σε λίγες ώρες τα ψέματα τελειώνουν για όλους τους βουλευτές


Σε λίγες ώρες οι 300 βουλευτές της Βουλής θα αποφασίσουν εάν δέχονται την συμφωνία-υποταγή της χώρας μας στους δανειστές μας. Τότε θα φανούν ποιοι και πόσοι είναι πατριώτες και δεν σκέφτονται τους μισθουλάκους τους αλλά το συμφέρον της Πατρίδας.Γιατί φυσικά συμφέρον της Πατρίδας δεν είναι να ξεπουληθούν όλα τα "ασημικά" της για να μείνουν όρθιοι οι Τραπεζίτες που έφαγαν δις ευρώ τα τελευταία χρόνια στην Πατρίδα μας.

Δεν θα πουλήσουμε την Ακρόπολη για να μπορεί ο Λάτσης , ο Σάλλας και τα άλλα καλά παιδιά να έχουν βιλάρες , κότερα και υπερπολυτελή αυτοκίνητα.

Δεν μπορεί ο Πρωθυπουργός που προεκλογικά έλεγε πως θα κρατικοποιήσει τις Τράπεζες αφού αυτές χρέωσαν στις πλάτες μας το δικά τους χρέη να μας καλεί να στηρίξουμε μια τέτοια συμφωνία υποταγής.

Χθες στη συνέντευξη του στην κρατική τηλεόραση φάνηκε πόσο δοσίλογος και λίγος είναι. Φάνηκε πόσο κοιτάει το προσωπικό του συμφέρον και αφήνει σε όλους εμάς μέτρα υφεσιακά που και ο ίδιος όπως δήλωσε δεν πιστεύει προκειμένου να παραμείνει Πρωθυπουργός ενός κράτους αποικία χρεόυς όπως έλεγε ο ίδιος πριν λίγες μέρες στη Βουλή.

Ποιος να πιστεύψει πλέον αυτόν που για να πάρει την Εξουσία έλεγε πως θα καταργήσει με έναν Νόμο όλα τα μνημόνια και μας έφερε νέα βαρύτερα;

Τον φτύνουν οι πρώην σύντροφοί του και αυτός κάνει πως βρέχει. Για όλους μιλάει με καλά λόγια(Κωνσταντοπούλου, Βαρουφάκη κ.α) γιατί γνωρίζει πως αυτός τους πρόδωσε.

Το κακό είναι πως πήρε στο λαιμό του και όλους εμάς που ποτέ δεν ψηφίσαμε τον πρώην Κνίτη που δεν έχει ούτε ΤΣΙΠΑ αλλά ούτε πατριωτικό φιλότιμο να παραιτηθεί και να σεβαστεί το 61% του Ελληνικού λαού που λέει ΟΧΙ στα μνημόνια της υποταγής και της καταστροφής.

Οι ευθύνες και των υπολοίπων κομμάτων που στηρίζουν αυτή την καταστροφική συμφωνία (ΠΑ.ΣΟ.Κ-ΠΟΤΑΜΙ-ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ) αλλά και όσα από τα εξωκοινοβουλευτικά μιλάνε υπέρ της ανάγκης να υποταχθούμε στις απαιτήσεις των δανειστών μας θα καταγραφούν από τον ιστορικό του μέλλοντος.

Δοσίλογοι πολιτικοί σαν αυτούς που θα υπερψηφίσουν σήμερα την συμφωνία που διαλύει τον κοινωνικό ιστό της χώρας αποτελούν ΕΦΙΑΛΤΕΣ για τον σύχρονο Ελληνισμό.

Τεράστιες είναι και οι ευθύνες των διαπλεκόμενων  ΜΜΕ αλλά και μεμονωμένων δημοσιογράφων που ομιλόύν για την αναγκαιότητα της συμφωνίας.

Το κάνουν για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα τους αφού επί δεκαετίες άρπαξαν χιλιάδες ευρώ από την Ε.Ε που έφτιαχνε τον στρατό της μοιράζοντας "δωράκια" σε όσους πρέσβευαν την Ευρωπαϊκή μας ενοποίηση.

Τα χάλια της Ε.Ε τα είδαμε όλοι στο eurogroup όπου οι νικητές απαίτησαν μια νέα  συνθήκη Βερσαλλιών αυτή την φορά για τον Ελληνικό λαό.

Η απάντηση των Γερμανών στη συνθήκη των Βερσαλλιών ήταν ο Χίτλερ και οι ΝΑΖΙ της Ελλάδας ας ελπίσουμε να είναι η έξοδος από μια ευρωζώνη που πνίγει τους αδυνάτους.

Ο ζουρλομανδύας λιτότητας της Μέρκελ και του Σόϊμπλε πρέπει να απορριφθεί σήμερα στη Βουλή από τους Έλληνες βουλευτές που έχουν ορκιστεί να εξυπηρετούν τα εθνικά μας συμφέροντα.

Άλλωστε και ο ελληνικός λαός πριν λίγες μέρες είπε αυτό το ΟΧΙ.

Όσοι βουλευτές ψηφίσουν σήμερα την ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗ να ξέρουν πως θα δεινοπαθήσουν στις επόμενες εκλογές από το ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ.

Θέση για αυτούς δεν θα υπάρχει γιατί πρόδωσαν έναν ολόκληρο ελληνικό λαό και τον οδήγησαν σε οικονομική "σφαγή" από τα γερμανικά πάντσερ.

Τα ψέματα για τους Καμμένους πατριώτες τελειώνουν σε λίγες ώρες. Όχι δεν είναι δυνατόν να φωνάζουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες επί χρόνια για τις πολιτικές των προηγούμενων κυβερνήσεων και τώρα να τις εφαρμόζουν επί τέσσσερα όντως οι ίδιοι στα τέσσερα!!!


Ο Ελληνικός λαός που θα παρακολουθήσει όλη την διαδικασία μέσα και από τον δικό μας ιστότοπο θα έχει την δυνατότητα να δει ποιοι είναι τελικά όλοι αυτοί που του πούλαγαν πατριωτισμό και τώρα συμμαχούν με τους βιαστές  της Πατρίδας μας.

Τα μνημόνια τους και να περάσουν από τη Βουλή δεν θα περάσουν από το 61% του ελληνικού λαού που σε λίγους μήνες θα γίνει 80% και ακόμα παραπάνω.

Η Ελλάδα θα νικήσει . Η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται . Οι δοσίλογοι πολιτικοί θα τιμωρηθούν.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το εναλλακτικό σχέδιο που είχαν επεξεργαστεί στελέχη της Αριστερής Πλατφόρμας του Παναγιώτη Λαφαζάνη περιελάμβανε, μεταξύ άλλων, και εισβολή στο Νομισματοκοπείο και στην Τράπεζα της Ελλάδας, όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα «Καθημερινή».

Το πλέον απίστευτο είναι ότι ο κ. Λαφαζάνης παρουσίασε το σχέδιο αυτό σε κυβέρνητική σύσκεψη!

Στη χθεσινή του τοποθέτηση στη συγκέντρωση των στελεχών της Αριστερής Πλατφόρμας στο ξενοδοχείο Oscar ο κ. Λαφαζάνης παρουσίασε τη δική του πρόταση για να πάει η χώρα σε εθνικό νόμισμα: «Ο οδικός μας χάρτης είναι να πάμε σε εθνικό νόμισμα, αυτό θα έπρεπε να το έχουμε κάνει ήδη, ή μπορούμε να το κάνουμε και τώρα, παίρνοντας 22 δισ. ευρώ από την Τράπεζα της Ελλάδος με τα οποία θα πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις και στο μεσοδιάστημα να χρησιμοποιήσουμε το χρόνο για να τυπώσουμε δικό μας νόμισμα».