Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2015

Ποιοι σας ζητάνε να ψηφίσετε ΝΑΙ στο δημοψήφισμα;

Του Σταύρου Μαρίνη 

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι. Ο εθνικός διχασμός δεν είναι πλέον στα χαρτιά , δεν αποτελεί θλιβερή ανάμνηση του παρελθόντος , είναι εδώ και συμβαίνει καθημερινά γύρω μας.Αιτία η προσφυγή σε ένα δημοψήφισμα που ο καθένας το ερμηνεύει όπως τον βολεύει. Η κυβέρνηση προσπαθεί να διασωθεί μέσω αυτού από τις αποτυχημένες διαπραγματεύσεις και το παλιό πολιτικό σύστημα ετοιμάζεται να επιστρέψει εφόσον οι πολίτες επιλέξουν το ναι στην Ευρώπη όπως οι ίδιοι ισχυρίζονται!!

Λένε λοιπόν οι θεσμοί πως το ΟΧΙ μας ισοδυναμεί με έξοδο από την Ευρωζώνη και ενδεχομένως από την Ε.Ε .

Μάλιστα, δηλαδή αφού δεν υπογράψατε τον αργό θάνατο της ελληνικής κοινωνίας σας πετάμε εκτός της "πολιτισμένης" Ε.Ε, που επί μια πενταετία μας δουλεύει κανονικά και μας προτείνει "φάρμακα" που μας σκοτώνουν λίγο-λίγο.

Τι προτείνουν οι θεσμοί; Γιατί μπορεί να απέσυραν την τελευταία πρότασή τους όπως λένε στα κανάλια οι ευρωλιγούρηδες της ΔΗΜ.ΑΡ (ναι υπάρχουν και αυτοί...) που τους καλούν αλλά πρόταση υπήρχε.

Υπήρχε και περιελάμβανε 11 δις υφεσιακά μέτρα. Μας πρότειναν να κοπεί το ΕΚΑΣ για τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες , μας πρότειναν να παραμείνουν οι μισθοί (όσον έχουν ακόμα δουλειά) στα εξευτελιστικά σημερινά επίπεδα, μας πρότειναν να ΜΗΝ φορολογηθούν οι μεγάλοι αφού αρνήθηκαν την ελληνική πρόταση για φόρο 12% στις μεγάλες επιχειρήσεις , μας πρότειναν να φορολογήσουμε ακόμα περισσότερο τους μικρομεσαίους για να μην υπάρχουν σε λίγους μήνες, μας ζήτησαν και άλλα πολλά που ντρέπομαι και να τα γράψω αλλά ευτυχώς τα γράφουν άλλοι και τα έχετε μάθει.

Και απέναντι σε αυτή την καταιγίδα από υφεσιακά -μέτρα από κοντά και η ελληνική πρόταση μέτρων 8 δις ευρώ την οποία οι θεσμοί απέρριψαν γιατί δεν θέλουν να θιχθούν οι οικονομικά ισχυροί.

Για να δούμε τώρα ποιοι μας προτρέπουν να ψηφίσουμε ΝΑΙ στον αργό αλλά σίγουρο θάνατο της ελληνικής κοινωνίας.

Φυσικά οι Σαμαράς -Βενιζέλος που μας έσωσαν επί 2,5 χρόνια οδηγώντας με τα μέτρα τους εκατομμύρια συμπολίτες μας στην ανεργία , την επαιτεία και κάποιους πιο ευαίσθητους στις αυτοκτονίες.

Ο Γιωργάκης Παπανδρέου που από το Καστελόριζο μας ανακοίνωσε και αυτός την "σωτηρία" μας , και κάλεσε το ΔΝΤ στην Ελλάδα να βοηθήσει.

Ο "κουρασμένος" Καραμανλής που την πενταετία του διπλασίασε το δημόσιο μας χρέος. Να μην ξεχάσουμε πως η "αυλή" του ευθύνεται για σωρεία σκανδάλων που έμειναν στις περισσότερες περιπτώσεις ατιμώρητα.

Μας καλεί και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο οποίος όταν κάηκε όλη η Αθήνα από τους γνωστούς -άγνωστους παρακρατικούς δεν έκανε απολύτως ΤΙΠΟΤΑ.

Μας καλεί ακόμα σύσσωμη η οικογένεια Μητσοτάκη , η οποία δεν τιμωρήθηκε επίσης για την Siemens.

Μας καλούν τα ΠΟΤΑΜΙΑ της διαπλοκής , οι υπηρέτες του Μπόμπολα και του Λαμπράκη.

Μας καλεί ο Μαρινάκης μέσω του Δημάρχου Πειραιά κ. Μώραλη ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο.

Σήμερα έβγαλε ανακοίνωση και ο Λαλιώτης (θα τον θυμάστε βέβαια), ενώ μέρες πριν ο Σημίτης που σας έφαγε τα λεφτά σας στο Χρηματιστήριο σας καλεί να διατηρήσετε την Ευρωπαϊκή πορεία της Χώρας!!!

Ουδείς από αυτούς βέβαια δεν πλήρωσε τους φόρους που πλήρωσες εσύ τα τελευταία πέντε χρόνια.

Είναι τα αρπακτικά που μας οδήγησαν εδώ και τώρα το παίζουν  και τιμητές μιας δημοκρατίας που ποτέ δεν σεβάστηκαν.

Όλοι αυτοί δεν το θέλουν το δημοψήφισμα ,γιατί φοβούνται τον λαό.

Φοβούνται την "τρέλα" του Έλληνα να λέει ΟΧΙ σε όσους τον πρόδωσαν , τον ταπείνωσαν , τον έφεραν σε απόγνωση.

Το τελευταίο τους προπύργιο οι ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ιδιοκτήτες ΜΜΕ (βλέπε Αλαφούζου , Κυριακού , Κοντομηνά ,κ.α) που κατέχουν δημόσιες συχνότητες εδώ και μια εικοσαετία χωρίς να δώσουν ένα ευρώ ή δραχμή παλιότερα.

Από το πρωί έως το βράδυ σας βομβαρδίζουν με προπαγάνδα και σας λένε πως η Χώρα καταστράφηκε επειδή δεν υπέγραψε και η παρούσα Κυβέρνηση ένα νέο μνημόνιο.

Δεν ξέρουμε βέβαια πόσο εθνικά υπερήφανος είναι ο Πρωθυπουργός γιατί ο ίδιος πρότεινε 8 δις μέτρα.

Εάν δεν ήταν μια ακόμη μπλόφα του για να αποφύγει να υπογράψει σίγουρα είναι έτοιμος να το κάνει μετά το όχι μας.

Αυτό που ξέρουμε είναι ,πως το νέο μνημόνιο όπως και τα προηγούμενα θα συνεχίσουν την διάλυση του κοινωνικού ιστού και θα καταστήσουν μια για πάντα την χώρα μας αποικία χρέους.

Αυτοί που φωνάζουν σήμερα για το ΝΑΙ ,  έχουν φάει από τα ΕΣΠΑ , τις επιδοτήσεις , έχουν ληστέψει τον Εθνικό μας πλούτο.

Εάν έχεις τα ίδια συμφέροντα με αυτούς ,και θεωρείς πως λέγοντας ναι είσαι καλυμένος ΗΘΙΚΑ και ΕΘΝΙΚΑ ,  αυτό είναι δική σου επιλογή.

Εγώ δεν είναι δυνατόν να ψηφίσω ,ό,τι θα ψηφίσουν όσοι κατέστρεψαν την Πατρίδα μου.

Όχι δεν στηρίζω την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ ούτε υπήρξα ποτέ αριστερός.

Αλλά θεωρώ αδιανόητο το γεγονός πως φέρονται πιο πατριωτικά οι αριστεριστές της Αριστερής Πλατφόρμας από αυτούς που επί δεκαετίες μας πούλαγαν πατριωτισμό και αξιοπρέπεια.

Αυτούς που κατηγορούσαν τους κομμουνιστές πως έπαιρναν γραμμή από τον Πατερούλη να περιμένουν τώρα να μας πετάξει ένα κόκκαλο ο Σόϊμπλε για να ζήσουμε!!!

Οι νενέκοι της αριστεράς , οι νενέκοι της δεξιάς μαζί με τους κομμουνστές της αποχής και της καταστροφής θα ηττηθούν σε δυο μέρες ό,τι και εάν σας λένε τα συστημικά ΜΜΕ.

Το ΟΧΙ θα επικρατήσει απλώς επειδή είμαστε Έλληνες, και στην Ιστορία μας δεν σκύψαμε ως λαός ΠΟΤΕ το κεφάλι.

Την Δευτέρα με το ΟΧΙ θα είναι μια πολύ δύσκολη μέρα για την χώρα μας. Οι επόμενοι μήνες θα είναι σημαντικοί και σίγουρα ο ιστορικός του μέλλοντος θα γράψει:

"Σε αυτή την γωνιά της γης ,το 2015 υπήρχαν ακόμα ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ άνθρωποι. Η Παγκοσμιοποίηση απέτυχε σε αυτή την γωνιά της γης"

Ίσως μετανιώσουμε πικρά που δεν υποκύψαμε στις περίεργες ορέξεις των δανειστών μας.

 Ίσως μείνουμε λίγοι . Όμως θα είμαστε άξιοι απόγονοι αυτών που τα έβαλαν με όλους τους Τυράννους ανά τους αιώνες.

Η Ελλάδα θα νικήσει , η Ευρώπη θα καταλάβει πως είναι Ελληνική, η Αξιοπρέπεια δεν έχει εκπτώσεις.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ -ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ 

ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΚΡΑΤΩΝ-ΕΘΝΩΝ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: