Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2015

Η παρωδία στο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται σε ίδια ένταση όπως και τα δικά μας πάθη


Ένα κόμμα το οποίο είναι χωρισμένο σε δήθεν ευρωπαϊστές και οπαδούς της ρήξης από την ευρωζώνη είναι ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ. Την ώρα που η Αριστερή Πλατφόρμα καταδικάζει τα μνημόνια της υποταγής , την ίδια ώρα στηρίζει την αριστερή κυβέρνηση που τα εφαρμόζει.

Η συγκατοίκηση θα είναι αναγκαστική μέχρι τον Σεπτέμβριο όπου ο Τσίπρας θα αδιεάσει όσους δεν συμφωνούν με την μνημονιακή του στροφή και μάλλον θα πάει σε εκλογές. Θεωρεί πως με αυτό τον τρόπο θα ξεγελάσει το εκλογικό σώμα για ακόμη μια φορά. Βέβαια θα έπρεπε να γνωρίζει πως από αυτή την μάχη θα βγει σίγουρα ηττημένος.

Ακόμα και στην περίπτωση που είναι πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ τα ποσοστά του θα είναι ψαλιδισμένα και σίγουρα θα χρειαστεί εκτός από τους ΑΝ.ΕΛ και κάποιους άλλους πρόθυμους να ακολουθήσουν τις καταστροφικές μνημονιακές πολιτικές του.

Η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού θα ψηφίσει αντιμνημονιακά αφού και ο τελευταίος έλληνας έχει καταλάβει πως ο λογαρισμός εντός ευρωζώνης απλώς δεν βγαίνει. Τις επόμενες εβδομάδες το υπάρχον πολιτικό σύστημα που καταρρέει θα προσπαθήσει να βγάλει καινούργιους μνημονιακούς "λαγούς" αλλά ο κόσμος πλέον μετά το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου έχει αποφασίσει.

Όχι άλλα μνημόνια υποταγής , όχι άλλοι αδικοχαμένοι αυτόχειρες , όχι άλλα λουκέτα στην αγορά , όχι άλλοι νέοι μας στο εξωτερικό για αναζήτηση εργασίας, όχι άλλη μνημονιακή σκλαβιά για να κερδίζουν οι ντόποιοι και ξένοι ολιγάρχες.

Ουδείς πλέον εμπιστεύεται κανέναν από τους Συριζαίους , όλοι έχουν αντιληφθεί πόσο ανίκανοι είναι στην άσκηση εξουσίας και κυρίως πως είναι συνώνυμο της διαπλοκής.

Κάνουν ό,τι τους πουν οι θεσμοί με αποτέλεσμα να διαλύεται ο κοινωνικός ιστός της χώρας. Τους επόμενους μήνες τα πράγματα θα χειροτερέψουν και για τον λόγο αυτό ο κόσμος θα πρέπει να είναι έτοιμος για την ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ που πρέπει να κάνει. 

Άλλωστε για το 1,5 εκατομμύριο ανέργους η λύση θα είναι όχι τα πενιχρά επιδόματα που παίρνουν(οι ελάχιστοι που παίρνουν) αλλά η ένταξή τους και πάλι στην κοινωνία μέσω μιας δουλειάς. 

Νιώθουμε πολύ λυπημένοι κάθε φορά που φίλοι μας και γνωστοί μας βρίσκονται αντιμέτωποι με την ανεργία. Γνωρίζουμε πολύ καλά (το βιώνουμε και τώρα) πόσο δύσκολη γίνεται η ζωή και πόσο ανούσια όταν δεν εργάζεσαι και κυρίως όταν δεν έχεις τους οικονομικούς πόρους για τα αυτονόητα. 

Πολυτέλεια για τους περισσότερους Έλληνες και οι διακοπές γράφαμε χθες αλλά πολυτέλεια και πάλι είναι για πολλούς συνανθρώπους μας και ένα πιάτο φαγητό!!

Ο περήφανος ελληνικός λαός έρμαιο μιας δράκας ανίκανων και απατεώνων πολιτικών που κονόμησαν στις πλάτες μας και επιθυμούν να μας κρατήσουν στην ευρωζώνη για να πλουτίζουν με τα κλεμμένα από τα ΕΣΠΑ που κάτι ψίχουλα έφτασαν και σε μερίδα συμπολιτών μας. 

Ο θάνατος της αστικής μας δημοκρατίας που συντελείται με σχέδιο εδώ και πέντε χρόνια δεν πρέπει να μας αφήνει αδιάφορους. 

Οι ακραίες επιλογές δεν πρέπει να γίνουν μονόδρομος για την νεολαία μας που δεν έχει πλέον που να στραφεί για να σωθεί. 

ΑΝΤΑΡΣΥΑ , ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ του ΣΥΡΙΖΑ και γενικά όλα τα αντιμνημονιακά μας κόμματα πάσχουν από όραμα και σχέδιο. 

Πιστεύει κανείς πως η Χρυσή Αυγή είναι ικανή μας βγάλει από την κρίση; Πιστεύει κανείς πως ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ έχει την δυνατότητα να προτείνει ή να υλοποιήσει την έξοδο της χώρας μας από το ευρώ; 

Ακόμα και ο "έμπειρος" Λαφαζάνης και η αριστερή του πλατφόρμα δεν έχει κάτι άλλο παρά το σχέδιο Σόϊμπλε για έξοδο για πέντε χρόνια από την Ευρωζώνη με την απαραίτητη οικονομική βοήθεια για να αντιμετωπιστεί πρόσκαιρα η ανθρωπιστική κρίση που θα δημιουργηθεί. 

Πρέπει άμεσα να δημιουργηθεί ένας πολιτικός φορέας με σαφέστατα ευρωσκεπτικιστικά χαρακτηριστικά. 

Με ανθρώπους που θα έχουν όραμα , θάρρος αλλά και συγκεκριμένες λύσεις για όλα όσα θα αντιμετωπίσουμε αργά ή γρήγορα όταν θα πάμε και πάλι στην δραχμή ή στο νέο μας εθνικό νόμισμα. 

Ουδείς πιστεύει πως η Ελλάδα μπορεί να παραμείνει για πολύ ακόμα στην ευρωζώνη χωρίς να κουρευθεί το 80% του χρέους της. 

Είναι τεράστια τα ποσά που χρωστάμε και κυρίως χρόνο με το χρόνο μειώνεται το ΑΕΠ μας και γινόμαστε όλο και πιο φτωχοί. 

Θεωρούμε πως μέχρι τις εκλογές θα υπάρχουν φωνές που θα ενωθούν. Δεν μπορεί να πάμε και σε αυτές τις εκλογές με διασπασμένες τις αντιμνημονιακές δυνάμεις. 

Κοινός τόπος υπάρχει , θέληση για δουλειά θα πρέπει να υπάρξει και κυρίως πλάνο b. Αυτό δηλαδή που είχε ο Βαρουφάκης θα έπρεπε να το είχαν όλοι οι σοβαροί Υπουργοί Οικονομικών κρατών που βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο. 

Όμως το εγχώριο και ξένο κεφάλαιο ενοχλείται όταν ένας Υπουργός Οικονομικών αρνείται να εφαρμόσει μέτρα που θα δολοφονήσουν τον πληθυσμό της Πατρίδας του. 

Μπορεί να λέτε ό,τι θέλετε για τον Βαρουφάκη όμως είναι ο μοναδικός Υπουργός Οικονομικών που στάθηκε στο ύψος του στις διαπραγματεύσεις και δεν έκοψε μισθούς και συντάξεις για να τον λένε όλα τα συστημικά ΜΜΕ ως πετυχημένο Υπουργό!!

Καταλάβαμε πως για τον Θέμο Αναστασιάδη και την παρέα του δεν ήταν καλός. Βλέπετε ο κ Θέμος έχει μάθει να κουβαλάει σακούλες μαύρο χρήμα και να την βγάζει καθαρή . Έχει μάθει να παίρνει αρκετά χρήματα για να στηρίζει όλη την σαπίλα που μας κατέστρεψε. 

Ήταν με τον Γιωργάκη τον Παπανδρέου , μετά πήγε με τον Σαμαρά και τώρα θα αρχίσει να λέει καλά λόγια για τον Τσίπρα όταν τον αφήσει στο φορολογικό απυρόβλητο και συνεχίσει τις καταστροφικές για τον Τόπο μνημονιακές πολιτικές. 

Εμείς εδώ θα συνεχίσουμε να ξυπνάμε συνειδήσεις όσο ακόμα μας έχουν λυτούς!! Γιατί προσπαθούν να μας "δέσουν" και πάλι με ατέρμονες δικαστικές περιπέτειες που η αλήθεια είναι πως πλέον μας έχουν κουράσει. 

Βλέπετε δεν έχουμε την οικονομική άνεση , αλλά ούτε και την στήριξη που θα έπρεπε από όλους εσάς για ό,τι και εμείς έχουμε προσφέρει. 

Η ΑΛΗΘΕΙΑ μας αποτελεί ΑΠΕΙΛΗ για όλους όσους έκλεψαν , και θέλουν να εξακολουθούν να κλέβουν και να μας χρεώνουν τους λογαριασμούς τους ως δικούς μας. 

Όχι δεν σταματάμε είμαστε ρομαντικοί και αυτό φαίνεται σε κάθε μας ανάρτηση. Θα συνεχίσουμε να τα γράφουμε και θα συνεχίσουμε μέχρι την φυσική μας εξόντωση να αποτελούμε το "μαύρο" πρόβατο του διαδικτύου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: