Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2015

Ετοιμάζουν πολιτική εκτροπή εάν χάσουν στο δημοψήφισμα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ 
Παυλόπουλος: Το δημοψήφισμα διχάζει - Μονόδρομος η παραμονή της χώρας στο ευρώ
Το χαρτί "Παυλόπουλου" ετοιμάζονται να παίξουν οι μνημονιακές δυνάμεις της Χώρας σε περίπτωση που χάσουν το δημοψήφισμα. Ήδη πολλοί καραμανλικοί βουλευτές υποστηρίζουν πως ο Προκόπης Παυλόπουλος θα παραιτηθεί αμέσως, εάν η Κυβέρνηση μετά το δημοψήφισμα δεν κλείσει συμφωνία με τους δανειστές.Είναι απορίας άξιο πως μετά το δημοψήφισμα η Κυβέρνηση θα υπογράψει, ενώ ο λαός  έχει πει όχι στην πρόταση των δανειστών.

Βέβαια κάποιοι αφελείς ακόμη πιστεόυν πως το δημοψήφισμα και το ΟΧΙ σε αυτό θα πιέσουν τους "εταίρους" μας να μας κάνουν καλύτερη συμφωνία.

Αυτό ισχυρίστηκε και ο Πρωθυπουργός στο χθεσινό του διάγγελμα. Όμως όπως θα δείτε αυτό απέχει πολύ από την πραγματικότητα που θα είναι πολύ σκληρή για την χώρα μας.

Τις επόμενες μέρες και εφόσον έχει βγει το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος οι Ευρωπαίοι θα κάνουν ακόμα σκληρότερες προτάσεις για συμφωνία.

Να το θυμάστε όσοι ψηφίσετε ΟΧΙ πως στην ουσία επιλέγετε και νόμισμα. Οι Γερμανοί δεν θα αφήσουν την Ελλάδα να ορθοποδήσει και πάλι όσο αυτή είναι στη ζώνη του ευρώ.

Με τα δάνεια που έχουμε πάρει είναι πολύ δύσκολο ακόμα και να επιβιώσουμε εάν δεν μας γίνει ένα γενναίο κούρεμα χρέους της τάξεως του 80%!!

Τέτοια περίπτωση δεν παίζει ,και επομένως αργά ή γρήγορα θα οδηγηθούμε στην ανάγκη να πάμε σε δικό μας νόμισμα με απρόβλεπτες συνέπειες.

Όσοι τελικά ψηφίσουν ΟΧΙ θα πρέπει να γνωρίζουν πως το τέλος των μνημονίων θα είναι και η αρχή μιας πολύχρονης προσπάθειας να βρει η χώρα τον βηματισμό της.

Δεν γίνεται πλεόν να προκαλέσουμε τέτοια βλάβη στην Ε.Ε που θα την καθιστούσε "δέσμια" στο να επιλύσει οριστικά το πρόβλημά μας.

Άλλωστε και άλλα κράτη έχουν προβλήματα χρέους και η Ε.Ε δεν κάνει τίποτα άλλο παρά να εφαρμόζει και σε αυτά πολιτικές λιτότητας που αυξάνουν τις κοινωνικές ανισότητες.

Το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα (εάν τελικά διεξαχθεί ομαλά) θα σηματοδοτεί την αρχή ενός νέου Ελληνικού Κράτους απεξαρτημένο πλήρως από τους εδώ και 70 χρόνια "προστάτες" του , ή διαλυμένο πλήρως  στην αγκαλιά νέων συμμάχων εκτός ευρωπαϊκής "οικογένειας".

Τα ψέματα τελειώνουν και για αυτό ο λαός θα πρέπει να είναι αποφασισμένος για κακουχίες εάν θέλει πραγματικά να αλλάξει την μοίρα του.

Οι Νενέκοι ετοιμάζονται μέσω της παραίτησης Παυλόπουλου να έρθουν ξανά στην εξουσία.

 Ξεχνάνε βέβαια πως η αλλαγή Κυβέρνησης γίνεται με εκλογές. "Όχι όπως στην Ιταλία " μας είπε άνθρωπος που γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις αφού βρίσκεται στην πολιτική ζωή του Τόπου αρκετές δεκαετίες.

Σ.Μ 

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...Διεγράφη ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κ. Δαμαβολίτης επειδή ψηφίζει ΝΑΙ!!!!!!

Δημοκράτη Πάνο... ... ...

Ανώνυμος είπε...

Και ο Σαμαράς είχε διαγράψει την Ντόρα επειδή ψήφισε το πρώτο μνημόνιο . Και τον Νικήτα Κακλαμάνη επειδή διαφώνησε μαζί του και μετά τον μάζεψε πάλι.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΟ ΓΙΓΑΝΤΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΙΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Βουλευτής των ΑΝΕΛ ψηφίζει «ναι» στο δημοψήφισμα - Υπάρχουν κι άλλοι σαν εμένα !!!

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Βασίλης Κόκκαλης δήλωσε πως ο ίδιος θα ψηφίσει «ανοιχτές τράπεζες», ζητώντας παράλληλα να ακυρωθεί το δημοψήφισμα και να συγκληθεί συμβούλιο πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Τρίτος βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. υπέρ του ΝΑΙ

Με δήλωσή του ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Δημήτρης Καμμένος, με δήλωσή του, ζητά «άμεση απόσυρση του δημοψηφίσματος και επανέναρξη διαπραγματεύσεων».

ΝΕΟΣ ΧΑΜΟΣ - Γραμματέας Κ.Ο των ΑΝΕΛ - ΝΟΘΟ το δημοψήφισμα .....Να αποσυρθεί !!!

Την απόσυρση του δημοψηφίσματος ζήτησε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νίκος Μαυραγάνης, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι «παραμένω μαχητής του όχι».

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ !!! Λίγο πριν φύγει ο Κουρουμπλής διόρισε τον ανιψιό του στο «ΕΛΠΙΣ»

Ο Λευτέρης Κουρουμπλής, ανιψιός του Υπουργού διορίστηκε ως επικουρικός ιατρός για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών στο ΓΝΑ ΕΛΠΙΣ, με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

Ο Υπουργός προκήρυξε θέση επικουρικού οδοντιάτρου στο νοσοκομείο Ελπίς που δεν ήταν σε καμία περίπτωση αναγκαίο, ενώ αντίθετα για κλινικές με μεγάλες ελλείψεις γιατρών, όπως στη χειρουργική, όπου υπηρετούν 2 μόνιμοι, 1 επικουρικός και 1 με απόσπαση, δεν προκηρύχτηκε καμία θέση.
Εκεί δηλαδή που υπάρχει απόλυτη ανάγκη για ενίσχυση του προσωπικού.
Ο Υπουργός αποφάσισε να προκηρύξει τη θέση φωτογραφικά, με την διαδικασία των ειδικών διατάξεων και με τον τρόπο αυτό, κατέλαβε τη θέση ο ανιψιός του αφού στη λίστα δεν υπήρχε άλλος υποψήφιος με τις προϋποθέσεις αυτές για την ειδικότητα του οδοντιάτρου.

http://newsmessinia.blogspot.com/2015/07/blog-post_29.html

Ανώνυμος είπε...

ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ - ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΧΩΡΑ ΟΔΕΥΕΙ ΣΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ο πρόεδρος των ΕΛΠΕ, αύξησε το μισθό του στις 280.000 ευρώ.

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΧΩΡΑ ΟΔΕΥΕΙ ΣΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ

Ο Στάθης Τσοτσορός, πρόεδρος των ΕΛΠΕ, αύξησε το μισθό του στις 280.000 ευρώ.
Ο κ. Τσοτσορός αποτελεί προσωπική επιλογή του Υπουργού κ. Λαφαζάνη.
Ενώ η ελληνική οικονομία βυθίζεται και η χώρα σταδιακά οδηγείται στη χρεοκοπία, ο πρόεδρος των ΕΛΠΕ Στάθης Τσοτσορός αύξησε τις ετήσιες αποδοχές του στις 280.000 ευρώ.

Πρόκειται για μία απόφαση-πρόκληση, αφού με τα δραματικά οικονομικά δεδομένα της Ελλάδας εκείνος προχώρησε στην αύξηση των ετήσιων αποδοχών του κατά 110.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, μεθοδεύοντας απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των ΕΛΠΕ στις 25 Ιουνίου, στην οποία πλειοψηφεί μετοχικά το ελληνικό Δημόσιο, που εκπροσωπείται από τον ίδιο, πέτυχε να αυξηθούν οι ετήσιες αποδοχές του στις 280.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Τσοτσορός αποτελεί επιλογή του υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτη Λαφαζάνη.

http://newsmessinia.blogspot.com/2015/07/280000.html

Ανώνυμος είπε...


ΠΕΝΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΕΝΙΣΗ
Με ψήφους ΣΥΡΙΖΑ–ΑΝΕΛ διορίστηκε ο σύντροφος της Ρένας Δούρου στην ΕΥΔΑΠ
Με ψήφους των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ εγκρίθηκαν κατά πλειοψηφία από την αρμόδια Επιτροπή της Βουλής οι διορισμοί των Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου και Ιωάννη Μπενίση, συντρόφου της περιφερειάρχου Αττικής Ρένας Δούρου, στις θέσεις του προέδρου και του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΥΔΑΠ Α.Ε αντιστοίχως.
Ο διορισμός Μπενίση συνάντησε αντιδράσεις, καθώς η υποψηφιότητά του καταψηφίστηκε από 5 βουλευτές, δύο δήλωσαν «παρών» και υπερψήφισαν 9.
http://www.iefimerida.gr/news/214720/me-psifoys-syriza-anel-dioristike-o-syntrofos-tis-renas-doyroy-stin-eydap

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΜΗΧΑΝΟ ΤΣΙΠΡΑ - ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΑΣΟΥΛΑ
Απίστευτη δήλωση Καμμένου: Ο στρατός διασφαλίζει τη σταθερότητα στο εσωτερικό της χώρας!Πηγή: Απίστευτη δήλωση Καμμένου: Ο στρατός διασφαλίζει τη σταθερότητα στο εσωτερικό της χώρας! [βίντεο] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/215104/apisteyti-dilosi-kammenoy-o-stratos-diasfalizei-ti-statherotita-sto-esoteriko-tis-horas#ixzz3elY7gBTP