Σάββατο, 11 Ιουλίου 2015

Έχασε την δεδηλωμένη η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τον κράτησαν "ζωντανό" οι ΑΝ.ΕΛ τον Τσίπρα


15 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΞΕΝΟΔΟΥΛΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
Με 17 κυβερνητικές απώλειες ( οι δυο έστειλαν επιστολή ΝΑΙ) στα δυσβάστακτα νέα μέτρα και στο τρίτο μνημόνιο. Δηλαδή με ουσιαστικά 15 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που λένε ΟΧΙ σε αυτή την πρόταση συμφωνίας που καταστρέφει την Πατρίδα ο Τσίπρας από χθες σκέφτεται με ποιους δοσίλογους θα συνεργαστεί.Εκτός από το ΠΟΤΑΜΙ που εύκολα συνεργάζεται και με τον διάβολο προκειμένουν να μπει στη Κυβέρνηση ή άλλες δυο επιλογές είναι ΝΔ και ΠΑ.ΣΟ.Κ

Και επειδή το ΠΟΤΑΜΙ έχει εκφράσει αντιρρήσεις για τους ψεκασμένους του Καμμένου (δεν τους θέλει στην Κυβέρνηση)_ τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο για τον δοσίλογο Πρωθυπουργό της Ελλάδος που μας παραδίδει στις ορέξεις των δανειστών μας που θέλουν να μας γ@μήσουν στα υφεσιακά μέτρα για να αποτελειώσουν την εθνική μας οικονομία.

Το σενάριο οι ΑΝ.ΕΛ να βγουν από την κυβέρνηση δεν παίζει γιατί δεν βγαίνουν οι ψήφοι. Να υποχωρήσουν οι Ποταμίσιοι και να μπουν και αυτοί μέσα είναι το πιο πιθανό.

Εξαιρετικά αμφίβολο είναι να μπει η ΝΔ αφού έχει να εκλέξει αρχηγό τις προσεχείς εβδομάδες και πάντως μέσα στο Σεπτέμβριο.

Το ΠΑ.ΣΟ.Κ της Φώφης καλοβλέπει την συμμετοχή του στην κυβέρνηση αλλά θεωρούμε πως θα παραιτηθούν πολλοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ εάν ξεφτιλιστούν και άλλο.

Άλλωστε ο ΣΥΡΙΖΑ από χθες έχει χάσει και την λαϊκή εντολή αφού το 60% των Ελλήνων ψήφισε ΟΧΙ στα μνημόνια και ο Τσίπρας θα μας φέρει (μακάρι ο Θεός να βοηθήσει την Ελλάδα) ένα πολύ χειρότερο.

Τα παρών της αριστεράς δηλώνουν πως οι βουλευτές της  (πλην δυο εξαιρέσεων, για τις οποίες δυο βουλευτίνες θα γίνει ειδική αναφορά σε άλλη ανάρτηση) δεν φοράνε παντελόνια και θέλουν να παίρνουν τους μισθούς τους κανονικά και να κάνουν την ψευτοαντίστασή τους.

Τα λαμόγια της αριστερής πλατφόρμας δεν τόλμησαν να πουν το ΟΧΙ του λαού μέσα στο κοινοβούλιο αλλά περιορίστηκαν στο ΠΑΡΩΝ που θα τους διατηρήσει στα βουλευτικά έδρανα για λίγους μήνες ακόμα.

Ο σκληρός Σόϊμπλε θα ξεφτιλίσει τελείως τους επαναστάτες του γλυκού νερού τύπου Καμμένου αφού δεν πρόκειται να δεχθεί ούτε την έκπτωση στο ΦΠΑ των νησιών αλλά ούτε και τις μειωμένες περικοπές στις αμυντικές δαπάνες.

Το "ξερβάκωμα" του Πάνου Καμμένου χθες στη Βουλή σχολιάστηκε αρνητικά από τους οπαδούς του κόμματος που από σήμερα κιόλας γυρίζουν στο μανδρί της ΝΔ για να ελπίζουν σε καμιά θεσούλα αργότερα.

Μεγάλοι κερδισμένοι της χθεσινής ψηφοφορίας ήταν οι "ναζιστές" της Χρυσής Αυγής και οι κομμουνιστές του ΚΚΕ που ξεκάθαρα είπαν ΟΧΙ σε κάθε νέο μνημονιακό μέτρο που θα επιτείνει την ανθρωπιστική κρίση στην Πατρίδα μας.

Σε λίγο θα σας έχουμε αναλυτικό ρεπορτάζ για τις κινήσεις που κάνει η "πρώην" από ότι φαίνεται Πρόεδρος της Βουλής κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου που κατήγγειλε τους εκβιασμούς των δανειστών και είπε ξεκάθαρα πως τα μέτρα αυτά είναι αντίθετα προς την λαϊκή εντολή που έχει η Κυβέρνηση αυτή.

Τελικά ο απατεώνας και ψεύτης Τσίπρας αντί να καταργήσει τα μνημόνια και να σώσει τους Έλληνες μας φέρνει άλλα σκληρότερα και οδηγεί τον ελληνικό λαό στην πλήρη εξαθλίωση και ΥΠΟΤΑΓΗ στις παράλογες απαιτήσεις των δανειστών μας.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: