Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2015

Αντίσταση μέχρι τέλους έστω και "μόνος"

Γιούνκερ σε Θεοδωράκη: Τα 35 δισ. είναι εδώ και σας περιμένουνΧΑΜΟΓΕΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ 12 ΔΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ 
Είναι οδυνηρό να σου κάνει πόλεμο το στενό σου περιβάλλον. Να μη βλέπει πως η ηρωϊκή στάση του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα δεν έχει να κάνει με κανένα προσωπικό όφελος παρά μόνο για την Πατρίδα.Διχαστήκαμε και όχι χωρίς λόγο όπως θα γράψει ο ιστορικός του μέλλοντος. Για μένα δεν έχει σημασία το πως το  μεγαλοπρεπές και επιβλητικό ΟΧΙ μετατράπηκε από την ξενόδουλη κυβέρνησή μας σας ναι.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ

Αυτό που έχει σημασία είναι ο ελληνικός λαός να καταλάβει πως αυτός δεν έκανε λάθος στο δημοψήφισμα αυτό. Απλώς για ακόμη μια φορά στην πολύχρονη ιστορία μας, οι πολιτικοί πούλησαν την λαϊκή εντολή για να γεμίσουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς και να κρατήσουν τις καρέκλες τους. Τα προνόμιά τους που δεν εγκαταλείπουν ούτε μέσα στα μνημονιακά χρόνια που ο λαός μας πεινάει.


ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ 

Ο "μπαμπούλας" της δραχμής , η "καταστροφή" της χρεοκοπίας και κυρίως η ευρωπαϊκή μας προοπτική ως γκαρσόνια της "πολιτισμένης" και "δημοκρατικής" Ε.Ε επιστρατεύονται από τους πολιτικούς νάνους που σε λίγες ώρες θα ψηφίσουν ένα νέο σκληρότερο μνημόνιο για τον ελληνικό λαό.

Μάλιστα θα πάρουν και καμιά πενηνταριά δις ευρώ για να αποπληρώσουν τα 46 δις ευρώ χρωστούμενα από το προηγούμενο πρόγραμμα (μνημόνιο 2) που διέλυσε τον κοινωνικό ιστό της χώρας.Ξαφνικά έγιναν όλοι δοσίλογοι και κατάλαβαν πως  ο μνημονιακός  μας μονόδρομο είναι η μόνη "σωτηρία" για την Πατρίδα.


ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΕΠΑΙΖΕ ΡΟΛΟ -ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΤΟΝ ΖΗΛΕΨΑΝ 
Όσο και εάν είμαι στεναχωρημένος για τον πόλεμο που δέχομαι από πολύ κοντινούς μου ανθρώπους, να "λογικευτώ" και να σας παρουσιάσω ως επιτυχία την θανατική σας καταδίκη θα παραμείνω να αντιστέκομαι έστω και μόνος για την ανατροπή όλων των ξενόδουλων μνημονιακών δυνάμεων από την πολιτική ζωή αυτού του Άγιου Τόπου.

Άλλωστε με κείμενα όπως το ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ που είχα γράψει το 2013 και που έτυχε ευρείας διαδικτυακής αποδοχής από εχθρούς και φίλους, δεν έχω καμιά αμφιβολία πλέον πως είναι μάταιο να προσπαθείς να έχεις ένα νόμισμα που σε μια πενταετία δεν θα υπάρχει.

Γιατί ευρώ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ σε πέντε χρόνια πουθενά , αφού το εγχείρημα της ευρωζώνης είναι καταδικασμένο σε πλήρη αποτυχία.

Θα το εγκαταλείψουν πρώτοι οι ισχυροί του Βορρά που τώρα κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν τον σιδερένιο ζουρλομανδύα της λιτότητας πάνω στα φτωχά κράτη του Νότου και των Βαλκανίων.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ Θ. ΠΑΓΚΑΛΟΥ 
Κάποια από αυτά τα "φτωχά" κράτη όπως π.χ η Ρουμανία είναι πρώτα σε αποθέματα χρυσού στην Ευρώπη αλλά οι μισθοί τους παραμένουν μισθοί πείνας!!

Βλέπετε οι ισχυροί αυτής της γης έχουν επιφυλάξει άλλοι θέση για τους βαλκανικούς λαούς.

Είναι η θέση του ζητιάνου , του σερβιτόρου , του πολίτη δεύτερης κατηγορίας της Ε.Ε.

Συνελληνίδες και συνέλληνες μην σκύβετε το κεφάλι στα νέα αντιλαϊκά μέτρα που έρχονται.

Είμαστε περισσότεροι ακόμα και από το  61% , είμαστε Έλληνες ,θα τους ανατρέψουμε και θα λάμψει και πάλι ο Ήλιος της Δικαιοσύνης σε αυτή την δόλια Πατρίδα.

ΥΓ: Τσίπρα έλεγες στην μεγάλη σου συγκέντρωση του ΟΧΙ πως η Ελλάδα έχει όπλο της το δίκιο της.

Όμως λίγες μέρες μετά πούλησες το ΔΙΚΙΟ μας για  να  κρατήσεις για λίγους μήνες ακόμα (18-26) την πρωθυπουργική σου αμοιβή.

Ελπίζω να κλέψεις πολλά για να ζήσεις σε κάποιο ευρωπαϊκό κράτος όταν θα αποχωρείς από την Ελλάδα που και εσύ κατέστρεψες. 

Οδηγείται την χώρα σε εκτροπή και ανωμαλία και μετά θα κατηγορείται τις ερπύστριες που θα φαντάζουν "σωτηρία" σε μια χώρα πλήρως κατεστραμμένη από τους πολιτικούς.


ΑΠΟ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ Ο "ΦΙΛΕΛΛΗΝΑΣ" ΓΙΟΥΝΚΕΡ 

Εμείς θα δώσουμε συγχαρητήρια σε όσους βουλευτές  καταψηφίσουν το νέο δυσβάστακτο μνημόνιο που θα έρθει στη Βουλή , και θα "κυνηγάμε" με το ρεπορτάζ μας όσους οδήγησαν με το ΝΑΙ σε όλα αυτό το λαό στα συσσίτια της ντροπής.

Γιατί εάν το δεύτερο μνημόνιο ήταν ΥΠΟΤΑΓΗ και  καταστροφή για εκατομμύρια Έλληνες , αυτό των 12 δις ευρώ με νέα  υφεσιακά μέτρα θα είναι η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ του Ελληνισμού.

Αλλά δεν θα τους περάσει ,έστω και ένας Έλληνας να μείνει όρθιος είναι ικανός να αλλάξει όλον τον κόσμο.

Προσκυνημένοι πολιτικοί σας βαρεθήκαμε , σας φτύνουν και εσείς νομίζετε πως βρέχει.

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

«Μύδρους» εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Αλέξης Μητρόπουλος, κατά την ομιλία... του στην κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

O κ. Μητρόπουλος είπε ότι η κυβέρνηση πήγε στη διαπραγμάτευση «χωρίς προετοιμασία, χωρίς σχέδιο, χωρίς γνώση, χωρίς τους καλύτερους». «Αποτύχαμε, χάσαμε» συνέχισε.

Σχετικά με τον ΣΥΡΙΖΑ παρατήρησε: «Μεταλλασσόμαστε σε ένα νεοφιλελεύθερο κόμμα, που καλείται να υλοποιήσει το πιο ασφυκτικό, αντικοινωνικό πρόγραμμα».

«Κινδυνεύουμε να μετατραπούμε σε αριστερή παρωδία και όχι αριστερή παρένθεση» είπε, για να προσθέσει, αναφορικά με τα σενάρια εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη: «Δεν πρέπει να πάμε σε ένα Grexit, γιατί είμαστε ανίκανοι να το διαχειριστούμε και δεν πρέπει να προκαλέσουμε άλλο κακό στο λαό μας».