Σάββατο, 4 Ιουλίου 2015

Πάνω από 50.000 πολίτες στο Σύνταγμα μόλις 15.000 στο Καλλιμάρμαρο (Βίντεο)


ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ-ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ 
ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ 
Οι δυο χθεσινές συγκεντρώσεις στην Αθήνα έδειξαν με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο πως στο δημοψήφισμα της Κυριακής το ΟΧΙ είναι αυτό που θα επικρατήσει. Η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού λέει ΟΧΙ στο φόβο και την Τρομοκρατία των ΜΜΕ , λέει ΟΧΙ στους ξένους και ντόπιους ολιγάρχες, λέει όχι στη Γερμανοκρατούμενη Γερμανία των Μέρκελ και Σόϊμπλε.
Είναι ντροπή για τα μεγάλα διαδικτυακά ΜΜΕ να σας κρύβουν αυτή την εικόνα . Εξαίρεση η zougla.gr και τα site της αριστεράς. Δυστυχώς η ΕΣΗΕΑ έχει πολύ εξαρτημένη διοίκηση για να βγάλει μια ανακοίνωση καταδίκης σε ότι ζούμε αυτές τις μέρες παρακολουθώντας τηλεόραση. Το μόνο που δεν έχουν πει μέχρι τώρα είναι πια μέρα θα μας βομβαρδίσουν οι "εταίροι" εφόσον επικρατήσει το ΟΧΙ.

Δείτε το βίντεο :


ΥΓ: Παρακαλούμε την μονταζιέρα της Συγγρού να μας στείλει ένα βίντεο από την συγκέντρωση του ΝΑΙ που να δείχνει ανάλογο κόσμο. Ξέρουν αυτοί από την τελευταία συγκέντρωση του Σαμαρά στο Σύνταγμα που είχαν φωτίσει μόνο το κέντρο και τους είχαν βάλει σαν πρόβατα μέσα για να έχουν μια "αξιοπρεπή" εικόνα. Από το ΠΑ/ΣΟ/Κ και το ΠΟΤΑΜΙ δεν ζητάμε γιατί πλέον κάνουν τις συγκεντρώσεις τους σε καφετέριες και καφενεία!!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΟΒΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ;;; ΓΙΑ ΔΕΣ ΑΥΡΙΟ ΒΡΑΔΥ ΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ Η ΚΑΛΠΗ.